Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:48 am
BeeWolf_san No ale na dziwki nie pujdziemy. one przyjda do nas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 6:25 am
Kiray BeeWolf_san No ale na dziwki nie pujdziemy. one przyjda do nas? == czemu od razu na dziwki... idzcie do przecietnego gimnazjum smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:14 am
No-chanXD Kiray BeeWolf_san No ale na dziwki nie pujdziemy. one przyjda do nas? == czemu od razu na dziwki... idzcie do przecietnego gimnazjum smile Racja tam nietrzeba nic robić zawsze znajdziecie jakąś chętną lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 10:17 pm
i kase zaoszczedzicie;P rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 5:53 am
No-chanXD i kase zaoszczedzicie;P rofl ile teraz kosztuje gimnazjalistka..? bo dawno nie uzywalem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 6:07 am
No-chanXD Kiray BeeWolf_san No ale na dziwki nie pujdziemy. one przyjda do nas? == czemu od razu na dziwki... idzcie do przecietnego gimnazjum smile Gimnazjum, gimnazjum ... wporzo, a niemoga przyjsc do nas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 7:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 7:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 10:03 am
EvilYuki no z innych mrgreen prawdopodobnie Ty po prostu, z powodu seksu. On bedzie sie jarać tym, że udało jej się "zwabić" starszego chłopaka. Miałam taką dziewczynę w klasie. wypraszam sobie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:10 am
opcy EvilYuki no z innych mrgreen prawdopodobnie Ty po prostu, z powodu seksu. On bedzie sie jarać tym, że udało jej się "zwabić" starszego chłopaka. Miałam taką dziewczynę w klasie. wypraszam sobie.. jakie ona ma o tobie zdanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:37 am
Kiray opcy EvilYuki no z innych mrgreen prawdopodobnie Ty po prostu, z powodu seksu. On bedzie sie jarać tym, że udało jej się "zwabić" starszego chłopaka. Miałam taką dziewczynę w klasie. wypraszam sobie.. jakie ona ma o tobie zdanie... ojej, "a" mi zjadło... mrgreen przepraszam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 12:57 pm
EvilYuki ojej, "a" mi zjadło... mrgreen przepraszam... za kare musisz nam opowiedziec o swojej bieliznie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 1:49 pm
opcy EvilYuki ojej, "a" mi zjadło... mrgreen przepraszam... za kare musisz nam opowiedziec o swojej bieliznie... naprawdę was to interesuje? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 3:23 pm
EvilYuki opcy EvilYuki ojej, "a" mi zjadło... mrgreen przepraszam... za kare musisz nam opowiedziec o swojej bieliznie... naprawdę was to interesuje? mrgreen kurwa niebardzo ale mozesz powiedziec. edit Omi: a moze by tak Pan moderator cenzurowal swoje posty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|