|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 12:28 pm
Lady Kaora coz o kosmetykach nigdy nie gadam, bo prawie nikt sie nie zna na tych, ktorych ja uzywam yyy... to czego w takim razie uzywasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 2:24 am
eek .....Dziwnym nie jest........ eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 4:41 am
Omega Sun Lady Kaora coz o kosmetykach nigdy nie gadam, bo prawie nikt sie nie zna na tych, ktorych ja uzywam yyy... to czego w takim razie uzywasz? ulala biały puder XD ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 4:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 6:06 am
Omega Sun Lady Kaora coz o kosmetykach nigdy nie gadam, bo prawie nikt sie nie zna na tych, ktorych ja uzywam yyy... to czego w takim razie uzywasz? nie nie nie bialego pudru.. nigdy niczego nie kladlam, bo nie mam tradziku tak jak niektorzy, czasem mam jedna krostke ale to zadko, wiec zero tapety razz mama od malego mi mowila zeby sie nie malowac- wiec nie maluje sie do szkoly- znaczy zadko ;p jesli juz do lekka czarna kreske, jesli chodzi o cien, robie to bardzo specyficznie, ale czesto jest rozowy lub czerwonawy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 6:08 am
M-Teen Lady Kaora coz o kosmetykach nigdy nie gadam, bo prawie nikt sie nie zna na tych, ktorych ja uzywam a ubranka- wedlug mnie kazdy ubiera sie jak chce, apropo sondy, uwazam ze bardzo pasuje rozowy do czarnego, ale teraz jaki rozowy napewno nie pastelowy, bardziej neonowy, i zeby nie bylo go za duzo z wymieszanym czarnym- rozowy jest 'slodki' badz 'kobiecy', jako kolor jest zupelnie odmienny od czarnego, dlatego nie mozna przesadnie go mieszac, np. wiecej rozu niz czerni- predzej odwrotnie, poza tym dodalabym do czerni troche bieli sama ubieram sie wlasnie podobnie jak mam avatarka, tylko bez rekawiczek i tego co mam na glowie ;p czesto tez ubieram sie czarny z rozem jak to serce: heart ;p noi prawie zawsze mam rajstopki w paski mrgreen ja sie ubieram roznie... albo grunge.. albo metal cała na czarno, albo jak ochlaptus punkish albo z dusza etniczych rytm�w lub reggae... do wybory do kolory połowo mojej szafy to czerń, połowa połowy zieleń a reszta to czerwony biały, fioletowe bzdety i takie tam ;P
ja chce zolte sznur�wki! domokun jak bylam mniejsza nosilam wszytko czarne i kostke... przez rok, potem stwierdzilam, ze mi nie pasuje. teraz ubieram sie jak neoartystka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 10:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 11:28 am
Whoa, widze, ze nie tylko ja nazywam moj stuff XD (lewy glan: Drake, prawy: Hide, komorka: Artemis etc...)
Co do makijazu - popieram korektor (na wory pod oczami) i czarny eyeliner. Raz mocniej, raz lzej - zalezy od nastroju.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 12:25 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 12:37 pm
Lady Kaora nie nie nie bialego pudru.. nigdy niczego nie kladlam, bo nie mam tradziku tak jak niektorzy, czasem mam jedna krostke ale to zadko, wiec zero tapety razz mama od malego mi mowila zeby sie nie malowac- wiec nie maluje sie do szkoly- znaczy zadko ;p jesli juz do lekka czarna kreske, jesli chodzi o cien, robie to bardzo specyficznie, ale czesto jest rozowy lub czerwonawy a ja preferuje makijaz "bez makijazu" : korektor pod oczy, rozswietlajacy podklad, cielisty cien i tusz. W ogole nie widac ze twarz jest jakos poprawiana a wyglada zawsze na swieza i wypoczeta 3nodding Ale ogolnie lubie eksperymenty z makijazem i mam caly kufer kosmetykow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 12:55 pm
