|
|
Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 5:56 am
Mirabell Gagarin z yaoi to widzialem ostatnio Bronze jeśli to yaoi, to nic dziwnego, że ma taki tytuł xd ZETSUAI Bronze, Bronze to pod nazwa... xp jestem yaoistką, ale paradoksalnie nie lubię czystego yaoi... znaczy... nie lubię pozycji z gatunku yaoi. Wole za to parować chłopcow z Shonen xd takie SasuNaru czy KakaIru... ablo LuffyZoro xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 12:33 pm
EvilYuki Mirabell Gagarin z yaoi to widzialem ostatnio Bronze jeśli to yaoi, to nic dziwnego, że ma taki tytuł xd ZETSUAI Bronze, Bronze to pod nazwa... xp szczegóły, to wszystko szczegóły. chodziło mi o samo słowo "brąz" jako tytuł yaoi, które wskazuje, że coś co określasz mianem "czyste Yaoi", jeśli biorąc to określenie dosłownie, po prostu nie istnieje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 11:22 pm
Mirabell EvilYuki Mirabell Gagarin z yaoi to widzialem ostatnio Bronze jeśli to yaoi, to nic dziwnego, że ma taki tytuł xd ZETSUAI Bronze, Bronze to pod nazwa... xp szczegóły, to wszystko szczegóły. chodziło mi o samo słowo "brąz" jako tytuł yaoi, które wskazuje, że coś co określasz mianem "czyste Yaoi", jeśli biorąc to określenie dosłownie, po prostu nie istnieje. oczywiście, że istnieje. "Czyste yaoi" to manga yaoi. Stricte yaoi. Beż żadnych pobocznych wątków, tylko seks xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 9:41 am
EvilYuki Mirabell EvilYuki Mirabell Gagarin z yaoi to widzialem ostatnio Bronze jeśli to yaoi, to nic dziwnego, że ma taki tytuł xd ZETSUAI Bronze, Bronze to pod nazwa... xp szczegóły, to wszystko szczegóły. chodziło mi o samo słowo "brąz" jako tytuł yaoi, które wskazuje, że coś co określasz mianem "czyste Yaoi", jeśli biorąc to określenie dosłownie, po prostu nie istnieje. oczywiście, że istnieje. "Czyste yaoi" to manga yaoi. Stricte yaoi. Beż żadnych pobocznych wątków, tylko seks xd jeżeli to "stricte yaoi", to w żadnym wypadku nie może być czyste. chyba, żeby chłopcy się do tego specjalnie przygotowali. zresztą, nieważne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 10:26 am
Mirabell jeżeli to "stricte yaoi", to w żadnym wypadku nie może być czyste. chyba, żeby chłopcy się do tego specjalnie przygotowali. zresztą, nieważne. chyba faktycznie sie pogubilam... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 1:48 pm
EvilYuki Mirabell jeżeli to "stricte yaoi", to w żadnym wypadku nie może być czyste. chyba, żeby chłopcy się do tego specjalnie przygotowali. zresztą, nieważne. chyba faktycznie sie pogubilam... xd sweatdrop myślałem, że to co mam na myśli jest dość oczywiste. chyba, że mam błędne wyobrażenie o yaoi lol rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:59 am
No to ja sie spytam ^^ kto zna/czytał Love Neco????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 8:23 am
Kto zna jakies anime Yaoi którego jeszcze nie widziałem ???? XD bo nudzi mi się....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:34 am
ej no ja i tak zetsuai najbardziej lubie xDD Ej inek ja nie znam bo jak już to wszystkie od ciebie mam xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:35 am
włąsnie wiem..... nic nowego nie ma.... ech..... a no Zetsuai to ja też lubie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:40 am
ej no inek zróbta ju ż ten teledysk do kimery bo mi sie początek podobał XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:56 am
no mnie też się podobał XD ale ciii bo bedzie że spamujemy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:03 am
Inek Jaffar no mnie też się podobał XD ale ciii bo bedzie że spamujemy XD[/quote WCALE NIE kimera to też yaoi xDDDD]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 7:31 am
to poogladajcie yuri jak chlopcow za duzo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 9:06 am
Gagarin to poogladajcie yuri jak chlopcow za duzo XD mweee yuri to ja też wszyskie widziałem........ nie ma co oglądać ratunku.....XD chyba się wezme za normalne anime wkońcu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|