|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 11:44 pm
Ayah_TheMetalMania Ann_Miho Raticiel Szara Ayah_TheMetalMania J rowniez nielubie sie opalac, choc moja skora lapie ladny brazowawy odcien.... poprostu lubie byc biala jak smierc mrgreen Wiec przewaznie wychodze z domu jak sie sciemnia .... jak wampirek domokun a gdyby wampiry mogly sie opalac?.... opalony czarnodlugowlosy wampir... blaugh heart jakby wampir sie opalil to by wygladal jak latynos blaugh tylko zabki by mial troche za duze blaugh Dokladnie, ale jesli Vampirek by byl tak lekko podbrazowialy ..to wtedyy 3nodding a wtedyyyy 4laugh czyli mrgreen no wlasnie i nic dodac nic ujac mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 11:46 pm
A ja chcę być jush siwa... jak Sephiroth... xd
takie malutkie skrzywienie, innym są golfy (w swetrach, bluzkach etc. wink )
macie podobne skrzywienia? xd (w kwestii ubioru/makijazu/bizuterii, po prostu jakies takie niekontrolowane osobiste odchyly pirate )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 5:11 am
No raczej........ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 11:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 5:31 am
O wsystkim i o niczym ... O tym I O Tym......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 10:14 am
Raticiel A ja chcę być jush siwa... jak Sephiroth... xd takie malutkie skrzywienie, innym są golfy (w swetrach, bluzkach etc. wink ) macie podobne skrzywienia? xd (w kwestii ubioru/makijazu/bizuterii, po prostu jakies takie niekontrolowane osobiste odchyly pirate ) Uwielbiam kolorowa, obciachowa bielizne. Ib sciaga plaszcz, kapelusz, glany... pod glanami rozowe skarpetki z Klapouchem XD Do tego figi w kolorowe paski, serduszka, muszelki i podobne biggrin Kontrastowo... bo reszta to tylko czern.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 12:58 am
Ibris Raticiel A ja chcę być jush siwa... jak Sephiroth... xd takie malutkie skrzywienie, innym są golfy (w swetrach, bluzkach etc. wink ) macie podobne skrzywienia? xd (w kwestii ubioru/makijazu/bizuterii, po prostu jakies takie niekontrolowane osobiste odchyly pirate ) Uwielbiam kolorowa, obciachowa bielizne. Ib sciaga plaszcz, kapelusz, glany... pod glanami rozowe skarpetki z Klapouchem XD Do tego figi w kolorowe paski, serduszka, muszelki i podobne biggrin Kontrastowo... bo reszta to tylko czern. a ja chcem sznuroofki z Hello Kitty do glanikoof 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 9:31 am
Raticiel A ja chcę być jush siwa... jak Sephiroth... xd takie malutkie skrzywienie, innym są golfy (w swetrach, bluzkach etc. wink ) macie podobne skrzywienia? xd (w kwestii ubioru/makijazu/bizuterii, po prostu jakies takie niekontrolowane osobiste odchyly pirate ) ja uwielbiam kolorowe pizamki ninja i smieszne papcie (najlepsze sa takie wlochate albo jak lapy zwierzakow xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 11:52 pm
Miho_14 Raticiel A ja chcę być jush siwa... jak Sephiroth... xd takie malutkie skrzywienie, innym są golfy (w swetrach, bluzkach etc. wink ) macie podobne skrzywienia? xd (w kwestii ubioru/makijazu/bizuterii, po prostu jakies takie niekontrolowane osobiste odchyly pirate ) ja uwielbiam kolorowe pizamki ninja i smieszne papcie (najlepsze sa takie wlochate albo jak lapy zwierzakow xp ) nyo, teraz te pizamki i szlafroczki robia genialne 4laugh heart i kapciuchy 4laugh moja friend kupila sobie skarpetki z "paluszkami", to znaczy z miejscami na palce rofl ale to fajnie wyglada rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 2:32 pm
Raticiel Miho_14 Raticiel A ja chcę być jush siwa... jak Sephiroth... xd takie malutkie skrzywienie, innym są golfy (w swetrach, bluzkach etc. wink ) macie podobne skrzywienia? xd (w kwestii ubioru/makijazu/bizuterii, po prostu jakies takie niekontrolowane osobiste odchyly pirate ) ja uwielbiam kolorowe pizamki ninja i smieszne papcie (najlepsze sa takie wlochate albo jak lapy zwierzakow xp ) nyo, teraz te pizamki i szlafroczki robia genialne 4laugh heart i kapciuchy 4laugh moja friend kupila sobie skarpetki z "paluszkami", to znaczy z miejscami na palce rofl ale to fajnie wyglada rofl mam takie z takim wlochatym hipciem xp rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2005 5:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2005 5:33 am
Znachorka Ibris pod glanami rozowe skarpetki z Klapouchem XD Do tego figi w kolorowe paski, serduszka, muszelki i podobne biggrin Kontrastowo... bo reszta to tylko czern. Bleeeee! R�żowy jest ZŁY! Tak samo serduszka! heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart ZŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.............. heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart ZŁOOOOOOOOOOOO................... heart heart heart heart heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2005 11:02 am
Ibris Raticiel A ja chcę być jush siwa... jak Sephiroth... xd takie malutkie skrzywienie, innym są golfy (w swetrach, bluzkach etc. wink ) macie podobne skrzywienia? xd (w kwestii ubioru/makijazu/bizuterii, po prostu jakies takie niekontrolowane osobiste odchyly pirate ) Uwielbiam kolorowa, obciachowa bielizne. Ib sciaga plaszcz, kapelusz, glany... pod glanami rozowe skarpetki z Klapouchem XD Do tego figi w kolorowe paski, serduszka, muszelki i podobne biggrin Kontrastowo... bo reszta to tylko czern. Ekhm....Ib masz TU na mysli te nasze majtki w paseczki ? xd xd Ktore tak dzielnie podziwialysmy w parku ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 15, 2005 4:33 am
Illune Ibris Raticiel A ja chcę być jush siwa... jak Sephiroth... xd takie malutkie skrzywienie, innym są golfy (w swetrach, bluzkach etc. wink ) macie podobne skrzywienia? xd (w kwestii ubioru/makijazu/bizuterii, po prostu jakies takie niekontrolowane osobiste odchyly pirate ) Uwielbiam kolorowa, obciachowa bielizne. Ib sciaga plaszcz, kapelusz, glany... pod glanami rozowe skarpetki z Klapouchem XD Do tego figi w kolorowe paski, serduszka, muszelki i podobne biggrin Kontrastowo... bo reszta to tylko czern. Ekhm....Ib masz TU na mysli te nasze majtki w paseczki ? xd xd Ktore tak dzielnie podziwialysmy w parku ?:> Kocham Twoj sig heart xd
I tak, chociazby te majteczki biggrin Dorobilam sie zielonych, ale niestety juz normalne figi a nie stringi. W parku podziwialismy rozowe, ne? Tez daja po oczach XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 5:59 am
opcy Znachorka Ibris pod glanami rozowe skarpetki z Klapouchem XD Do tego figi w kolorowe paski, serduszka, muszelki i podobne biggrin Kontrastowo... bo reszta to tylko czern. Bleeeee! R�żowy jest ZŁY! Tak samo serduszka! heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart ZŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.............. heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart ZŁOOOOOOOOOOOO................... heart heart heart heart heart heart heart heart ZNISZCZYĆ ZŁO!!!*okłada opcego łopatką po głowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|