|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 12:03 pm
Jakub Wedrowycz RUFUS.ABBYSINIAN EvilYuki Jakub Wedrowycz http://www.chucknorris.glt.pl/ to apropo Chucka... biggrin zastanawiam sie, czemu teraz jest taka moda na tego Chucka... mrgreen ...No wlasnie tez mnie to zastanawia, skad to sie w ogole wzielo...? No co wy?! Strażniak Teksasu nie oglądaliście?? Kariera tego wspaniałego( xd ) osobnika zaczęła się od "Drogi Smoka" z prześwietnym Brucem Lee... ...No byl Straznik Teksasu, byl... ...Ale nie wiem dlaczego teraz tak wyszlo, ze wszyscy to sobie opowiadaja - te kawaly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 1:09 pm
No bo... tak jakoś wyszło... zresztą ja też nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 1:45 pm
Jakub Wedrowycz RUFUS.ABBYSINIAN EvilYuki Jakub Wedrowycz http://www.chucknorris.glt.pl/ to apropo Chucka... biggrin zastanawiam sie, czemu teraz jest taka moda na tego Chucka... mrgreen ...No wlasnie tez mnie to zastanawia, skad to sie w ogole wzielo...? No co wy?! Strażniak Teksasu nie oglądaliście?? Kariera tego wspaniałego( xd ) osobnika zaczęła się od "Drogi Smoka" z prześwietnym Brucem Lee... A mnie najbardziej podobal mi sie "SAMOTNY WILK McQuee" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 3:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 10:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 4:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 2:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 3:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 12:35 pm
No-chanXD Ayah_TheMetalMania ... On: No, kochanie, ja ci na to nic nie poradzę. Tak się je raki. rofl o s**t BOSKIE) a ja to znalem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 11:13 pm
byc moze nie blysne wiedza wsrod was, ale..wiecie, ze Chuck Norris sam zapoczatkowal wymyslanie tych historyjek? w swojej biografii na ostatniej stronie zamiescil kilka takich smiesznych tekstow wlasnego autorstwa i tak sie zaczelo. osobiscie rozwalaja mnie niektore teksty XD tylko dlaczego Chuck to wymyslil? czy dlatego, ze jest zakochany w sobie, czy dlatego, ze ma swietne poczucie humoru, wynikajace z wysmiania jego filmowego bohaterstwa? mam nadzieje, ze to drugie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:22 am
Jesli to drugie to oficjalnie oglosze, ze przestaje nienawidziec Chucka Norrisa *oglada sie za siebie oczekujac kopniaka z polobrotu*
Nieco na inny temat:
Maly chlopiec zaczepia kobiete w ciazy: - Czesc, co tam masz? - Dzidziusia - A kochasz go? - Tak, mocno. - TO DLACZEGO GO ZJADLAS?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 5:31 am
Idzie Betoven i bach..... rofl rofl (d e b i l n e)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:15 pm
Ayah_TheMetalMania Idzie Betoven i bach..... rofl rofl (d e b i l n e) ...(genialne) mrgreen ...A ten... ...Przychodzi koleś do cukierni, wykupuje wszystkie ptysie, wyjada śmietanę ze środka i wyrzuca ciasto. ...Sklepikarka pyta się: ... - Jest pan motocyklistą? ... - Tak. Skąd pani wie? ... - Motor stoi przed sklepem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 10:31 pm
Jak zarty to zarty XD xd
- O jakie ladne nowe buty ksiadz sobie kupi. Zamszowe ? - Nie, za wlasne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|