|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2012 10:03 am
Eredményhirdetés:
1. Helyezett: Napsugar 2. Helyezett: Tobzoska-chan 3. Helyezett: Obi Aoi
Remélem legközelebb több jelentkező lesz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2012 11:58 am
Akkor én lennék a témafelelős? Uhhh..... öhm...... jajjjj...... háááát.....legyen...... Egzotikus állatok Jah és szóljatok rám hétfőn, mert Balcsin leszek, és lehet nem fog eszembe jutni este a dolog biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2012 10:20 am
hát akkor nevezek smile ez a kép egy valami bogár ,talán pók ? vagy suszter keverék ? hmm kitudja ! végül az eredete nem derült ki,egyszerűen bogár...(bocsi a kép minőségéért sweatdrop ) Webpage Title
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2012 2:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2012 10:29 am
Él még ez a topik? Mert ha igen, lehet, hogy én is beszállok. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2012 4:13 am
Selly1125 Él még ez a topik? Mert ha igen, lehet, hogy én is beszállok. 3nodding szerintem elvileg igen ! de ha nem lesz semmi akkor esküszöm ,hogy új témát indítok !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2012 8:52 am
Posztolnék szívesen, de a belugás fotómat már ellőttem, és nem tudom, hogy egzotikusnak számít-e, még olyan van, hogy katicaszerű bogár ami fekete vörös pöttyökkel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2012 12:01 pm
Hát nekem sem annyira egzotikus, de azért most ideteszem. 3nodding 69-ben tolják... a szundit:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2012 9:08 am
Naomi Hayate Selly1125 Él még ez a topik? Mert ha igen, lehet, hogy én is beszállok. 3nodding szerintem elvileg igen ! de ha nem lesz semmi akkor esküszöm ,hogy új témát indítok ! ÚJ TÉMÁT INDÍTOK !!! A TÉMA :Én és a kedven évszakom ! a téma 1 hetes lesz ! remélem lesznek rá vevők :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2012 1:01 am
Én itt vagyok és be is szállok, amint lesz képem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2012 10:39 am
Igazából nem nagyon van kedvenc évszakom, de tessék, itt egy tavaszi kép és szeretem is a tavaszt smile 2008 áprilisban készült Ausztriában a Mondsee-tónál (pislogtam, azért van csukva a szemem a képen). smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2012 5:08 am
Hát asszem én ezt a témát passzolom. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2012 5:47 am
Tudom eltelt több,mint 1hónap az utolsó posttól,de lesz még következő forduló vmikor?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2012 7:20 am
renahk Tudom eltelt több,mint 1hónap az utolsó posttól,de lesz még következő forduló vmikor? Szerintem új témát is ki lehetne írni,de mivel nem oskan vagyunk aktívak, kérdés kik neveznének. Meg ez az évszakos se lett még kihirdetve, én meg posztoltam képet rá... Naomi Hayate indította.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2012 5:17 am
Sziasztok! ha valaki ráér akkor lenne kedve kicsit segíteni nekem biggrin lvl 10 vagyok de nemtudom megcsinálni a lvl 12 es küldit illetve egyedül nem megy az ölés ha valakit érdekelne a dolog akkor vegyen fel és egtyeztetünk biggrin . Green -: mrgreen:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|