Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~Kosmetyki, stroje i faceci czyli o czym gadają dziewczyny. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 32 33 34 35 36 37 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Sun Oct 16, 2005 6:02 am

Lopatka
opcy
Znachorka
Ibris
pod glanami rozowe skarpetki z Klapouchem XD Do tego figi w kolorowe paski, serduszka, muszelki i podobne biggrin Kontrastowo... bo reszta to tylko czern.

Bleeeee! R�żowy jest ZŁY! Tak samo serduszka!
heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart
ZŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..............
heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart
ZŁOOOOOOOOOOOO...................
heart heart heart heart heart heart heart heart

ZNISZCZYĆ ZŁO!!!*okłada opcego łopatką po głowie*
*zjada lopatke*
mrgreen
PostPosted: Sun Oct 16, 2005 6:19 am

opcy
zjada lopatke*
mrgreen

*wywierca mu śledzidą dziurę w brzuchu i wyjmuję swoją łopatkę*Hej! To nie jest zabawka! Zjadaj sobie inne łopatki, bo ta jest niezwykła, a mianowicie dostał nią Michał Pasynek-gitarzysta Hybrydy razz

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0

opcy

PostPosted: Sun Oct 16, 2005 8:16 am

Lopatka
opcy
zjada lopatke*
mrgreen

*wywierca mu śledzidą dziurę w brzuchu i wyjmuję swoją łopatkę*Hej! To nie jest zabawka! Zjadaj sobie inne łopatki, bo ta jest niezwykła, a mianowicie dostał nią Michał Pasynek-gitarzysta Hybrydy razz
*wykrwawia sie na smierc*
PostPosted: Sun Oct 16, 2005 11:39 am

opcy
*wykrwawia sie na smierc*
sweatdrop *zaszywa nitką jego brzuch zgodnie z zasadą "czerwone z czewonym i białe z białym"*Będziesz żył*patrzy na swoje ubranie*Bleee! Jestem cała w krwii!*opłukuje się pod prysznicem*  

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0

Prinee

PostPosted: Sun Oct 16, 2005 12:02 pm

Ibris
Illune
Ibris
Raticiel
A ja chcę być jush siwa... jak Sephiroth... xd

takie malutkie skrzywienie, innym są golfy (w swetrach, bluzkach etc. wink )

macie podobne skrzywienia? xd (w kwestii ubioru/makijazu/bizuterii, po prostu jakies takie niekontrolowane osobiste odchyly pirate )
Uwielbiam kolorowa, obciachowa bielizne. Ib sciaga plaszcz, kapelusz, glany... pod glanami rozowe skarpetki z Klapouchem XD Do tego figi w kolorowe paski, serduszka, muszelki i podobne biggrin Kontrastowo... bo reszta to tylko czern.

Ekhm....Ib masz TU na mysli te nasze majtki w paseczki ? xd xd Ktore tak dzielnie podziwialysmy w parku ?:>
Kocham Twoj sig heart xd

I tak, chociazby te majteczki biggrin Dorobilam sie zielonych, ale niestety juz normalne figi a nie stringi. W parku podziwialismy rozowe, ne? Tez daja po oczach XD

moj sig?;D A to ja przecie jestem na nim ^^'

no daja daja ;D tez przeciez mam rozowe! i czerwone ;] Poszukaj zoltych mwhehe ;>
PostPosted: Sun Oct 16, 2005 3:05 pm

Miho_14
Raticiel
Miho_14
Raticiel
A ja chcę być jush siwa... jak Sephiroth... xd

takie malutkie skrzywienie, innym są golfy (w swetrach, bluzkach etc. wink )

macie podobne skrzywienia? xd (w kwestii ubioru/makijazu/bizuterii, po prostu jakies takie niekontrolowane osobiste odchyly pirate )

ja uwielbiam kolorowe pizamki ninja i smieszne papcie (najlepsze sa takie wlochate albo jak lapy zwierzakow xp )
nyo, teraz te pizamki i szlafroczki robia genialne 4laugh heart i kapciuchy 4laugh
moja friend kupila sobie skarpetki z "paluszkami", to znaczy z miejscami na palce rofl ale to fajnie wyglada rofl
mam takie z takim wlochatym hipciem xp rofl rofl
ja dostałam takowo na gwiazdke chyba w rozowo-zolte (dlaczego akurat rozowo-... !?!?!?! D: ) od mojej kuzynki... szkoda ze nie trafila w dziesiatke.. ale przezyje _ _" narazie tylko jedna ze skarpetek przymierzałam XDDDDDD

