Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:05 am
Ayah_TheMetalMania no to moze do Inter Marsche - Muszkieterowie ??? nie, tam tez jest drogo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 12:17 pm
pupa pupa pupa domokun zycie upupia xp evil exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:53 am
Vykk pupa pupa pupa domokun zycie upupia xp evil exclaim pupy sa fajne twisted "ma czym oddychac ma na czym siedziec i lecim" 4laugh xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:15 pm
Raticiel Vykk pupa pupa pupa domokun zycie upupia xp evil exclaim pupy sa fajne twisted "ma czym oddychac ma na czym siedziec i lecim" 4laugh xd domokun lagodnie powiedziane blaugh bez gwaltu na uszach xd domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:10 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:21 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:24 pm
Iwa__4grozna mimo iź jestem ptrzedstawicielką płci pięknej powiem że to dlatego bo lubią pić alkohol i tyle (tak mi się zdaje xp ) dokladnie... 3nodding zdaje ci sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:25 pm
opcy Iwa__4grozna mimo iź jestem ptrzedstawicielką płci pięknej powiem że to dlatego bo lubią pić alkohol i tyle (tak mi się zdaje xp ) dokladnie... 3nodding zdaje ci sie... Ha jestem fajna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 1:26 pm
Iwa__4grozna opcy Iwa__4grozna mimo iź jestem ptrzedstawicielką płci pięknej powiem że to dlatego bo lubią pić alkohol i tyle (tak mi się zdaje xp ) dokladnie... 3nodding zdaje ci sie... Ha jestem fajna blaugh nie no mozemy bez browcow ...ale zadko bywa ze nie wspomagamy sie winami badz wodziami... mrgreen rofl blaugh zadarzy sie bez niczego ale jak kompa muzy filmow i anime nie ma to robic cos innego to jeszcze gorzej pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 1:28 pm
Iwa__4grozna opcy Iwa__4grozna mimo iź jestem ptrzedstawicielką płci pięknej powiem że to dlatego bo lubią pić alkohol i tyle (tak mi się zdaje xp ) dokladnie... 3nodding zdaje ci sie... Ha jestem fajna blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 1:37 pm
no ale jak kobiety chca pogadać to ida na kawe...a wy zaraz po znieczulacze wink heart Nie to ze nazekam, bo tacy jestescie łatwiejsi twisted razz xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 1:51 pm
Hatake Katu no ale jak kobiety chca pogadać to ida na kawe...a wy zaraz po znieczulacze wink heart Nie to ze nazekam, bo tacy jestescie łatwiejsi twisted razz xd whee hmmm...podpowiedz ....Ira-"Zakrapiane spotkanie" troche moze wyjasnic pirate rofl mrgreen prostrzy nie znaczy gorszy....wkoncu im latwiej oblsuzyc telewizor wideo dvd jednym pilotem tym lepiej i wygodniej mrgreen rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|