|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 1:43 pm
Kagenoyami Ibris mowi: ...gumki dla mhrocznych gotow musza byc z cwiekami i w pentagramy XD Nie ma wafla. A poza tym... Stawka minimalna za dupcie Kage - skrzynka Snickersow . Nizej nie schodze, tez lubie jego tylek razz Ib a moze urzadz licytacje ktora da wiecej za mozliwosc obmacania tylka Kage rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 3:31 pm
Twisted_Exile Kagenoyami Ibris mowi: ...gumki dla mhrocznych gotow musza byc z cwiekami i w pentagramy XD Nie ma wafla. A poza tym... Stawka minimalna za dupcie Kage - skrzynka Snickersow . Nizej nie schodze, tez lubie jego tylek razz Ib a moze urzadz licytacje ktora da wiecej za mozliwosc obmacania tylka Kage rofl mrgreen twisted W sumie pomysl niezly... Z drugiej strony tylek Kage wydaje sie byc bezcenny XD...
Kto da wiecej tych Snickersow? X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 5:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 6:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 8:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 12:20 pm
Dobra, dam jeszcze nadgryzione jabłko i płytę reklamową DJ-a BObo co ją kiedyśrozdawali na stacji Metra Centrum...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 4:09 am
to my dozucimy jeszcze arrow kanapke z zeszlego roku rofl > arrow archiwum gazet metro metropol i echo dnia do 2 wrzesnia 2004 do terazniejszosci rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 7:36 am
Ej, bo ja już psu powiedziałam, że będzie miał go kto nosić, i co ja teraz zrobię? Proszę o rozstrzygnięcie licytacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:36 am
EvilYuki Ej, bo ja już psu powiedziałam, że będzie miał go kto nosić, i co ja teraz zrobię? Proszę o rozstrzygnięcie licytacji Eem... *rozglada sie niepewnie* Nie wiedzialam, ze moj facet bedzie mial takie wziecie ^_____________^ *zabiera Kage i wystawia go na allegro* I wafel, tu pojdzie za wiecej X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 12:09 pm
I co ja teraz Batmanowi powiem? domokun poczuje sie niekochany!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 9:44 am
EvilYuki I co ja teraz Batmanowi powiem? domokun poczuje sie niekochany! ...moge mu dac cukierka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:44 am
Pocałuj psa w nos! Jeszcze zeby przytyl?
wspominalam, ze to kaukaz? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 11:31 am
EvilYuki Pocałuj psa w nos! Jeszcze zeby przytyl? wspominalam, ze to kaukaz? domokun ...jak sie go przekopie pare razy, to zgubi zbedne kilogramy XD
Cienia moge pocalowac :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 11:42 am
Ibris EvilYuki Pocałuj psa w nos! Jeszcze zeby przytyl? wspominalam, ze to kaukaz? domokun ...jak sie go przekopie pare razy, to zgubi zbedne kilogramy XD
Cienia moge pocalowac :3 mrgreen nawet mnie to rozśmieszyło razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|