|
|
|
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 12:01 pm
FeaRan Raticiel szczescie zdobywamy gdy nasze marzenia nie wykraczaja poza rzeczy mozliwe... to ja niestety jestem skazana na pogon za szczesciem..a szczescie mnie znajdzie na koncercie Dir En Grey..no wlasnie..wykraczam poza rzeczy mozliwe crying stressed __________________ It`s the first day of the rest your life..by Placebo feat..nie pamietam imienia tej babki..jej..no kocham ich xd heart to coś mi się zdaje żae ja nigdy nie będe szczęśliwy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 1:27 pm
MarcinIII FeaRan Raticiel szczescie zdobywamy gdy nasze marzenia nie wykraczaja poza rzeczy mozliwe... to ja niestety jestem skazana na pogon za szczesciem..a szczescie mnie znajdzie na koncercie Dir En Grey..no wlasnie..wykraczam poza rzeczy mozliwe crying stressed __________________ It`s the first day of the rest your life..by Placebo feat..nie pamietam imienia tej babki..jej..no kocham ich xd heart to coś mi się zdaje żae ja nigdy nie będe szczęśliwy. wszystkim nam brakuje szczescia.. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 1:22 am
FeaRan MarcinIII FeaRan Raticiel szczescie zdobywamy gdy nasze marzenia nie wykraczaja poza rzeczy mozliwe... to ja niestety jestem skazana na pogon za szczesciem..a szczescie mnie znajdzie na koncercie Dir En Grey..no wlasnie..wykraczam poza rzeczy mozliwe crying stressed __________________ It`s the first day of the rest your life..by Placebo feat..nie pamietam imienia tej babki..jej..no kocham ich xd heart to coś mi się zdaje żae ja nigdy nie będe szczęśliwy. wszystkim nam brakuje szczescia.. rofl tak sie wam tylko wydaje... szczescia sie nie goni, je sie czerpie zewszad... ale zeby offtopic nie bylo, kto slyszal o... Vavamuffin???? wlasnie tego slucham, zarypiaste reggae pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 3:03 am
Raticiel FeaRan MarcinIII FeaRan Raticiel szczescie zdobywamy gdy nasze marzenia nie wykraczaja poza rzeczy mozliwe... to ja niestety jestem skazana na pogon za szczesciem..a szczescie mnie znajdzie na koncercie Dir En Grey..no wlasnie..wykraczam poza rzeczy mozliwe crying stressed __________________ It`s the first day of the rest your life..by Placebo feat..nie pamietam imienia tej babki..jej..no kocham ich xd heart to coś mi się zdaje żae ja nigdy nie będe szczęśliwy. wszystkim nam brakuje szczescia.. rofl tak sie wam tylko wydaje... szczescia sie nie goni, je sie czerpie zewszad... ale zeby offtopic nie bylo, kto slyszal o... Vavamuffin???? wlasnie tego slucham, zarypiaste reggae pirate oooo reagge, dzieki za cynk xd heart poszukam tego whee ehhh niby slucham reagge a nie moge jakos wziac sie w garsc i poszukac dobrych zespolow..i tym sposobem rzadko slucham.. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 10:01 am
A teraz zasluchiwac sie bede muzyczka z Chrono Cross... autorem jest niejaki Yasunori Mitsuda... Co prawda niektorzy uwazaja, ze nie rowna sie z Nobuo Uematsu, fakt - Nobuo-sama tworzy legendarne utwory... (Terra's Theme z Fajnala 6 4laugh heart ), ale... muza Yasunori-sama ma to nostalgiczne "cos"... cos co sprawia ze sluchajac tego... az nie umiem wyrazic... 4laugh heart Z innych jRPG-owych muzykow koffam tez Motoi Sakuraba-sama... (np. Star Oceany, Golden Suny i Talesy of... i Valkyrie Profile heart )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 2:39 pm
Pointa by Black Label Society blaugh
"Women are born with a very dark side that men do not understand and they don't understand and Women need to be loved the way Adam should of loved Eve. Women have a certain weakness and a certain unholyiness too." --Roy Masters, Conservative talk show host.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 2:48 pm
Vykk Pointa by Black Label Society blaugh "Women are born with a very dark side that men do not understand and they don't understand and Women need to be loved the way Adam should of loved Eve. Women have a certain weakness and a certain unholyiness too." --Roy Masters, Conservative talk show host. taaa... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 2:41 am
FeaRan Vykk Pointa by Black Label Society blaugh "Women are born with a very dark side that men do not understand and they don't understand and Women need to be loved the way Adam should of loved Eve. Women have a certain weakness and a certain unholyiness too." --Roy Masters, Conservative talk show host. taaa... rolleyes no co:>? ninja rofl whee ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 2:55 am
Vykk FeaRan Vykk Pointa by Black Label Society blaugh "Women are born with a very dark side that men do not understand and they don't understand and Women need to be loved the way Adam should of loved Eve. Women have a certain weakness and a certain unholyiness too." --Roy Masters, Conservative talk show host. taaa... rolleyes no co:>? ninja rofl whee ?? no ze prawda no ninja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 1:02 am
A tak z ciekawości zapytuję: kto jedzie na Woodstock? bo ja jadę blaugh zaraz właściwie lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 2:41 am
Raticiel A tak z ciekawości zapytuję: kto jedzie na Woodstock? bo ja jadę blaugh zaraz właściwie lol *przyglada sie tym slowom z bardzo, bardzo smutnym usmiechem...* ehhh.. cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 5:23 am
FeaRan Raticiel A tak z ciekawości zapytuję: kto jedzie na Woodstock? bo ja jadę blaugh zaraz właściwie lol *przyglada sie tym slowom z bardzo, bardzo smutnym usmiechem...* ehhh.. cry no tak...ja tez bym pojechal na woodstock i na Hunterfesta'a crying ...ale za rok nie pozwole sobie niepojechac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 5:58 pm
Moj brat jest na woodstocku, ale mnie rodziceby niestety nie puscili... Swoja droga czy jest tu ktos jeszcze kto sadzi, ze muzyka do noir jest po prostu za mocna. Uwielbiam jej sluchac, zwlaszza utworow w ktorym pojawia sie wokal w lacinie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 4:32 am
"Rasta - Trans Regge - Dance Positive - News Regge - Luz Rasta znaczy byc wolnym, smiac sie, bawic,kochac, szanowac i ufac! Wiedziec skad i Dokad, Od czego i dlaczego poszukiwac odkrywac Wedrowac !!!!!!!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|