|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:01 am
Vattghern Wszystko jest ZŁE!!! biggrin xd Kiedys komiks lubilam, ale wkurzyly mnie kolezanki ze szkoly, ktore na wszystko co sie rusza wolalay " jest ZŁE!!!". Ile mozna sluchac o tym, ze czajnik jest ZŁY albo klepki podlogowe sa ZŁE? Mam wiec juz obsesje... i samego Bundza zdzierzyc nie moge...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:29 am
No coz. zdarza sie. ja na szczescie takich kolezanek nie mam, nawet nie wiem ile osob w mojej klasie wie o czym takim jak bundz i reszta, wiec ja nadal lubie te komiksy xd xd Musze przyznac ze przy niektorych malo sie nie poplakalam ze smiechu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:42 am
Vattghern No coz. zdarza sie. ja na szczescie takich kolezanek nie mam, nawet nie wiem ile osob w mojej klasie wie o czym takim jak bundz i reszta, wiec ja nadal lubie te komiksy xd xd Musze przyznac ze przy niektorych malo sie nie poplakalam ze smiechu biggrin mi sie bardziej losux podobal rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 8:03 am
Mi jednako Pablo & co. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 8:21 am
Vattghern Mi jednako Pablo & co. xd Losux BYŁ fajny. Tera to... szkoda gadac... Pablo jest OK, ale jeszcze jedna rzecz mnie denerwuje- ze panienka sprzedaje przedmioty z wizerunkiem bohaterow... gonk to juz sie zrobila komercja... ale prawde mowiac, jakby ktos mi powiedzial "mala, twoi bohaterowie maja powodzenie, mozesz na nich zarobic" to bym sie zgodzila... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 4:58 am
EvilYuki Vattghern Mi jednako Pablo & co. xd Losux BYŁ fajny. Tera to... szkoda gadac... Pablo jest OK, ale jeszcze jedna rzecz mnie denerwuje- ze panienka sprzedaje przedmioty z wizerunkiem bohaterow... gonk to juz sie zrobila komercja... ale prawde mowiac, jakby ktos mi powiedzial "mala, twoi bohaterowie maja powodzenie, mozesz na nich zarobic" to bym sie zgodzila... 3nodding z tym BYL to jak najbardzije kiedy caczely sie pojawiac detektywistyczne akta LSX to przestalem wxchodzc a teraz sie dowiedziale ze w ogole kto inny to rysuje XP ale szczerze mowiac jak losux zdobywal dopiero popularnosc i w lodzi odbywalo sie poerwsze spotkanie losuxowe to bylo ze 30 osob ale wygladali tak jakby ktos ich sila przyciangal i tylko siedzieli i po sobie patrzyli ze zmeczenia wiec z wdziekiem zawinelismy sie z wodzem i chisem do tego ostatniego i tam obalilismy system XD...jak pozniej przeczytalem wypowiedzi z tego spotkania to okazalo sie ze zadna z tych osob nie miala skonczonych 18 lat i byli na tyle niedolezni zeby nie sprzedali im komandosa w zabce co naprawde graniczy z dnem...na 2 spotkaniu bylo 5 osob i skonczylo sie po 10minutach XP wiec N/C losux upadl i nic nie przywroci mu swietnosci co do Pabla to moze i komercjalizacja nadala mu zbytniego natloku ale w sumie losux tez sprzedawal kubki koszulki i przypinki chociaz nie wiem czy z takim popytem jaki narodzil sie u Pabla.Wg ta podaz narodzil sie nie tylko an potrzeby komercyjne ale zaspokojenie potrzeb fanow i nadala Pablowi impetu i troche rozglosu co tez nie jest takie zle wink ... za sprzecznosci powstale w tekscie nie odpowiadam XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 4:19 pm
przychodzi baba do lekarza, a lekarz tez baba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 4:22 pm
Kiray przychodzi baba do lekarza, a lekarz tez baba... przychodzi baba do lekarza, a lekarz Chuck Norris
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 12:39 am
MarianKanapowiec Kiray przychodzi baba do lekarza, a lekarz tez baba... przychodzi baba do lekarza, a lekarz Chuck Norris rofl rofl zajebisty kawal ziom... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:35 am
Jakub Wedrowycz http://www.chucknorris.glt.pl/ to apropo Chucka... biggrin zastanawiam sie, czemu teraz jest taka moda na tego Chucka... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:50 am
EvilYuki Jakub Wedrowycz http://www.chucknorris.glt.pl/ to apropo Chucka... biggrin zastanawiam sie, czemu teraz jest taka moda na tego Chucka... mrgreen ...No wlasnie tez mnie to zastanawia, skad to sie w ogole wzielo...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:53 am
EvilYuki Jakub Wedrowycz http://www.chucknorris.glt.pl/ to apropo Chucka... biggrin zastanawiam sie, czemu teraz jest taka moda na tego Chucka... mrgreen teraz XP? Ja mialem w wieku od 5 do 10 lat razz P ale nadal go lubie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 11:08 am
nie wiem czy to już było Do przedzialu wagonu kolajowego wchodza trzy osoby: kobieta, młody mężczyzna i ksiądz. Zaczyna sie dluga podroz, wiec aby skrocic czas wszyscy wyjmuja gazety, traf chcial ,ze takie same i zaczynaja rozwiazywac krzyzowke w pewnej chwili odzywa sie kobieta: - Czy ktorys z panow moze wie co to ma byc: 7 pionowo, czesc ciala kobiety, na piec liter pierwsza "p", ostatnia "a" -pieta - odpowiada chlopak -Eeee... czy ktos z panstwa ma gumke - pyta ksiadz
jedzie sobie ksiądz samochodem. Zatrzymuja go dwaj policjanci: -Dokumenty prosze! Ksiadz daje im dokumenty - Prosze otworzyc bagaznik! Ksiadz otwiera - co ksiadz wozi -bojler do zakrystii -Hmm... niech ksiadz jedzie Po chwili policjant pyta sie kolegi -ty! co to jest bojler do zakrystii? A drugi: -nie wiem to ty chodziles na religie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 11:42 am
RUFUS.ABBYSINIAN EvilYuki Jakub Wedrowycz http://www.chucknorris.glt.pl/ to apropo Chucka... biggrin zastanawiam sie, czemu teraz jest taka moda na tego Chucka... mrgreen ...No wlasnie tez mnie to zastanawia, skad to sie w ogole wzielo...? No co wy?! Strażniak Teksasu nie oglądaliście?? Kariera tego wspaniałego( xd ) osobnika zaczęła się od "Drogi Smoka" z prześwietnym Brucem Lee...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|