Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Gry. i nic wiecej. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 32 33 34 35 36 37 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Jul 16, 2006 8:17 am

...Jest taki program jak...jak to szło...DOSBox! I nim da się (Z tego co wiem. Ja się tym nie bawię, tylko brat razz ) uruchamiać różne takie starocie.
PostPosted: Sun Jul 16, 2006 8:22 am

RUFUS.ABBYSINIAN
...Jest taki program jak...jak to szło...DOSBox! I nim da się (Z tego co wiem. Ja się tym nie bawię, tylko brat razz ) uruchamiać różne takie starocie.

potem zobacze... xDD
(jak bede mial troche czasu =_=' )

Anzelmo

Durem Borg

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Aug 13, 2006 5:31 am

...Pirates of the Caribbean: Legend of Jack Sparrow - gra przeniesiona z konsoli chyba. Przynajmniej na taką wygląda. I z tego co wiem, nie była wydana w Polsce. Hm, to dlaczegóż mam ją na dysku? razz Gram w nią troche tylko dlatego, że to są Piraci z Karaibów i że gł. bohaterem jest Jack Sparrow. Bo gra jest niesamowicie płytka, typowa sieka, bez żadnych nowości.
...SWAT 4 - grałem w demo i koniecznie chciałem mieć pełną. I trochę się zawiodłem, bo gra jest nieco nudna. Mimo, iż jest solidnie wykonana, ma swój, dość mroczny jak na Swata, klimat, to jednak nie jest gra do końca dla mnie. Jestem w 11 misji a jest ich razem 13, więc chyba się skuszę i jednak to przejdę.
...Another World - pamiętacie? Na Amigę to było, świetny klimat i grywalność. No i zapierająca dech w piersiach (wtedy) grafika! A jakiś czas temu (chyba z okazji 15-lecia gry) autorzy pokusili się o remake. I bardzo przyjemnie się w to gra, miło jest powspominać.
PostPosted: Tue Aug 15, 2006 12:01 pm

RUFUS.ABBYSINIAN
...Pirates of the Caribbean: Legend of Jack Sparrow - gra przeniesiona z konsoli chyba. Przynajmniej na taką wygląda. I z tego co wiem, nie była wydana w Polsce. Hm, to dlaczegóż mam ją na dysku? razz Gram w nią troche tylko dlatego, że to są Piraci z Karaibów i że gł. bohaterem jest Jack Sparrow. Bo gra jest niesamowicie płytka, typowa sieka, bez żadnych nowości.

a skąd ją masz...?

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Wed Aug 16, 2006 11:54 pm

ZebraDeath
RUFUS.ABBYSINIAN

a skąd ją masz...?

...Ciii... ninja
...Ściągnąłem... ninja
...Piracka gra o piratach, to chyba oczywiste, nie? pirate
PostPosted: Thu Aug 17, 2006 5:47 am

RUFUS.ABBYSINIAN
...SWAT 4 - grałem w demo i koniecznie chciałem mieć pełną. I trochę się zawiodłem, bo gra jest nieco nudna. Mimo, iż jest solidnie wykonana, ma swój, dość mroczny jak na Swata, klimat, to jednak nie jest gra do końca dla mnie. Jestem w 11 misji a jest ich razem 13, więc chyba się skuszę i jednak to przejdę.
...Another World - pamiętacie? Na Amigę to było, świetny klimat i grywalność. No i zapierająca dech w piersiach (wtedy) grafika! A jakiś czas temu (chyba z okazji 15-lecia gry) autorzy pokusili się o remake. I bardzo przyjemnie się w to gra, miło jest powspominać.

Piraci: jak dla mnie nic nowego - nic dobrego
SWAT4: wole SWAT3... choc to nie zmienia faktu ze gierka jest bardzo dobra xD
Another World:... a ktoz by mogl o tym nie pamietac? xD
heh... ta pamietna, ostatnia scena... =^_^=

a co do remake... nie moge znalezc (ciii...) pelnej wersji... a juz podstawowa wersja pod xp'eka nie chodzi =/
jak bedziesz mogl to mi jakos przeslij (hie hie xD )

Anzelmo

Durem Borg

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Thu Aug 17, 2006 8:35 am

Anzelmo

a co do remake... nie moge znalezc (ciii...) pelnej wersji... a juz podstawowa wersja pod xp'eka nie chodzi =/

...Tja...tja...
...Tylko, że to zajmuje 150 MB. xd
...
...A co do podstawowej wersji - to spróbuj z DOSBoxa, ale nie wiem bo sam nie próbowałem.
...
...PS. Ja sobie teraz trochę ciupię w Piratów Sid'a Meier'a. Nowość to to stanowczo nie jest, ale nie grałem nigdy przedtem. I trochę się na tej grze zawiodłem, chociaż pyka się tak przyjemniutko wesolutko, arr. pirate xd
PostPosted: Thu Aug 17, 2006 11:32 pm

