Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:10 am
te... ja po yuri traume mialam Oo ale ciiiiiicho sza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:13 am
Rishi-san te... ja po yuri traume mialam Oo ale ciiiiiicho sza traume XD aż tak źle ?? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:16 am
nie no read or die nie takie złe z tego co looknęłam^^ mimo że yuri^^ (bądźmy tolerancyjni..NIE??)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:19 am
Sango-Maho nie no read or die nie takie złe z tego co looknęłam^^ mimo że yuri^^ (bądźmy tolerancyjni..NIE??) no taak tolerancyjni ja nie mam nic przeciwko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:20 am
Sango-Maho nie no read or die nie takie złe z tego co looknęłam^^ mimo że yuri^^ (bądźmy tolerancyjni..NIE??) ja nie mam nic przeciwko yuri XD tylko...... tak nagle po yaoicu yuri czytnełam O_o i w ogole....... no..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:21 am
Inek Jaffar Rishi-san te... ja po yuri traume mialam Oo ale ciiiiiicho sza traume XD aż tak źle ?? XD po pierwszym yaoi tez mialam traume... bo odrazu hardyaoi wzielam XD"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:23 am
Rishi-san Sango-Maho nie no read or die nie takie złe z tego co looknęłam^^ mimo że yuri^^ (bądźmy tolerancyjni..NIE??) ja nie mam nic przeciwko yuri XD tylko...... tak nagle po yaoicu yuri czytnełam O_o i w ogole....... no.. o kurcze... faktycznie...ostre porównanie miałąś xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:24 am
Rishi-san Inek Jaffar Rishi-san te... ja po yuri traume mialam Oo ale ciiiiiicho sza traume XD aż tak źle ?? XD po pierwszym yaoi tez mialam traume... bo odrazu hardyaoi wzielam XD" ja tak samo XD no ale żeby trauma odrazu neee....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 10:31 am
Rishi-san Inek Jaffar Rishi-san te... ja po yuri traume mialam Oo ale ciiiiiicho sza traume XD aż tak źle ?? XD po pierwszym yaoi tez mialam traume... bo odrazu hardyaoi wzielam XD" Nooo xD Ja tez jak pierwszy raz czytałam yaoica to wzielam sie od razu za hard xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 11:16 am
BlackFriend Rishi-san Inek Jaffar Rishi-san te... ja po yuri traume mialam Oo ale ciiiiiicho sza traume XD aż tak źle ?? XD po pierwszym yaoi tez mialam traume... bo odrazu hardyaoi wzielam XD" Nooo xD Ja tez jak pierwszy raz czytałam yaoica to wzielam sie od razu za hard xDwow xD a ja najpierw shonen-ai obejrzałam... ale potem yaoi czytnęłam i to Gravi Remix ._." Potem na podjarze całą noc chodziłam... Ja to mam dziwne reakcje xD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 11:55 am
pierwszy yaoi?? kurka xD nie pamiętam, ale wiecie co ja tam już jak wymyślaliśmy wątek Sesshoumaru&InuYasha to mi adrenalina radości podskakiwała xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 01, 2007 8:09 am
Sango-Maho pierwszy yaoi?? kurka xD nie pamiętam, ale wiecie co ja tam już jak wymyślaliśmy wątek Sesshoumaru&InuYasha to mi adrenalina radości podskakiwała xDDDD Ja mam do dzisiaj podjarkę na ten wątek XDDDDDDD No i z NAruto teraz troszkę ^^ Pamiętajcie, Akatsuki wymiatają! XD (Dei x Lider pairing tyż XD xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 01, 2007 1:00 pm
Jeyka Sango-Maho pierwszy yaoi?? kurka xD nie pamiętam, ale wiecie co ja tam już jak wymyślaliśmy wątek Sesshoumaru&InuYasha to mi adrenalina radości podskakiwała xDDDD Ja mam do dzisiaj podjarkę na ten wątek XDDDDDDD No i z NAruto teraz troszkę ^^ Pamiętajcie, Akatsuki wymiatają! XD (Dei x Lider pairing tyż XD xd ) Ja tam Sasuke ubóstwiam^^ on je taki fajny po przemianie, no i w końcu urode odziedziczył po braciszku :3 O wiem, narysuje go po przemianie z głową sakury w rękach xDDD (jak ja jej nie cierpie > Eh Sasuke by mógł być też ze swoim braciszkiem :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 1:43 am
Nie wiem co ludzie widza w Itachim <,< Przeciez to zimy dran bez wyrachowania, zastanawiam sie czy ma jakiekolwiek uczucia poza sprawdzeniem sie i checia bycia najleprzym <,< Przeciez on caly swoj klan powybijal, rodzicow przy okazij tez i tu musze wlasnie pozalowac Sasuke bo zostal biedak sam sad
widzialam juz nie jednego yaoi gdzie wlasnie ktos laczyl dwoch braci razem, a fuj XD
A jesli chodzi o yaoi to nic do niego nie mam jesli pairing sie robi w miare rozsadnie, a nie kurcze Lee i Gara lub Sasuke i Itachi >< juz predzej przejdzie Kakashi i Iruka...
Jestem zdecydowanie za Hentai'em ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 4:47 am
LeexGaara to rozsądny pairing. Gaara najpierw dał Lee "wchrzan", a potem go uratował i to chyba nie raz. A Kakashi z Iruką gadali chyba raz czy dwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|