|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2012 3:28 am
Lucia Borgia Szerintem nem lesz már több nevezőnk,úgyhogy... gratulálok? xd ha csak 1 ember indult 2500 a díj,ugye? már nem emlékszem,visszakeresni meg macera XP visszaadom a témaválasztást... biggrin Jahaj, oké xd Ha már ilyen RIG-et kaptunk, legyen a téma a Szivárvány Ha nagyon akarjátok, lehet tágabb értelmű, pl. tárgy, kézműves cucc, inspiráló szivárványszínű dolog, vagy egyszerűen csak szivárványról készült fotó.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2012 12:17 am
Hát őőőőő.... ehhez nem tudok szólni ! um Sorry whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2012 3:00 am
Nekem ilyen szivárványról készült fotóm van~ Igazi Budapesti szivárvány ám biggrin [X]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2012 4:49 am
nem találtam meg a dupla szivárványos fotómat, ezért ezzel a (rossz minőségű, éjszakai) képpel neveznék, a szívárványt a kocsin lévő lepkék adnák, bocsika a rossz képért >_< itt a kép
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2012 3:12 am
Akkor akkorovics (orosz nagyherceg)... Eredményhirdetés. smile 1. hely: Hime_Yura. Gyönyörű a kép és nagyon tetszik, ahogy a nap fénye és a szivárvány sárga része szinte "összepasszol" cat_3nodding 2. hely: Yuki Naoto. A minőségtől eltekintve jópofa kép, tetszenek a pillangók a kocsin, aranyos smile Pici buktató: egyelőre nem tudom rögtön kiküldeni a tradeket, de a héten meglesznek sweatdrop Yura, átveszed? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2012 3:15 am
Obi Aoi Akkor akkorovics (orosz nagyherceg)... Eredményhirdetés. smile 1. hely: Yuki Naoto. Gyönyörű a kép és nagyon tetszik, ahogy a nap fénye és a szivárvány sárga része szinte "összepasszol" cat_3nodding 2. hely: Hime_Yura. A minőségtől eltekintve jópofa kép, tetszenek a pillangók a kocsin, aranyos smile Pici buktató: egyelőre nem tudom rögtön kiküldeni a tradeket, de a héten meglesznek sweatdrop Yuki, átveszed? smile pont fordítva biggrin enyém a kocsis kép, és Hime_Yura-é a szivárványos cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2012 5:38 am
Yuki Naoto Obi Aoi Akkor akkorovics (orosz nagyherceg)... Eredményhirdetés. smile 1. hely: Yuki Naoto. Gyönyörű a kép és nagyon tetszik, ahogy a nap fénye és a szivárvány sárga része szinte "összepasszol" cat_3nodding 2. hely: Hime_Yura. A minőségtől eltekintve jópofa kép, tetszenek a pillangók a kocsin, aranyos smile Pici buktató: egyelőre nem tudom rögtön kiküldeni a tradeket, de a héten meglesznek sweatdrop Yuki, átveszed? smile pont fordítva biggrin enyém a kocsis kép, és Hime_Yura-é a szivárványos cat_3nodding Jah bocs. Ááááá gonk Javítom is. Nem tudom miért kevertem össze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2012 5:52 am
Köszönöm a helyezést és akkor átveszem. Az eheti téma legyen a: VÍZ
Témát ihlette: A nyári melegség.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2012 11:44 am
Íme, a kép :3
http://i1074.photobucket.com/albums/w405/Tobzoska-chan/Kp003.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2012 4:00 am
Na már van egy jelentkező!
Várom a további képeket whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2012 6:23 am
ninja
Hol a többi kép? ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2012 9:41 am
Egy ausztriai fotó 2008-ból, Mondsee és Attersee között készült valahol, ha jól emlékszem. Nagyon megkapó volt, amikor megpillantottam ezt a folyót *.* (Deviantartomról linkelem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|