Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Yaoi , Yuri i inne dewiacje ;) ^ od lat 18 ^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 36 37 38 39 40 41 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co dla ciebie?
Yaoi
32%
 32%  [ 32 ]
Yuri
12%
 12%  [ 12 ]
Hentai
34%
 34%  [ 34 ]
polędwica i ociekające tłuszczem melanże
20%
 20%  [ 20 ]
Total Votes : 98

Aithne Varley

PostPosted: Sun May 20, 2007 9:00 am

Z tym sie zgodze, bo zadko sie zdarza dziewczyna ktora lubi patzrec na dwie inne laski ktore sie caluja (ja na przyklad nie lubie, za to yaoi uwielbiam biggrin )
PostPosted: Sun May 20, 2007 11:10 am

Aithne Varley
Z tym sie zgodze, bo zadko sie zdarza dziewczyna ktora lubi patzrec na dwie inne laski ktore sie caluja (ja na przyklad nie lubie, za to yaoi uwielbiam biggrin )
ja np. lubie patrzec na dwie dziewczyny miziajace sie, ale faceci mi nie przeszkadzaja, zanczy nie odstraszaja. nie zeby srawialo mi to przyjemnosc, ale wisi mi to razz

Gravitation jest fajne razz

Gagarin

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun May 20, 2007 11:14 am

Ale sie zdarzaja np... ja Xd w anime& mangach to wole juz patrzec na 2 dziewczyny, bo jak widze 2 facetów to sie wnerwiam i mysle sobie, ale fajny chłopak szkoda , ze gej >_<

Najbardziej lubie jednak pary hetero, bo moge sie z nimi utozsamiac 3nodding
PostPosted: Sun May 20, 2007 4:47 pm

Tak... ale pary hetero... są NUDNE! XD Zwłaszcza ostatnio, kiedy to już zużyto każdy istniejący niemal pomysł. A w przypadku yuri i yaoi jeszcze ciągle można czymś zaskoczyć i nie mówię tu o niespotykanej a kunsztownie przedstawionej konfiguracji w łóżku ;] No i w sumie... też wolę patrzeć na miziające się panny, ale na chłopów też idzie bez problemu ;] Miziu miziu to w końcu miziu miziu lol

Gveir

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun May 20, 2007 11:04 pm

Gveir
Tak... ale pary hetero... są NUDNE! XD
Jak ktos nie angzuje sie zbytnio w zycie damsko meskie, to pary hetero nigdy sie nie nudza XD
PostPosted: Mon May 21, 2007 3:40 am

No chyba że tak XD (nie żeby był jakimś ekspertem ;] )

Gveir

Aithne Varley

PostPosted: Mon May 21, 2007 10:54 am

Powiedzenie, ze pary hetero sa nudne, to jak dla mnie lekka przesada. Nawet z oklepanego pomyslu mozna zrobic cos ciekawego, tylko po prostu tzreba umiec.
Yuri mi nie przeszkadza, ale nie chce mi sie tego ogladac.
PostPosted: Tue May 22, 2007 7:33 am

Aithne Varley
Powiedzenie, ze pary hetero sa nudne, to jak dla mnie lekka przesada. Nawet z oklepanego pomyslu mozna zrobic cos ciekawego, tylko po prostu tzreba umiec.
Yuri mi nie przeszkadza, ale nie chce mi sie tego ogladac.
Na mnie zawsze dziala watek tajemniczego, zimnego osobnika plci meskiej, ktory zaczyna cos czuc do kobiety i pokazywac to swoimi czynami, ale nie przyznawac sie do tego slownie XDD

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Aithne Varley

PostPosted: Tue May 22, 2007 2:03 pm

Rin_Youkai
Na mnie zawsze dziala watek tajemniczego, zimnego osobnika plci meskiej, ktory zaczyna cos czuc do kobiety i pokazywac to swoimi czynami, ale nie przyznawac sie do tego slownie XDD

Noo, cos takiego jest boskie biggrin Ja jeszcze kocham takich lekko zlosliwych i sarkastycznych samcow wink
PostPosted: Tue May 22, 2007 2:23 pm

To tak samo ma wielu facetów... I dlatego podoba im się np. Major Motoko z GitS czy inne takie panie... Revy z Black Lagoon... Madlax... (ale to troszkę inna kategoria ;] )...

Gveir

Nevokin

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 5:49 am

Proszę o poprawienie mojej opinii…
O ile się nie mylę nie ważne kto, z kim, dlaczego, w jakim celu, w jakiej konfiguracji.. yaoi, yuri czy hetero.
Ważne by historia którą czytasz była wciągająca, zajmująca, intrygująca, rozwijająca… taka do której wrócisz po miesiącu przemyśleń i stwierdzisz ze nie znudziła się.
No chyba że ktoś lubi hardy razz ale to już inna para kaloszy.
PostPosted: Mon Jun 04, 2007 5:58 am

Ja tam ubostwiam mezczyzn. Byleby mieli piekny profil i takie meskie plecy. Looo to wtedy mi bez roznicy czy sie obracaz kobieta czy z mezczyzna (chociaz jak jest dwoch takich co zarysem swoich cial umieja powalac na kolana to oczywiscie preferuje ten rodzaj biggrin ). Wazne, zeby duzo go tam bylo, w roznych pozach i minach.I zeby mangi robili laminowane, bo sciekajac a slina rozmazuje mi obrazki *siorbie*

Justinka

Your Neglected Sex Toy

31,800 Points
  • Elocutionist 200
  • Threadmaster 200
  • Firestarter 200
PostPosted: Mon Jun 04, 2007 6:26 am

Yaoi smile A jak ktoś chce wiedzieć dlaczego to zapraszam na profil razz
PostPosted: Thu Jul 19, 2007 3:48 am

przybywam z odsieczą...
Isi wracać natentychmiast, bo Ci cioto-topic umiera.
a osobiście nie mam do napisania nic w temacie, bo nie ogladam.
jeno przypominam, że was obserwuję i robię notatki.

Kukus

Runya_EithelNar

PostPosted: Wed Sep 05, 2007 7:14 am

Hmm...hentaii....czasami śmieszą mnie fabuły...np. kosmitka zbiera śluz z dziewic i na ratunek dziewicom przbywa jakaś nastoletnia czarodziejka...i jej transformacja wygląda tak: powiększenie piersi, powiększenie tyłka,dodanie stroju bez biustonosza (i chyba majtek) i voila! I siada na motorze w ten sposób,ze tyłek jest wyżej od głowy O.o

Albo piersi...widziałąm okładki kilku hentai, ale na jednej myślałąm,że kobieta ma 4 piersi. Więc wysyłąm grafe do kolegi, on dłuuuugo ogląda i stwierdza,że to nie 4 piersi, tylko sznurek tak mocno naciska na te "balony" (chyba rozmiar G confused ),że tworzą się cztery mniejsze kulki....

Ale za to yaoi....ta kreska...ulubieni bishe razem....ach...*rozpływa się w obłokach*. Tylko znowu problemy z fabułą...no bo sorry, to do mnie nie przemawia, jak Cloud sięnudzi, wiec pojawia sięCloud w wersji seme i razem robią "figo fago" (z tłumaczenia Ayashi No Ceres x]) w łóżku. I ta wszędzie tryskająca sperma...yuck mad

Za to powoli przekonuję się co do gatunku yuri....tylko muszę znaleźć wszystkie odcinki jakiegoś sweatdrop
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 36 37 38 39 40 41 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces