|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2012 12:05 pm
sajnálom, hogy nem neveztek többen...de most jöjjön az eredményhirdetés biggrin 1.helyezett: Obi Aoi - nagyon tetszik a képed, biztos nagyon élvezted a sci-fi cont biggrin 2.helyezett: Naomi Hayate - nagyon aranyos a képed, és most már a szurikáta nevét is megtanulhattad smile köszönöm, hogy neveztetek, mivel csak ketten neveztetek, az első helyezett 10000 goldot, a második helyezett 2500 goldot kap smile Obi, átveszed?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2012 12:43 am
Yuki Naoto sajnálom, hogy nem neveztek többen...de most jöjjön az eredményhirdetés biggrin 1.helyezett: Obi Aoi - nagyon tetszik a képed, biztos nagyon élvezted a sci-fi cont biggrin 2.helyezett: Naomi Hayate - nagyon aranyos a képed, és most már a szurikáta nevét is megtanulhattad smile köszönöm, hogy neveztetek, mivel csak ketten neveztetek, az első helyezett 10000 goldot, a második helyezett 2500 goldot kap smile Obi, átveszed? Köszönöm az 1. helyet és a díjat. smile Nem tudom átvegyem-e mert most ekdd délutántól péntek estig távol leszek, igaz ha csak kiírom a témát és vasárnap hirdetek, az is oké. Egyelőre átveszem, ha hét közben nagyon pangásnak menne, nyugodtan vegye át más smile Téma legyen legyen... Kedvenc időszak/napszak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2012 4:28 am
Kedvenc napszak? Amikor ébrednek a vámpírok! twisted 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2012 10:26 am
köszi a helyezést ! és Lucia segítségével megértettem ,hogy mit takar a téma smile a kép:----------> Webpage Title
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2012 1:16 am
a kedvenc napszakom a hajnal, de olyan képem nincs, ezért egy éjszakás képpel nevezek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2012 6:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2012 7:16 am
vasárnapig még van egy kis idő, ha akar valaki nevezni, addig még van ideje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2012 4:21 am
Yuki Naoto vasárnapig még van egy kis idő, ha akar valaki nevezni, addig még van ideje. tuodm,csak Malreni,Napsi,Xanvie hiányzik !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2012 1:46 pm
Akkor eredményhirdetés smile 1. hely Lucia Borgia - Nagyon szép, nyugodt és hangulatos, meg egy kicsit misztikus is. Ha belevesszük a vámpírok eljövetelét, akkor ez a "csend a vihar előtt" wink 2. hely Naomi Hayate - Gyönyörű és hangulatos szintén, nagyon tetszik, ahogy a nap átsüt a fánál. 3. hely Yuki Naoto - Tetszik, hogy éjszakai és ahogy a fát megvilágítja a lámpafény 3nodding Gratulálok minden versenyőznek. biggrin Lucia, átveszed? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2012 1:52 pm
Hű köszönöm...már megint úgy neveztem hogy nincs kb semmi ötletem a következő témához... biggrin Mondjuk...húha... fotózkodás valami/valaki híressel? Nem kell feltétlen egy filmsztár oldalán vagy az eiffel torony előtt állni,bármilyen szobros,épületes,akár állatkertesO.o pózolás jöhet,vagy ha pl conon beállsz két rohamosztagos közé... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 04, 2012 1:12 am
Szívesen smile Ó azt megértem, én se tudtam először, mi legyen a téma, amikor értesítve lettem 1 hete. sweatdrop Van egy jópofa fotóm ugyanarról a rendezvényről tavaly tavasszal, ahonnan az alienes fotó (FedCon). A Csillagkapu Atlantiszból az egyik színésszel, aki Dr. Carson Beckett-et játszotta (Paul McGillion a neve). Egyik kedvenc fotóm, mert jópofa szerintem biggrin 3x próbálkoztunk mire úgy jött össze, hogy nem mosódott el (az ő ötlete volt az ugrás) sweatdrop A minőségért bocsi, ez fotó a fotóról. (A vízjel meg az én amatőr művem).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2012 10:14 am
Szerintem nem lesz már több nevezőnk,úgyhogy... gratulálok? xd ha csak 1 ember indult 2500 a díj,ugye? már nem emlékszem,visszakeresni meg macera XP visszaadom a témaválasztást... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|