Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:14 pm
Chciałem wskrzesić ten jakże szlachetny topik i porozmawiać o kobietach
...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:24 am
BeeWolf_san Chciałem wskrzesić ten jakże szlachetny topik i porozmawiać o kobietach ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 6:12 am
Kiray BeeWolf_san Chciałem wskrzesić ten jakże szlachetny topik i porozmawiać o kobietach ... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 7:30 am
opcy Kiray BeeWolf_san Chciałem wskrzesić ten jakże szlachetny topik i porozmawiać o kobietach ... ... ... coś się... nie klei...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:10 am
EvilYuki opcy Kiray BeeWolf_san Chciałem wskrzesić ten jakże szlachetny topik i porozmawiać o kobietach ... ... ... coś się... nie klei... to sie nazywa ynteligenta rozmowa.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:45 am
a rozmawiaj tu o takim trudnym temacie. 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:50 am
opcy Kiray BeeWolf_san Chciałem wskrzesić ten jakże szlachetny topik i porozmawiać o kobietach ... ... ... ... poruchalbym!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:25 am
Kiray opcy Kiray BeeWolf_san Chciałem wskrzesić ten jakże szlachetny topik i porozmawiać o kobietach ... ... ... ... poruchalbym!! Ok. Ale co potem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:04 am
potem zimne piwko i jakis meczyk w tv wkoncu dzisiaj mundial sie zaczyna cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 5:32 am
Kiray potem zimne piwko i jakis meczyk w tv wkoncu dzisiaj mundial sie zaczyna cool Jaknajbardziej, jaknajbardziej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 7:07 am
Kiray opcy Kiray BeeWolf_san Chciałem wskrzesić ten jakże szlachetny topik i porozmawiać o kobietach ... ... ... ... poruchalbym!! ja tez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 7:34 am
BeeWolf_san Kiray opcy Kiray BeeWolf_san Chciałem wskrzesić ten jakże szlachetny topik i porozmawiać o kobietach ... ... ... ... poruchalbym!! ja tez. to ja mam tak samo... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:28 am
opcy BeeWolf_san Kiray opcy Kiray BeeWolf_san Chciałem wskrzesić ten jakże szlachetny topik i porozmawiać o kobietach ... ... ... ... poruchalbym!! ja tez. to ja mam tak samo... sad No ale na dziwki nie pujdziemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|