RUFUS.ABBYSINIAN
Anzelmo

...Tja...tja...
...Tylko, że to zajmuje 150 MB. xd
...
...A co do podstawowej wersji - to spróbuj z DOSBoxa, ale nie wiem bo sam nie próbowałem.
...
...PS. Ja sobie teraz trochę ciupię w Piratów Sid'a Meier'a. Nowość to to stanowczo nie jest, ale nie grałem nigdy przedtem. I trochę się na tej grze zawiodłem, chociaż pyka się tak przyjemniutko wesolutko, arr. pirate xd

150 mega to PRAWIE jak nic xD
coz....
a co do Piratow Sid'a...
wysmienity remake xD
kiedys gralem w poprzednie czesc tego... ktory to byl rok?... 1993 chyba... xD

Anzelmo

Durem Borg

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Fri Aug 18, 2006 12:59 am

RUFUS.ABBYSINIAN
ZebraDeath
RUFUS.ABBYSINIAN

a skąd ją masz...?

...Ciii... ninja
...Ściągnąłem... ninja
...Piracka gra o piratach, to chyba oczywiste, nie? pirate

oż! pirate
PostPosted: Mon Aug 28, 2006 12:59 pm

...Ostatnimi czasy przeszedłem ten remake Another Worlda. Bardzo, bardzo przyjemnie się grało. Ah, to zakończenie.
...
...A poza tym to ukończyłem też w krótkim czasie Fable: TLC. Dawno mi się w coś tak płynnie i lekko nie grało. Dobrze wyważony poziom trudności, fajna graficzka, ciekawy rozwój bohatera i sam fakt, że w grze chodziło o to, żeby zostać...herosem, no. Znanym, podziwianym, po prostu sławnym. Fajny pomysł, a nie owijanie w bawełne (choć dobrze, że tak nie jest w każdej grze. SWAT5: Zostań Herosem. AAA!).
...Nom...
...Mam też GalCiv2, ale coś mi wywala do windowsa po paru minutach gry.

RUFUS.ABBYSINIAN

Anzelmo

Durem Borg

PostPosted: Mon Aug 28, 2006 1:26 pm

ja nie wiem w co grac =/
remake Another World'a sciagnelem, przeszedlem...
potem powrocilem do Jedi Academy...
przeszedlem 'singla' i troche pogralem na multipleju xP
(btw w Jedi Academy mozna spokojnie grac bez cd-key'a na necie xD polecam xD )

no i na koncu pogralem we wszystkie czesci 'Civilki' xD
od pierwszej do czwartej... xD

a teraz deprecha, nie ma w co grac xD
PostPosted: Tue Aug 29, 2006 8:06 am

...Ano, JA przeszedłem kilkakrotnie na SP...
...I na necie też nałogowo grałem swojego czasu!
...
...Mam TES IV: Oblivion, ale mam za słabego kompa...

RUFUS.ABBYSINIAN

Anzelmo

Durem Borg

PostPosted: Tue Aug 29, 2006 8:09 am

RUFUS.ABBYSINIAN
...

TES IV: Oblivion... bym sonbie z checia pogral =/
ale wymagania sprzetowe to ma dla mnie zabujcze x.x
PostPosted: Tue Aug 29, 2006 8:10 am

Anzelmo
RUFUS.ABBYSINIAN
...

TES IV: Oblivion... bym sonbie z checia pogral =/
ale wymagania sprzetowe to ma dla mnie zabujcze x.x

...Ano, tragedia.
...Liczyłem, że sobie na jakiś niskich pogram...
...Ale nie - ja mam ciągły pokaz slajdów, no... stressed

RUFUS.ABBYSINIAN

Selaphin

PostPosted: Wed Aug 30, 2006 10:13 pm

Piraci i piraci ja tam wole Metal Gear Solid XD to jest giera pamiętam piękne czasy pierwszej części MGSa oczywiście były i wcześniejsze Metal Gear i Metal Gear: Solid Snake jednak jakoś mnei nie skusiły za bardzo to przypominało mi game boya nadal je mam na kompie ale jakoś zebrać sie nie moge. Aktualnie chyba z 3 lub 4 raz przechodzę 3 cześć MGS: Snake Eater w której wcielamy się w postać legendy Big Bossa @_@ gra jest miodzio spora interakcja, myślący przeciwnik ciekawy ekwipunek niesamowita fabuła jednak jest jeden duży minus LINIOWOŚĆ crying co prawda możemy za każdym razem grać inaczej wykożystać inne tircki typu jak pozbyć się strażnika kóry patroluje most linowy:
1. uśpić z MK22 ( pistolet na strzałki usypiające )
2. zastosować CQC przydusić wyciągnąć info jeśli jakieś posiada zabić lub ogłuszyć
3. nie ma to jak typowa seria z kałacha XD
4. przestrzelić/ przeciąć linki na moście i podziwiać jak spada delikwent w przepaść
5. a czemu by mu nie zestrzelić gniazda szerszeni na głowe razz
różnorodność jest więc polecam serdecznie w sumie jako tako ale PS2 kupiełem właśnie dla tej gry razz
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 32 33 34 35 36 37 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games