Lady Kaora M-Teen Lady Kaora coz o kosmetykach nigdy nie gadam, bo prawie nikt sie nie zna na tych, ktorych ja uzywam a ubranka- wedlug mnie kazdy ubiera sie jak chce, apropo sondy, uwazam ze bardzo pasuje rozowy do czarnego, ale teraz jaki rozowy napewno nie pastelowy, bardziej neonowy, i zeby nie bylo go za duzo z wymieszanym czarnym- rozowy jest 'slodki' badz 'kobiecy', jako kolor jest zupelnie odmienny od czarnego, dlatego nie mozna przesadnie go mieszac, np. wiecej rozu niz czerni- predzej odwrotnie, poza tym dodalabym do czerni troche bieli sama ubieram sie wlasnie podobnie jak mam avatarka, tylko bez rekawiczek i tego co mam na glowie ;p czesto tez ubieram sie czarny z rozem jak to serce: heart ;p noi prawie zawsze mam rajstopki w paski mrgreen ja sie ubieram roznie... albo grunge.. albo metal cała na czarno, albo jak ochlaptus punkish albo z dusza etniczych rytm�w lub reggae... do wybory do kolory połowo mojej szafy to czerń, połowa połowy zieleń a reszta to czerwony biały, fioletowe bzdety i takie tam ;P
ja chce zolte sznur�wki! domokun jak bylam mniejsza nosilam wszytko czarne i kostke... przez rok, potem stwierdzilam, ze mi nie pasuje. teraz ubieram sie jak neoartystka razz ja nosze sie kolorowo..... bo nie chce by ludzie mysleli ze metalem jestem.. a kostki nie mam niestety.... bo teraz mam nowy glupi plecak.... i w ogole jak bym se kupila kostke to hasla i awantura ze ja tylko plecaki bym kupowala, ze mam ich multum XD XP i takie tam... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 3:34 pm
Omega Sun Lady Kaora nie nie nie bialego pudru.. nigdy niczego nie kladlam, bo nie mam tradziku tak jak niektorzy, czasem mam jedna krostke ale to zadko, wiec zero tapety razz mama od malego mi mowila zeby sie nie malowac- wiec nie maluje sie do szkoly- znaczy zadko ;p jesli juz do lekka czarna kreske, jesli chodzi o cien, robie to bardzo specyficznie, ale czesto jest rozowy lub czerwonawy a ja preferuje makijaz "bez makijazu" : korektor pod oczy, rozswietlajacy podklad, cielisty cien i tusz. W ogole nie widac ze twarz jest jakos poprawiana a wyglada zawsze na swieza i wypoczeta 3nodding Ale ogolnie lubie eksperymenty z makijazem i mam caly kufer kosmetykow mrgreen zapamietam jak bede miala wory pod oczami ;p ja mam chyba odwrotny sposob. zaczelam sie malowac specyficznie od 2 klasy gimnazjum- lekka czerwien, jak naturalny puder do policzkow, przy dolnych kacikach oczu- tak jakby wygladaly na "wymeczone" albo "narkomanskie?" nie wiem jak zwal tak zwal... dla mnie to nie wyglada na narkomanskie smile ale ogolnie fajny efekt... na gorze od kacika takze... ale tylko tam gdzie jest ta wypuklosc- podkreslic jakby byla podrazniona. zadko czarna kreske, ale jesli juz to delikatna kreska od drugiego kacika. tusz- tusz mam baardzo fajny, bo chyba nikt nie ma tak jasno brazowego. jak cos to z avonu, ale z czerwonym cieniem naprawde niesamowity efekt wychodzi smile juz pare kolezanek mnie nasladuje i naprawde jestem z siebie zadowolona
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:58 am
EvilYuki Ooo, melefon to Stefan smile I plecak Zenon ;P I temper- Marek ;P tez chcialam tel nazwać 3nodding ale pomysla nie mam ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 7:15 am
Przez dlugi czas miałąm przy telefonie takąlaleczkedoczepioną i oglądając "M jak Miłość" pomyslałam "... hej, Stefan i Małgosia!"..
wiem. Głupie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 2:44 am
a ja tylko raz.. no, moze dwa, wyszedlem publicznie z kredka pod oczami.. o:

*machu machu pedalsko ronczkom* Nieraz dobrze zrobic cos innego, swiezego, co niszczy rutyne codziennosci ^__~ <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|