ja chce nowego pieszczocha! i kolorowe rzemyki heart _ heart

M-Teen

Gailenquen

PostPosted: Tue Oct 18, 2005 4:36 am

M-Teen
ja dostałam takowo na gwiazdke chyba w rozowo-zolte (dlaczego akurat rozowo-... !?!?!?! D: ) od mojej kuzynki... szkoda ze nie trafila w dziesiatke.. ale przezyje _ _" narazie tylko jedna ze skarpetek przymierzałam XDDDDDD

ja chce nowego pieszczocha! i kolorowe rzemyki heart _ heart
Ja bym w rozowo-zoltych chodzila :3 *mowi calkiem powaznie, siedzac w swoich czarno-bialych pasiakach na konczynach*

Brakuje mi tylko szlafroka w czarne owce...
PostPosted: Tue Oct 18, 2005 10:05 am

uważacie ze rożowy pasuje do czarnego?? twisted twisted twisted bo mi sie nie daje przekonac takiego jednego.... twisted mrgreen rofl

Ann_Miho

Gailenquen

PostPosted: Tue Oct 18, 2005 10:11 am

Ann_Miho
uważacie ze rożowy pasuje do czarnego?? twisted twisted twisted bo mi sie nie daje przekonac takiego jednego.... twisted mrgreen rofl
Do czarnego pasuje kazdy kolor. Reszta to kwestia gustu.
PostPosted: Tue Oct 18, 2005 11:07 am

Ibris
Ann_Miho
no właśnie ale tez bez przesady ostatnio chciałam sobie kupić kurtke i były jedna czarno rozowa jednak rozowego bylo zbyt duzo i byl zbyt jaskrawy i dlatego nadal marzne na dworze jest okropnie zimno ale w brzydkiej cieplejszej kurtce chodzic nie bede twisted blaugh

Ann_Miho

Gailenquen

PostPosted: Wed Oct 19, 2005 12:37 am

Ann_Miho
Ibris
Ann_Miho
no właśnie ale tez bez przesady ostatnio chciałam sobie kupić kurtke i były jedna czarno rozowa jednak rozowego bylo zbyt duzo i byl zbyt jaskrawy i dlatego nadal marzne na dworze jest okropnie zimno ale w brzydkiej cieplejszej kurtce chodzic nie bede twisted blaugh
Kurtka sztruksowa albo plaszcz, proste ^^ *otula sie swoim skorzanym przyjacielem*
PostPosted: Sat Oct 22, 2005 4:24 am

Ann_Miho
moim zdaniem tak, moja kumpela ma ladne czarne butki z rozowymi elementami i wyglada to git, osobiscie nie posiadam zadnego niezrozumialego strachu przed ta barwa... lubie wszystkie kolory i rozne kombinacje mrgreen heart

Raticiel

EvilYuki
Crew

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 11:38 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 12:23 pm

coz o kosmetykach nigdy nie gadam, bo prawie nikt sie nie zna na tych, ktorych ja uzywam
a ubranka- wedlug mnie kazdy ubiera sie jak chce, apropo sondy, uwazam ze bardzo pasuje rozowy do czarnego, ale teraz jaki rozowy
napewno nie pastelowy, bardziej neonowy, i zeby nie bylo go za duzo z wymieszanym czarnym- rozowy jest 'slodki' badz 'kobiecy', jako kolor jest zupelnie odmienny od czarnego, dlatego nie mozna przesadnie go mieszac, np. wiecej rozu niz czerni- predzej odwrotnie, poza tym dodalabym do czerni troche bieli

sama ubieram sie wlasnie podobnie jak mam avatarka, tylko bez rekawiczek i tego co mam na glowie ;p czesto tez ubieram sie czarny z rozem jak to serce: heart ;p
noi prawie zawsze mam rajstopki w paski mrgreen

Koka Cola

Koka Cola

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 12:24 pm

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 32 33 34 35 36 37 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games