Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 31 32 33 34 35 36 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

MarcinIII

PostPosted: Sat Jul 23, 2005 7:28 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Jul 23, 2005 11:31 am

MarcinIII

A wiesz co mogłeś to tu umieścić.Aż tak drastyczne to to nie jest
dla mnie i dla ciebie moze i nie..ale moze ktos nie lubi sluchac o tym jka gosciu postanowil sam sie zjesc ..kawalek po kawalku..i opowiada to calkiem dokladnie..ale jesli ktos lubi takie kawalki ..to podalem linka gdzie sa te teksty

yota_kunzame

SangekiNoYoru

PostPosted: Sat Jul 23, 2005 11:41 am

yota_kun
MarcinIII

dla mnie i dla ciebie moze i nie..ale moze ktos nie lubi sluchac o tym jka gosciu postanowil sam sie zjesc ..kawalek po kawalku..i opowiada to calkiem dokladnie..ale jesli ktos lubi takie kawalki ..to podalem linka gdzie sa te teksty
o tu i tu prosze rofl
PostPosted: Sat Jul 23, 2005 3:22 pm

FeaRan
yota_kun
MarcinIII

o tu i tu prosze rofl
jednak chociasz moze trudno w to uwierzyc sluchajac normalnej(niemieckiej )wersji piosenek(bo te angielskie sa do kitu..zazwyczaj calkiem o czym innym) to po dokladnym prztlumaczeniu ich na jezyk polski ..okazuja sie byc gleboko przemyslanymi tekstami ..niczym wiersze..i opowiadaja o najrozniejszych rzeczach ...rodzinie,religii..itd.(a przy tym nie sa smetne..no oprucz mutter..ale to i takjest swietne)

yota_kunzame

Vykk

PostPosted: Sat Jul 23, 2005 3:29 pm

a mozesz zapodac mi na vykkurwisty.gracz@gmail.com komiksy ikonki i opis w jakims rarze ablo zipie...
GS1 przeszedlem bez opisu i tylko nie wzialem jednego gnojka blaugh
PostPosted: Sat Jul 23, 2005 3:35 pm

Vykk
a mozesz zapodac mi na vykkurwisty.gracz@gmail.com komiksy ikonki i opis w jakims rarze ablo zipie...
chyba pomyliles tematy ..ale spoko

yota_kunzame

Vykk

PostPosted: Sat Jul 23, 2005 3:55 pm

yota_kun
Vykk
chyba pomyliles tematy ..ale spoko
wiem zauwazylem XP...tak to jest jak sie siedzi na kilku okienkach blaugh
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 6:00 am

M-Teen
Raticiel
A kto słyszał o Kitaro? (ha ha, tu was mam biggrin ) pirate j tą muzykę uwielbiam heart 4laugh heart

a wcale ze nie masz! blaugh
ja znam kitaro wink ale mnie sie zbytnio nie podoba, za to mojej mamie tak! lol
wow, już myślałam że nikt o tym nie słyszał... respekt dla mamusi biggrin heart

Raticiel

Gailenquen

PostPosted: Mon Jul 25, 2005 11:29 am

Razem z Kage chcielismy podzielic sie cudowna nowina... Dla fanow prawdziwej muzyki, tj. death metalu i progressive rocka razem: Opeth wydaje nowy albumik pod koniec sierpnia ^___________________^

Znow bede dochodzic slyszac Akerfeldta... <3

W Katowicach jest tez koncert ^___^ 31 sierpnia, w dniu premiery bodajze :>
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 1:57 pm

Ibris
Razem z Kage chcielismy podzielic sie cudowna nowina... Dla fanow prawdziwej muzyki, tj. death metalu i progressive rocka razem: Opeth wydaje nowy albumik pod koniec sierpnia ^___________________^

tak 31.08 gra KoRn Opeth i Lacuna Coil...podobno bilet na siedzenia kosztuje 200 XP wiec niestety nie posiadajac owego funduszu musze sie powstrzymac crying

Vykk

Gailenquen

PostPosted: Wed Jul 27, 2005 9:07 am

Vykk
Ibris

tak 31.08 gra KoRn Opeth i Lacuna Coil...podobno bilet na siedzenia kosztuje 200 XP wiec niestety nie posiadajac owego funduszu musze sie powstrzymac crying
Speszyl Gest - Fear Factory, podobno...
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 10:14 am

Ibris
Vykk
Ibris

eek *Zacznaja mu sie trzesc dlonie a po chwili dostaje drgawek*nie no to jest nie fair...kur.a no stressed scream gonk stare crying ...********=='

Vykk

NaviRetlav

PostPosted: Thu Jul 28, 2005 6:40 am

hehs ... znalazłem wypas utworki ... naprawde idzie posłuchać ... prosta melodia ... średnia dynamika ... ale zato dzwieki ... nie ztej ziemi ... naprawde mozna tego posłuchać .... xd
Wyyypasss
polecam zcaczać od 3ciego utwoorku ... ale tak na dobra sprawe to wszystkie są cool xd

edit//
a tu jesze kilka utworkoof tego wykonafcy
Naprawde polecam.
PostPosted: Thu Jul 28, 2005 11:28 pm

Vykk
Ibris
Vykk
Ibris

eek *Zacznaja mu sie trzesc dlonie a po chwili dostaje drgawek*nie no to jest nie fair...kur.a no stressed scream gonk stare crying ...******** class="clear">
ja tam sie ciesze byo na woodzia jade... jak mowil ktorys z filozofoow, szczescie zdobywamy gdy nasze marzenia nie wykraczaja poza rzeczy mozliwe... ja nawet nie marze o Kornikach na zywo przed moim nosem... xd

Raticiel

SangekiNoYoru

PostPosted: Fri Jul 29, 2005 10:38 am

Raticiel
szczescie zdobywamy gdy nasze marzenia nie wykraczaja poza rzeczy mozliwe...
to ja niestety jestem skazana na pogon za szczesciem..a szczescie mnie znajdzie na koncercie Dir En Grey..no wlasnie..wykraczam poza rzeczy mozliwe crying stressed

It`s the first day of the rest your life..by Placebo feat..nie pamietam imienia tej babki..jej..no kocham ich xd heart
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 31 32 33 34 35 36 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games