Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ki milyen zenét hallgat? Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 37 38 39 40 41 42 ... 55 56 57 58 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Csokinyuszi

PostPosted: Mon Mar 15, 2010 7:39 am

Urogataya-san
Sziasztok, hallgat vki LM.C-t, vagy Miyavi-t errefelé? én most ismertem meg őket - egy barátomtól - és mostanában rengeteget hallgatok. Apropó lesz LM.C koncert kb 1 hónap múlva smile

Hát én nem ismerem őket biggrin Boccs...lehet másvalakivel szerencséd lesz biggrin

Én a napokban találtam ezt a számot. Mondjuk a refrén nem olyan jó, de a klipp nagyon tetszett biggrin És szeretem az énekesnő hangját, szal nem olyan rossz.
PostPosted: Mon Mar 15, 2010 10:33 am

Üdv itt. Mostanában vegyes zenét hallgatok pl Adiemus, klasszikusok (Klasszik Rádió, és az oldal listázza hogy mikor mit játszik, így fel tudtam írni azokét, melyek megtetszettek). De persze szeretem a rockot és a popot is, és sokszor van az, hogy nem vagy nemcsak az előadó és a stílus a döntő, hanem hogy egy-egy szám külön önmagában hogy tetszik.

Együttesekből nem vagyok tájékozott, sokszor hallok énekes együttes neveket akiktől vagy ismerek zenét vagy nem mert sokszor úgy ismerek zenét, hogy az előadóját meg a címét se tudom de pl el tudom dúdolni sweatdrop Ha lenne "együttes- és énekesismeret" ill zenetörténet tárgy akkor szerintem abból a jelenlegi tudásommal 2es-3mas lennék sweatdrop Elnézést kicsit sokat írtam remélem nem baj.

Ajánlok egy számomra "nem rossz egész jó" kategóriájú számít, anyukám mobiljában gyári mp3, de a youtube-on jobb minőségű:
Funky Nashville - Hitch a ride

Éééés ajánlom mindenkinek a Bolyki Brothers-t smile Egy magyar acapella (kb az az acapella hogy dallal utánozzák a kísérő hangszerek szólamait) csoport, eredetileg 4 testvér alkotta, de most egyikük helyén más van, tehát most 3 testvér és 1 barátjuk, "kollégájuk". Humorosak és ügyesek véleményem szerint, linkelek néhány videót:

Take 5

Change the world (itt egy kórussal énekelnek, gyönyörű!!)

Hová mész te kisnyulacska stílusparódiák Nagyon jól csinálják, és sok humor van benne, ajánlom smile Nemcsak a dalok, hanem amiket mondanak is a dalok között biggrin

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Sat Mar 20, 2010 12:15 pm

Mostanság rákattantam a Grease zenéire. Sajnos csak kettőt tudok hallgatni normál MP3-ban így ha van valakinek tippje honnan szedhetnék még le (nem torrentről), megöszönném! ^w^
a másik pedig egy japán hangú, japánul (és angolul is) éneklő együttes a Monkey Magic
itt az egyik klippjük tessék élvezettel hallgatni biggrin
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 12:15 pm

A Grease zenéit én is szeretem biggrin Meg úgy az egész filmet ahogy van blaugh

Hallottátok már ezt?--> Johnny Cash: God's Gonna Cut You Down

U.I.: ez sem rossz...egy régebbi glee cast szám feldolgozása kanye west-től
Gold digger

Csokinyuszi

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 12:26 pm

lol ma pont johnny cash-es hangulatban vagyok xd lehet megnézem a hétvégén a Nyughatatlant.... megint xp

Az Timmy
Mostanság rákattantam a Grease zenéire. Sajnos csak kettőt tudok hallgatni normál MP3-ban így ha van valakinek tippje honnan szedhetnék még le (nem torrentről), megöszönném! ^w^
a másik pedig egy japán hangú, japánul (és angolul is) éneklő együttes a Monkey Magic
itt az egyik klippjük tessék élvezettel hallgatni biggrin

ha youtube-on megtalálom ajánlom neked az atube catcher nevű programot, ezzel youtube-os linkkel bármilyen számot letölthetsz az oldalról, akár mp3-ban akár bármilyen más formátumban, még videót is
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 1:20 pm

Grease-t én is szeretem, ismerem, Johhny Cash neve ismerősen hangzik. smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sat Apr 10, 2010 1:14 pm

PostPosted: Sat Apr 10, 2010 2:29 pm

Stílusilag nehéz behatárolni, milyen zenét is szeretek. Inkább álljanak itt a kedvenc előadóim smile

Karnivool, Dead Letter Circus, A Perfect Circle, TooL, The Mars Volta, The Dillinger Escape Plan, Porcupine Tree, MUSE, OASIS, Mew, Maybeshewill, Moloko, Roisin Murphy, Funeral For A Friend, Deftones, Marillion, Devin Townsend...

Most ők jutottak eszembe hirtelen smile

EvilGump

Mate_D_Luffy

PostPosted: Sat Apr 10, 2010 2:39 pm

Csatlakoznék az előttem szólóhoz, mivel a kedvenc stílusom nem tudnám megmondani.

Nightwish, Dragonforce, Breaking Benjamin, Flogging Molly, KAT-TUN, N.E.W.S., John Williams... néhány a kedvenc együtteseim/zeneszerzőim közül.
PostPosted: Mon Apr 12, 2010 1:08 pm

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Apr 12, 2010 1:19 pm

Egy light-os rock twisted twisted twisted twisted twisted Szerintem véletlenül pont hozzá öltöztem....
PostPosted: Wed Apr 14, 2010 1:25 am

Poets of the Fall - Dreaming Wide Awake

Abszolút befogadható, dallamos rock muzsika. Nagyon felemelő smile

EvilGump

Csokinyuszi

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 8:34 am

napsugar

Áhh! Imádom ezt a zenét! És maga a reklám is szép lett. Főleg hogy fagyireklám blaugh Nyamiii!
PostPosted: Sun Apr 18, 2010 6:59 am

Csokinyuszi
napsugar

Áhh! Imádom ezt a zenét! És maga a reklám is szép lett. Főleg hogy fagyireklám blaugh Nyamiii!

Klassz ez a zene, rögtön Yael Naim jutott róla eszembe, de milyen reklámban van?? biggrin Kérem a reklámot iiis... xd

Én mostanában Vampire Weekend-et, Rapture-t, meg az új Final Fantasy trailer-ének a betétdalát szoktam hallgatni (Somnus Nemoris).
Meg azokat a számokat, amiket Ti linkelgettek be ide. 3nodding

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Apr 18, 2010 7:15 am

Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 37 38 39 40 41 42 ... 55 56 57 58 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games