Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Gry. i nic wiecej. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Mar 11, 2007 12:23 pm

...Toż to zupełnie inna kategoria gier jest!
...Ja lubię zarówno klasyczne rpg (Całkiem niedawno (choć w sumie...to jednak było już jakiś czas temu...) przeszedłem Fallout'a 1, potem 2, później Baldur's Gate 1...chociaż to może było w innej kolejności? Mniejsza o to, teraz magluję w BG 2, potem dodatek. A później...Heh, chyba Neverwinter 1 albo Arcanum. Nie w tym rzecz zresztą...Ah...niekończące się wypowiedzi w nawiasach!) jak i japońskie rpg, choć wśród tych drugich wiele tytułów jest dość nudnych...Ale oczywiście lubię, ba, uwielbiam FF 7 i tą taką część...to była 3? 5? Tam, gdzie taka kobita miała moc władania magią i wszyscy się tym tak bardzo podniecali...
...Pozdro. ninja
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 6:04 am

RUFUS.ABBYSINIAN
. uwielbiam FF 7 i tą taką część...to była 3? 5? Tam, gdzie taka kobita miała moc władania magią i wszyscy się tym tak bardzo podniecali...

W wielu czesciach Final Fantasy byly kobiety wladajace magia jak naprzyklad Granet z FFIX albo Rinoa z FFVIII
Tobie jednak chyba chodzi o Final Fantasy VI Gdzie jedyna dziedziczka magi byla Terra ^^ i ta gra jak wiem wiele osob sie zachwycalo (szczegulnie fabula)

Coz moim idolem w srod FF pozostanie jednak Final Fantasy VIII smile

Kodama2000

1,450 Points
  • Signature Look 250
  • Flatterer 200
  • Dressed Up 200

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Mon Mar 12, 2007 7:40 am

Kodama2000
RUFUS.ABBYSINIAN
. uwielbiam FF 7 i tą taką część...to była 3? 5? Tam, gdzie taka kobita miała moc władania magią i wszyscy się tym tak bardzo podniecali...

W wielu czesciach Final Fantasy byly kobiety wladajace magia jak naprzyklad Granet z FFIX albo Rinoa z FFVIII
Tobie jednak chyba chodzi o Final Fantasy VI Gdzie jedyna dziedziczka magi byla Terra ^^ i ta gra jak wiem wiele osob sie zachwycalo (szczegulnie fabula)

Coz moim idolem w srod FF pozostanie jednak Final Fantasy VIII smile

...Tak, tak, to była Terra, właśnie.
...No i chyba w tej części (a może w innej) były jakieś kombinacje z nazwami...Tj. amerykańska nazwa (konkretnie numerek) była inna niż japońska? No, mniejsza o to.
...Z uwagi, że mam tylko PC, to mogę grać tylko w jRPGi blaszakowe tylko...
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 9:03 am

RUFUS.ABBYSINIAN

Co się stało się =P

Przerzuć się na papierowe RPGi. Są o niebo lepsze. A czasem to i kultowe cytaty przy tym wychodzą =P "Sprzedam za kto da więcej", "Wchodzę do sklepu i pytam: Dzień dobry".... Największy problem w tym wszystkim znaleźć Mistrza Gry i jeszcze conajmniej 2 graczy. A potem to już przepadłeś =P Świat przestanie dla Ciebie istnieć =P

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Justinka

PostPosted: Mon Mar 12, 2007 11:57 am

Protest! Najlepsze FF to VII !!! Boooski Sephiroth @_@ domokun Cloud tez niczego sobie xd
PostPosted: Tue Mar 13, 2007 7:21 am

Mylenka
RUFUS.ABBYSINIAN

Co się stało się =P

Przerzuć się na papierowe RPGi. Są o niebo lepsze. A czasem to i kultowe cytaty przy tym wychodzą =P "Sprzedam za kto da więcej", "Wchodzę do sklepu i pytam: Dzień dobry".... Największy problem w tym wszystkim znaleźć Mistrza Gry i jeszcze conajmniej 2 graczy. A potem to już przepadłeś =P Świat przestanie dla Ciebie istnieć =P

...W papierowe też zdarza mi się grać, nie bój się.
...
...A od wczoraj gram w Marc Ecko's Getting Up. Tak, dla rozluźnienia. Fajne nawet. 3nodding

RUFUS.ABBYSINIAN

Tomir

PostPosted: Wed Mar 14, 2007 12:42 am

Justinka
Protest! Najlepsze FF to VII !!! Boooski Sephiroth @_@ domokun Cloud tez niczego sobie xd

zgadzam sie najlepszy ff to 7 ale tactics tez niczego sobie
ostatnio stwierdzilem ze xenogears jednak przewyzsza siodmego finala zarowno pod wzgledem fabularnym jak i systemem walk jest po prostu ciekawsze a zawsze bylem wielkim maniakiem ffVII xd no coz zawsze znajdzie sie cos lepszego i nowszego (xenogears powstalo rok po ffVII lol ) wink
PostPosted: Fri Mar 16, 2007 12:06 pm

Nawiązując do FF, to z pewnością dozekamy się jeszcze tyyyylu części, że zmienicie zdanie wiele razy =P
A ja dla rozluźnienia gram ostatnio w NEVERWINTER NIGHTS. DVD nowe kupione, to sobie nareszcie mogę poszaleć =P

Rufus, w jakie grasz RPGi papierowe?

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Ufoloodeck

PostPosted: Fri Mar 16, 2007 4:33 pm

Obecnie czekam na Assassin's Creed na pieca. Kiki! Nieziemska gra!

Tak w ogóle to przede wszystkim gram w papierowe RPGi.

Dominuje tutaj głównie klimatyczny Zew Cthulhu, potem jest D&D. Robię również przymiarki do Wampira: Maskarady, ale muszę jeszcze podręcznik przeczytać (wszakże zawsze dostaję niewdzięczną rolę Miszcza Gry razz )
PostPosted: Sat Mar 17, 2007 8:10 am

Nie narzekaj, Ty przynajmniej dobry w tym jesteś =P Jakoś nie mogę się wczuć jak Gotlib jest MG. On jakoś to tak dziwnie opowiada. No a że gracz ze mnie taki sobie, to tym bardziej mi ciężko =P

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Lordofdragonss

PostPosted: Tue Apr 10, 2007 10:36 am

FF? owszem... Ale ja wolę (będziecie źli crying ) POKEMONY. biggrin
No co? Ogólnie okiem krytyki gra ta jest bardzo dobrym RPG.
PostPosted: Tue Apr 10, 2007 11:25 am

Lordofdragonss
FF? owszem... Ale ja wolę (będziecie źli crying ) POKEMONY. biggrin
No co? Ogólnie okiem krytyki gra ta jest bardzo dobrym RPG.
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

noba..

opcy

Mardogan

PostPosted: Tue Apr 10, 2007 11:34 am

Nie wiem skad wzioles ten plakat pokemona, ale jest zabojczy ! biggrin
PostPosted: Tue Apr 10, 2007 12:29 pm

To zaden Pokemon, to POKETHULU! I lepiej z niego nie zartuj =P

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0