|
|
|
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 3:30 pm
Disturbed- 10 000 fists in the air
3nodding
kawal dobrej mzuyczki ...wokla juz nie tak agresywny ale teksty nadaal...i to stanowi o sile tego zespolu xd twisted rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 1:34 pm
Vykk FeaRan ale..Nirvana to chyba nie metal..=.=' nirvana to grunge nie mylic z grudge razz P dla mnie nie istnieje gat. muzyki grudge (czy grunge), za nirvana osobiscie zbytnio nie przepadam, aczkolwiek lubie od czasu do czasu posluchac wink
btw. a czy to jest tak wazne jaki gatunek muzyki gra dany zespol? rolleyes a tak a propos to kto zna prawdziwy sklad nirvany? oto i on: komBAJN ciagnik traktor rofl (wymyslone zeby wkurzac moja znajoma, swego czasu wielka fanke Kurta...)
a tak to polecam: Porcupine Tree - Deadwig; King Crimson <3 ; TV on the Radio; Sonic Youth ... a i jeszcze Atheist - Elements
uwaga nie odpowiadam za ubytki na psychice po przesluchaniu jakiegos albumu KC nooo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 1:49 pm
Baliaur Vykk FeaRan ale..Nirvana to chyba nie metal..=.=' nirvana to grunge nie mylic z grudge razz P dla mnie nie istnieje gat. muzyki grudge (czy grunge), za nirvana osobiscie zbytnio nie przepadam, aczkolwiek lubie od czasu do czasu posluchac wink
btw. a czy to jest tak wazne jaki gatunek muzyki gra dany zespol? rolleyes a tak a propos to kto zna prawdziwy sklad nirvany? oto i on: komBAJN ciagnik traktor rofl (wymyslone zeby wkurzac moja znajoma, swego czasu wielka fanke Kurta...)
a tak to polecam: Porcupine Tree - Deadwig; King Crimson <3 ; TV on the Radio; Sonic Youth ... a i jeszcze Atheist - Elements
uwaga nie odpowiadam za ubytki na psychice po przesluchaniu jakiegos albumu KC nooo ninja grudge to n ie gatunek tylko klatwa w przelozeniu na polski przynajmniej wg znanych osobistosci w swiecie filmu razz P... ja tam ni patrze po podgatunkach bo czasem ciezko ocenic ale na to czy mi sie podoba :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 2:39 am
salam alejkum shalom.... salam alejkum shalom ziom! salam alejkum shalom....... salam alejkum shalom ziom! *bęc* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 7:23 am
Vykk Baliaur Vykk FeaRan ale..Nirvana to chyba nie metal..=.=' nirvana to grunge nie mylic z grudge razz P dla mnie nie istnieje gat. muzyki grudge (czy grunge), za nirvana osobiscie zbytnio nie przepadam, aczkolwiek lubie od czasu do czasu posluchac wink
uwaga nie odpowiadam za ubytki na psychice po przesluchaniu jakiegos albumu KC nooo ninja grudge to n ie gatunek tylko klatwa w przelozeniu na polski przynajmniej wg znanych osobistosci w swiecie filmu razz P... ja tam ni patrze po podgatunkach bo czasem ciezko ocenic ale na to czy mi sie podoba :] osobiscie mowie o jakims zespole, ze gra JAKIS rodzaj muzyki, kiedy zespol wyraznie sam to powie, unikajmy szufladek :> P.S. ja wiedzialam, ze Nirva to nie metal, nosz kurde XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 7:40 am
Brudne Dzieci Sida - to jest fajne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 12:06 am
M-Teen salam alejkum shalom.... salam alejkum shalom ziom! salam alejkum shalom....... salam alejkum shalom ziom! *bęc* mrgreen jah jest prezydentem, jah jest kierownikiem, jah jah jest trenerem ja jestem jego zawodnikiem... rofl Vavamuffin rls forever 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 4:08 am
Raticiel M-Teen salam alejkum shalom.... salam alejkum shalom ziom! salam alejkum shalom....... salam alejkum shalom ziom! *bęc* mrgreen jah jest prezydentem, jah jest kierownikiem, jah jah jest trenerem ja jestem jego zawodnikiem... rofl Vavamuffin rls forever 4laugh heart dziwny ale fajny zespol... xp ...mnei najbardziej rozwala "ziom" xd po prostu to na mnie dziala xp rozbrajajaco xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 4:22 am
Vykk Raticiel M-Teen salam alejkum shalom.... salam alejkum shalom ziom! salam alejkum shalom....... salam alejkum shalom ziom! *bęc* mrgreen jah jest prezydentem, jah jest kierownikiem, jah jah jest trenerem ja jestem jego zawodnikiem... rofl Vavamuffin rls forever 4laugh heart dziwny ale fajny zespol... xp ...mnei najbardziej rozwala "ziom" xd po prostu to na mnie dziala xp rozbrajajaco xd oni po prostu pozytywnie wibruja wink Jedni mowia na to marihuana... (...) A to Salvadore Dali mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 5:28 am
Raticiel Vykk Raticiel M-Teen salam alejkum shalom.... salam alejkum shalom ziom! salam alejkum shalom....... salam alejkum shalom ziom! *bęc* mrgreen jah jest prezydentem, jah jest kierownikiem, jah jah jest trenerem ja jestem jego zawodnikiem... rofl Vavamuffin rls forever 4laugh heart dziwny ale fajny zespol... xp ...mnei najbardziej rozwala "ziom" xd po prostu to na mnie dziala xp rozbrajajaco xd oni po prostu pozytywnie wibruja wink Jedni mowia na to marihuana... (...) A to Salvadore Dali mrgreen Lubie te wiejskie klimaty 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 5:32 am
Autark Raticiel Vykk Raticiel M-Teen salam alejkum shalom.... salam alejkum shalom ziom! salam alejkum shalom....... salam alejkum shalom ziom! *bęc* mrgreen jah jest prezydentem, jah jest kierownikiem, jah jah jest trenerem ja jestem jego zawodnikiem... rofl Vavamuffin rls forever 4laugh heart dziwny ale fajny zespol... xp ...mnei najbardziej rozwala "ziom" xd po prostu to na mnie dziala xp rozbrajajaco xd oni po prostu pozytywnie wibruja wink Jedni mowia na to marihuana... (...) A to Salvadore Dali mrgreen Lubie te wiejskie klimaty 4laugh co w tym wiejskiego? pirate xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 11:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 9:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 9:26 am
Mialam nadzieje, ze doczekam sie nowej plyty Systemu na moje urodzinki, ale sie troche przeliczylam bo plytka wychodzi dopiero po moich urodzinach wiec nastawiam sie teraz na Dream Theatre. Moim zdaniem ich album "Scens from a Memory" powala wszystkie inne albumy ktorych kiedykowiek sluchalam. Pomijajac oczywisty fakt iz teksty skladaja sie w jedna calosc klimat jest genialny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 9:02 am
ostatnia plyta systemu jakos nie podoba mi si wole jego starsze utwory.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|