|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 12:23 pm
...Toż to zupełnie inna kategoria gier jest! ...Ja lubię zarówno klasyczne rpg (Całkiem niedawno (choć w sumie...to jednak było już jakiś czas temu...) przeszedłem Fallout'a 1, potem 2, później Baldur's Gate 1...chociaż to może było w innej kolejności? Mniejsza o to, teraz magluję w BG 2, potem dodatek. A później...Heh, chyba Neverwinter 1 albo Arcanum. Nie w tym rzecz zresztą...Ah...niekończące się wypowiedzi w nawiasach!) jak i japońskie rpg, choć wśród tych drugich wiele tytułów jest dość nudnych...Ale oczywiście lubię, ba, uwielbiam FF 7 i tą taką część...to była 3? 5? Tam, gdzie taka kobita miała moc władania magią i wszyscy się tym tak bardzo podniecali... ...Pozdro. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2007 6:04 am
RUFUS.ABBYSINIAN . uwielbiam FF 7 i tą taką część...to była 3? 5? Tam, gdzie taka kobita miała moc władania magią i wszyscy się tym tak bardzo podniecali... W wielu czesciach Final Fantasy byly kobiety wladajace magia jak naprzyklad Granet z FFIX albo Rinoa z FFVIII Tobie jednak chyba chodzi o Final Fantasy VI Gdzie jedyna dziedziczka magi byla Terra ^^ i ta gra jak wiem wiele osob sie zachwycalo (szczegulnie fabula) Coz moim idolem w srod FF pozostanie jednak Final Fantasy VIII smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2007 7:40 am
Kodama2000 RUFUS.ABBYSINIAN . uwielbiam FF 7 i tą taką część...to była 3? 5? Tam, gdzie taka kobita miała moc władania magią i wszyscy się tym tak bardzo podniecali... W wielu czesciach Final Fantasy byly kobiety wladajace magia jak naprzyklad Granet z FFIX albo Rinoa z FFVIII Tobie jednak chyba chodzi o Final Fantasy VI Gdzie jedyna dziedziczka magi byla Terra ^^ i ta gra jak wiem wiele osob sie zachwycalo (szczegulnie fabula) Coz moim idolem w srod FF pozostanie jednak Final Fantasy VIII smile ...Tak, tak, to była Terra, właśnie. ...No i chyba w tej części (a może w innej) były jakieś kombinacje z nazwami...Tj. amerykańska nazwa (konkretnie numerek) była inna niż japońska? No, mniejsza o to. ...Z uwagi, że mam tylko PC, to mogę grać tylko w jRPGi blaszakowe tylko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2007 9:03 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Z uwagi, że mam tylko PC, to mogę grać tylko w jRPGi blaszakowe tylko... Co się stało się =P Przerzuć się na papierowe RPGi. Są o niebo lepsze. A czasem to i kultowe cytaty przy tym wychodzą =P "Sprzedam za kto da więcej", "Wchodzę do sklepu i pytam: Dzień dobry".... Największy problem w tym wszystkim znaleźć Mistrza Gry i jeszcze conajmniej 2 graczy. A potem to już przepadłeś =P Świat przestanie dla Ciebie istnieć =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2007 11:57 am
Protest! Najlepsze FF to VII !!! Boooski Sephiroth @_@ domokun Cloud tez niczego sobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 7:21 am
Mylenka RUFUS.ABBYSINIAN ...Z uwagi, że mam tylko PC, to mogę grać tylko w jRPGi blaszakowe tylko... Co się stało się =P Przerzuć się na papierowe RPGi. Są o niebo lepsze. A czasem to i kultowe cytaty przy tym wychodzą =P "Sprzedam za kto da więcej", "Wchodzę do sklepu i pytam: Dzień dobry".... Największy problem w tym wszystkim znaleźć Mistrza Gry i jeszcze conajmniej 2 graczy. A potem to już przepadłeś =P Świat przestanie dla Ciebie istnieć =P ...W papierowe też zdarza mi się grać, nie bój się. ... ...A od wczoraj gram w Marc Ecko's Getting Up. Tak, dla rozluźnienia. Fajne nawet. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 14, 2007 12:42 am
Justinka Protest! Najlepsze FF to VII !!! Boooski Sephiroth @_@ domokun Cloud tez niczego sobie xd zgadzam sie najlepszy ff to 7 ale tactics tez niczego sobie ostatnio stwierdzilem ze xenogears jednak przewyzsza siodmego finala zarowno pod wzgledem fabularnym jak i systemem walk jest po prostu ciekawsze a zawsze bylem wielkim maniakiem ffVII xd no coz zawsze znajdzie sie cos lepszego i nowszego (xenogears powstalo rok po ffVII lol ) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 12:06 pm
Nawiązując do FF, to z pewnością dozekamy się jeszcze tyyyylu części, że zmienicie zdanie wiele razy =P A ja dla rozluźnienia gram ostatnio w NEVERWINTER NIGHTS. DVD nowe kupione, to sobie nareszcie mogę poszaleć =P
Rufus, w jakie grasz RPGi papierowe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 4:33 pm
Obecnie czekam na Assassin's Creed na pieca. Kiki! Nieziemska gra!
Tak w ogóle to przede wszystkim gram w papierowe RPGi.
Dominuje tutaj głównie klimatyczny Zew Cthulhu, potem jest D&D. Robię również przymiarki do Wampira: Maskarady, ale muszę jeszcze podręcznik przeczytać (wszakże zawsze dostaję niewdzięczną rolę Miszcza Gry razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 8:10 am
Nie narzekaj, Ty przynajmniej dobry w tym jesteś =P Jakoś nie mogę się wczuć jak Gotlib jest MG. On jakoś to tak dziwnie opowiada. No a że gracz ze mnie taki sobie, to tym bardziej mi ciężko =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 10:36 am
FF? owszem... Ale ja wolę (będziecie źli crying ) POKEMONY. biggrin No co? Ogólnie okiem krytyki gra ta jest bardzo dobrym RPG.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:25 am
Lordofdragonss FF? owszem... Ale ja wolę (będziecie źli crying ) POKEMONY. biggrin No co? Ogólnie okiem krytyki gra ta jest bardzo dobrym RPG.  noba..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:34 am
Nie wiem skad wzioles ten plakat pokemona, ale jest zabojczy ! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 12:29 pm
To zaden Pokemon, to POKETHULU! I lepiej z niego nie zartuj =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 12:42 pm
Mylenka To zaden Pokemon, to POKETHULU! I lepiej z niego nie zartuj =P No domyslam sie. Te oczka jak paciorki, az bija zadza krwi. ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|