Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 11:25 am
Ej no .... piwa nam nie zabierajcie!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 11:34 am
Lirita Ej no .... piwa nam nie zabierajcie!!!! biggrin ktos reanimowal ten topik, chociaz cos mi sie zdaje ze on troszke jest juz przygnily mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 11:37 am
Autark Lirita Ej no .... piwa nam nie zabierajcie!!!! biggrin ktos reanimowal ten topik, chociaz cos mi sie zdaje ze on troszke jest juz przygnily mrgreen no, ale jeszcze jest. tzn, nie pochowali go... XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 12:29 pm
EvilYuki Autark Lirita Ej no .... piwa nam nie zabierajcie!!!! biggrin ktos reanimowal ten topik, chociaz cos mi sie zdaje ze on troszke jest juz przygnily mrgreen no, ale jeszcze jest. tzn, nie pochowali go... XP nie chowa sie czegos co stoi xd zwlaszcza jesli chodzi o mezczyzn XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 12:37 pm
Vykk EvilYuki Autark Lirita Ej no .... piwa nam nie zabierajcie!!!! biggrin ktos reanimowal ten topik, chociaz cos mi sie zdaje ze on troszke jest juz przygnily mrgreen no, ale jeszcze jest. tzn, nie pochowali go... XP nie chowa sie czegos co stoi xd zwlaszcza jesli chodzi o mezczyzn XD stoi nawet po smierci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 5:57 am
Autark Vykk EvilYuki Autark Lirita Ej no .... piwa nam nie zabierajcie!!!! biggrin ktos reanimowal ten topik, chociaz cos mi sie zdaje ze on troszke jest juz przygnily mrgreen no, ale jeszcze jest. tzn, nie pochowali go... XP nie chowa sie czegos co stoi xd zwlaszcza jesli chodzi o mezczyzn XD stoi nawet po smierci xd ej serio nawet po smierci stoi to juz wiem skad sie bieze nekrofilia czy jak to sie tam nazywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 9:27 am
Martines.PL Autark Vykk EvilYuki Autark Lirita Ej no .... piwa nam nie zabierajcie!!!! biggrin ktos reanimowal ten topik, chociaz cos mi sie zdaje ze on troszke jest juz przygnily mrgreen no, ale jeszcze jest. tzn, nie pochowali go... XP nie chowa sie czegos co stoi xd zwlaszcza jesli chodzi o mezczyzn XD stoi nawet po smierci xd ej serio nawet po smierci stoi to juz wiem skad sie bieze nekrofilia czy jak to sie tam nazywa a myslales ze niby z kad xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 11:40 am
Autark Martines.PL Autark Vykk EvilYuki no, ale jeszcze jest. tzn, nie pochowali go... XP nie chowa sie czegos co stoi xd zwlaszcza jesli chodzi o mezczyzn XD stoi nawet po smierci xd ej serio nawet po smierci stoi to juz wiem skad sie bieze nekrofilia czy jak to sie tam nazywa a myslales ze niby z kad xd jest za mloda godzina zebym napisal ze myslalem ze skad ja rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 11:44 am
Martines.PL jest za mloda godzina zebym napisal ze myslalem ze skad ja rolleyes za malo dziewuch mamy w akademiku, bo chyba troszke nam odbija (mi na pewno sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 11:47 am
Autark Martines.PL jest za mloda godzina zebym napisal ze myslalem ze skad ja rolleyes za malo dziewuch mamy w akademiku, bo chyba troszke nam odbija (mi na pewno sweatdrop ) w akademiku jak w akademiku ale w grupie jak jest cieko az dziwne ze nie zostalem gejem. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 11:50 am
Martines.PL Autark Martines.PL jest za mloda godzina zebym napisal ze myslalem ze skad ja rolleyes za malo dziewuch mamy w akademiku, bo chyba troszke nam odbija (mi na pewno sweatdrop ) w akademiku jak w akademiku ale w grupie jak jest cieko az dziwne ze nie zostalem gejem. rofl ja sie zaczne ciebie bac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 11:56 am
Autark Martines.PL Autark Martines.PL jest za mloda godzina zebym napisal ze myslalem ze skad ja rolleyes za malo dziewuch mamy w akademiku, bo chyba troszke nam odbija (mi na pewno sweatdrop ) w akademiku jak w akademiku ale w grupie jak jest cieko az dziwne ze nie zostalem gejem. rofl ja sie zaczne ciebie bac xd nie boj sie misiu. kurde ale ja glupi jestem rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 11:57 am
Martines.PL nie boj sie misiu. kurde ale ja glupi jestem rofl rofl to jest nas dwuch, zawolaj lokiego to moze i trzeci bedie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 12:02 pm
Autark Martines.PL nie boj sie misiu. kurde ale ja glupi jestem rofl rofl to jest nas dwuch, zawolaj lokiego to moze i trzeci bedie rofl myslisz ze on tez?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:01 pm
Martines.PL Autark Martines.PL nie boj sie misiu. kurde ale ja glupi jestem rofl rofl to jest nas dwuch, zawolaj lokiego to moze i trzeci bedie rofl myslisz ze on tez? po tym jak go dzisiaj zobaczylem raczej nie mam watpliwosci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|