|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 25, 2010 10:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 01, 2010 11:12 am
mi ezt meghallgattuk/megnéztük tavaly 8-ban irodalom órán smile meg egy csomó József Attila verseket felzenésített változatban. nekem is tetszenek... végre valami magyar zene ami nem szenny {nem mintha az összes magyar előadótól szennyzene folyna, de elég soktól..} amúgy köszönöm Napsugár, most jót tesz nekem ez a nyugtató zene~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 11, 2010 1:48 pm
Mostanában Enyát hallgatok. 4laugh De ha le akarom vezetni a mérgemet akkor Marilyn Mansont /Általában az ügyfelek húznak fel, nekik szoktam lejátszani a The Nobodies-t/ scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 18, 2010 6:11 am
én most két napja Otsuka Ai - Cherish című számára függtem be ˙˙ ez után a vidi után érdekes, picit talán morbid, megható meg miegymás. a vidi pont olyan jó mint a zene biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 18, 2010 6:30 am
Én mostanában Klasszik rádió néha, egy két régi Star Trek nyitózene (szimfonikus zenekar) és egyéb vegyes felvágott kedvencek az mp3-mon pl. Nagy Utazás, MJ, Ghostbusters (Szellemirtók), LOTR Király visszatér zene (szimfonikus, szerintem gyönyörű), Macskafogóból (Miu Mi újság, 4 gengszter /újabb felvétel, nem a filmből/ és Lusta d**k trombitálása). Rockosabból Asia - Lay down your arms, Queen - Killer Queen stb. Szóval mondom vegyes smile Ja meg No milk today ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 18, 2010 7:03 am
Obilia Én mostanában Klasszik rádió néha, egy két régi Star Trek nyitózene (szimfonikus zenekar) és egyéb vegyes felvágott kedvencek az mp3-mon pl. Nagy Utazás, MJ, Ghostbusters (Szellemirtók), LOTR Király visszatér zene (szimfonikus, szerintem gyönyörű), Macskafogóból (Miu Mi újság, 4 gengszter /újabb felvétel, nem a filmből/ és Lusta d**k trombitálása). Rockosabból Asia - Lay down your arms, Queen - Killer Queen stb. Szóval mondom vegyes smile Ja meg No milk today ^^ wow! ˙˙ a Macskafogós zenéket honnan szerezted? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 19, 2010 7:13 am
Az Timmy Obilia Én mostanában Klasszik rádió néha, egy két régi Star Trek nyitózene (szimfonikus zenekar) és egyéb vegyes felvágott kedvencek az mp3-mon pl. Nagy Utazás, MJ, Ghostbusters (Szellemirtók), LOTR Király visszatér zene (szimfonikus, szerintem gyönyörű), Macskafogóból (Miu Mi újság, 4 gengszter /újabb felvétel, nem a filmből/ és Lusta d**k trombitálása). Rockosabból Asia - Lay down your arms, Queen - Killer Queen stb. Szóval mondom vegyes smile Ja meg No milk today ^^ wow! ˙˙ a Macskafogós zenéket honnan szerezted? biggrin Hű... asszem tesóm vágta ki (a négy gengszer-t és azt a zenét, ami a végén van. A másik 2-t (trombitaszóló, Miu Miújság) már nem tudom, asszem youtube-os videókból vágtuk ki, ezeknek rosszabb is a hangminősége..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 20, 2010 8:47 am
Én mindenféle zenét szeretek általában hallgatni, de nem túl gyakran. Úgy értem nem vagyok kifejezetten zenerajongó, de amely számokat szeretem, azokat tuti nagyon szeretem. smile Én hallás után ítélek meg minden számot, hogy tetszik-e és ha tetszik, hát tetszik, úgy oké. Vagyis nincs konkrét kedvenc zenei stílusom. Egy kivétel van: a túl kemény rock-ot nem szeretem.
Igen, a Macskafogóból 2 zenét én vágtam ki, letöltött AVI filmváltozatból, mely már rég ki van írva DVD-re több AVI formátumú filmmel együtt, hogy megmaradjon és ne a gépen foglalja a helyet, ha nem muszáj. (Persze több film is megvan több DVD-re kiírva, na de ez itt most mellékes.) A Macskafogó legtöbb zenéjét én is szeretem. wink A 4 Gengsztert és a film végén lévő zenét vágtam ki én, ahol Lusta D i c k és a denevérek zenélnek, majd jön a végződési outro a készítőkkel mialatt továbbszól a zene (azt hiszem VirtualDub-bal, de nem biztos, már nem emlékszem pontosan mivel szedtem ki). Pl. a Happy Gang bizonyos számait is nagyon szeretem, még sok évvel ezelőtt kiskamasz koromban hallottam őket először, megvolt kis magnón, de már nem tudom hol van, elveszett a kazetta, vagy nem tudom. Ám néhány hónapja még tavaly év végén valahol rátaláltam és letöltöttem azokat a számait, így a gépemen ismét megvan néhány régen hallott, kedvenc Happy Gang-es szám. smile Néha meghallgatom őket, de szoktam más letöltött zenéket is olykor hallgatni. De mint mondtam, nem szoktam gyakran, mert én azért nem vagyok nagy zenerajongó. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 22, 2010 1:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 23, 2010 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 24, 2010 10:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 24, 2010 10:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 24, 2010 10:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 24, 2010 11:27 am
Igen, az egyik kedvenc együttesem! Imádom biggrin heart MUSE heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 12:16 pm
Sziasztok, hallgat vki LM.C-t, vagy Miyavi-t errefelé? én most ismertem meg őket - egy barátomtól - és mostanában rengeteget hallgatok. Apropó lesz LM.C koncert kb 1 hónap múlva smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|