|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 12:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 2:05 pm
Hehe i moj XD
Kage - a ta kredke to tak widac, ze... mialam nie przeklinac ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 2:09 pm
Ibris Hehe i moj XD
Kage - a ta kredke to tak widac, ze... mialam nie przeklinac ;P No jejku, no... I co ty sobie myslisz? Ze specjalnie wszedlem na ten topic, na ktorym siedza glownie kobiety, zeby wkleic swoje zdjecie i zeby uslyszec, ze jestem ladny i sie dowartosciowac?
ninja
..No to mialas racje ;> *proznu proznu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 2:13 pm
Kagenoyami Ibris Hehe i moj XD
Kage - a ta kredke to tak widac, ze... mialam nie przeklinac ;P No jejku, no... I co ty sobie myslisz? Ze specjalnie wszedlem na ten topic, na ktorym siedza glownie kobiety, zeby wkleic swoje zdjecie i zeby uslyszec, ze jestem ladny i sie dowartosciowac?
ninja
..No to mialas racje ;> *proznu proznu* Wiesz... ja po prostu nie rozumiem, po co sie oklamywac? I tak nic nie pomoze Twojej twarzy ^.^ <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 2:16 pm
Ibris Kagenoyami Ibris Hehe i moj XD
ninja
..No to mialas racje ;> *proznu proznu* Wiesz... ja po prostu nie rozumiem, po co sie oklamywac? I tak nic nie pomoze Twojej twarzy ^.^ <3 Mysle, ze niektore, piekne panie potrafia docenic moj pyszczek.. szczegolnie, ze sobie go nie kupilem.. no, ale dbam o niego, dbam.. prawie tak jak o Tygryska ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 2:18 pm
Kagenoyami Mysle, ze niektore, piekne panie potrafia docenic moj pyszczek.. szczegolnie, ze sobie go nie kupilem.. no, ale dbam o niego, dbam.. prawie tak jak o Tygryska ;> Jesli tylko ma Cie kto przypilnowac :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 2:20 pm
Ibris Kagenoyami Mysle, ze niektore, piekne panie potrafia docenic moj pyszczek.. szczegolnie, ze sobie go nie kupilem.. no, ale dbam o niego, dbam.. prawie tak jak o Tygryska ;> Jesli tylko ma Cie kto przypilnowac :3 No wlasnie... .. To jest moze jakas ladna pani chetna, do przypilnowania Kagusia? ^__~ <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 2:20 pm
Kagenoyami Ibris Kagenoyami Mysle, ze niektore, piekne panie potrafia docenic moj pyszczek.. szczegolnie, ze sobie go nie kupilem.. no, ale dbam o niego, dbam.. prawie tak jak o Tygryska ;> Jesli tylko ma Cie kto przypilnowac :3 No wlasnie... .. To jest moze jakas ladna pani chetna, do przypilnowania Kagusia? ^__~ <3 ...Oddam za 2 Snickersy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 2:22 pm
Ibris Kagenoyami Ibris Kagenoyami Mysle, ze niektore, piekne panie potrafia docenic moj pyszczek.. szczegolnie, ze sobie go nie kupilem.. no, ale dbam o niego, dbam.. prawie tak jak o Tygryska ;> Jesli tylko ma Cie kto przypilnowac :3 No wlasnie... .. To jest moze jakas ladna pani chetna, do przypilnowania Kagusia? ^__~ <3 ...Oddam za 2 Snickersy. Jak dacie 3, to wam dam jeszcze pomacac tyleczek ^__~ <3 Sprawdzone.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 2:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 3:46 am
Kage Night Lady uznala ze da 4 snikrsy za obmacanie twojego tyleczka xd xd blaugh twisted rofl nia ma to jak odjazdy na informatyce, kto by sluchal o pascalu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 7:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 1:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 1:18 pm
Ann_Miho Kage Night Lady uznala ze da 4 snikrsy za obmacanie twojego tyleczka xd xd blaugh twisted rofl nia ma to jak odjazdy na informatyce, kto by sluchal o pascalu xd Jak dorzuci Danone Fantazje Tiramisu, to jestem caly jej ^_~ <3
(faaantaaaazjaaaa *___*)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 1:25 pm
Ibris mowi: ...gumki dla mhrocznych gotow musza byc z cwiekami i w pentagramy XD Nie ma wafla. A poza tym... Stawka minimalna za dupcie Kage - skrzynka Snickersow . Nizej nie schodze, tez lubie jego tylek razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|