Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~Kosmetyki, stroje i faceci czyli o czym gadają dziewczyny. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 30 31 32 33 34 35 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ann_Miho

PostPosted: Thu Jul 07, 2005 11:48 am

Ibris
Ann_Miho
Ibris
A ja sie opalam bez kremu przed, w trakcie i po i nigdy nic mi nie jest, a kolor zawsze ladny xd
Co do opalania to dla mnie solarium w 100% bo po 1 to jedynie tam sie opale przy swojej jasnej karnacji sweatdrop > a po 2 uwielbam ciepelko a tam sie mozna wygrzac i zapomniec o Bozym swiecie choc trwa to okolo 7 minutek dla mnie to tak jak bym wypoczela godziny whee co do kosmetykow to Kolastyna juz mi sie nie podoba bo i tak sie spalalam teraz ostatnio porostu poszlam do sklepu i wzielam pierwszy tanszy krem i jest dobry choc to tylko 4 a ja przeciez jasna karnacja biggrin Avon niestety korzystam ale nie podoba mi sie ze zle sie cos wchlania chociaz ten po opalaniu jest w miarę
Oj, ale z solarium tez przesadzac nie mozna... Nigdy z tego nie skorzystam. I tak mam calkiem ciemna karnacje a po 15 minutach siedzenia na ostrym slonku juz jestem ciemniejsza wink
widzisz masz super karnacje ja po 5 godzinach lezenia nawet nie zbrazowieje.
PostPosted: Thu Jul 07, 2005 1:19 pm

Come....Calm down Yaki... gonk hah...o facetach moge porozmawiac biggrin

yakimoto

Raticiel

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 1:13 am

Ibris
Ann_Miho
Ibris
A ja sie opalam bez kremu przed, w trakcie i po i nigdy nic mi nie jest, a kolor zawsze ladny xd
Co do opalania to dla mnie solarium w 100% bo po 1 to jedynie tam sie opale przy swojej jasnej karnacji sweatdrop > a po 2 uwielbam ciepelko a tam sie mozna wygrzac i zapomniec o Bozym swiecie choc trwa to okolo 7 minutek dla mnie to tak jak bym wypoczela godziny whee co do kosmetykow to Kolastyna juz mi sie nie podoba bo i tak sie spalalam teraz ostatnio porostu poszlam do sklepu i wzielam pierwszy tanszy krem i jest dobry choc to tylko 4 a ja przeciez jasna karnacja biggrin Avon niestety korzystam ale nie podoba mi sie ze zle sie cos wchlania chociaz ten po opalaniu jest w miarę
Oj, ale z solarium tez przesadzac nie mozna... Nigdy z tego nie skorzystam. I tak mam calkiem ciemna karnacje a po 15 minutach siedzenia na ostrym slonku juz jestem ciemniejsza wink
ja sie opalam na czerwono... teraz jak sie spieklam tata kupil jakis pentanol czy cos w tym stylu, takom pianke, przyniosla blogoslawiona ulge 4laugh ale normalnie mozna bylo jaja smazyc na moich udkach... ninja u kazdego to wyglada inaczej, po prostu... wink
PostPosted: Sun Jul 17, 2005 2:17 pm

jak bylem we włoszech to sie slicznie oplailam, ale etraz juz moja oplaenizna troszke zeszła sad z oplaniem nie mam najmniejszych klopotow bo opalam sie bez zaczerwienionych miejsc, ale oczywiscie odpowiedni filtr ekhem w kazdym abdz razie ja we Włoszech mialam Kolastynę 3 smile i dosc ladnie opalenizna wygladala smile Jedynie skora scodizla mi z dekoltu ;( ale to nic, reszta cialka wygladala ślicznie XD (samochwala) mrgreen

M-Teen

Baliaur

PostPosted: Sun Jul 31, 2005 5:31 am

a ja lubie byc biala jak smierc... twisted
dletego tez mowia mi zombie rofl
bo ja jestem potworem.. a potwory nie moga byc opalone....

ja tam albo sie pieke na braz jak nie chce
a jak chce sie opalic.. to tylko o 1/2 tony po 3h na sloncu mi skora zbrazowieje...
naleze do tych typow co leza na plazy pod recznikiem mrgreen
PostPosted: Sun Jul 31, 2005 12:42 pm

Baliaur
a ja lubie byc biala jak smierc... twisted
dletego tez mowia mi zombie rofl
bo ja jestem potworem.. a potwory nie moga byc opalone....

ja tam albo sie pieke na braz jak nie chce
a jak chce sie opalic.. to tylko o 1/2 tony po 3h na sloncu mi skora zbrazowieje...
naleze do tych typow co leza na plazy pod recznikiem mrgreen
ja nie przepadam za leżeniem placakime, no chyba, że NIC totalnie NIC MI SIE NIE CHCE blaugh ale tak to musze coś robić, choćby chodzić brzegiem morza albo basenu wink

M-Teen

Szara

PostPosted: Wed Aug 03, 2005 2:20 pm

(wrocilam blaugh ) a ja jak widze slonce to uciekam w cien biggrin zreszta co za roznica nawet jak sie czasem zmusze (gdy mam dosyc docinek odnosnie scian z ktorymi mnie mozna pomylic-i nie sa one malowane na brazowo razz ) to i tak nawet nie czerwienieje, no chyba ze z wysilku gdy gramy w siatke na sloneczku:] a solarium... to swietne miejsce by a) troszke sie opalic-najszybciej b)wygrzac sie w zimie:] teraz nie moge sie przekonac, za goraco jest razz
PostPosted: Wed Aug 03, 2005 5:00 pm

M-Teen
jak bylem we włoszech to sie slicznie oplailam, ale etraz juz moja oplaenizna troszke zeszła sad z oplaniem nie mam najmniejszych klopotow bo opalam sie bez zaczerwienionych miejsc, ale oczywiscie odpowiedni filtr ekhem w kazdym abdz razie ja we Włoszech mialam Kolastynę 3 smile i dosc ladnie opalenizna wygladala smile Jedynie skora scodizla mi z dekoltu ;( ale to nic, reszta cialka wygladala ślicznie XD (samochwala) mrgreen

zeby zachowac naturalny kolor opalenizny na dluzej smaruj sie co dzien kremem brazujacym z ekstraktem z orzecha wloskiego i z beta karotenem. Polecam z serii "Cztery Pory Roku", choc Soraya tez ujdzie

a na dekoldzie zrob sobie peeling, zeby nie zeszla razem z nim opalenizna to nie polecam grudkowych tylko enzymatyczne peelingi np. z serii under 20

sweet_chii

kick-my-ass-off

PostPosted: Thu Aug 04, 2005 11:55 am

sweet chi: no znasz się na rzeczy trzeba ci przyznac^^
ja raczej tez jestem z typu nie opalajacych sie wcale, ale jak już sie przypadkiem cos opale to potem się trzyma przez 100lat-ale to ja jakas dziwna jestem razz
PostPosted: Tue Aug 09, 2005 11:20 am

[ Message temporarily off-line ]

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Wed Aug 10, 2005 2:47 pm

J rowniez nielubie sie opalac, choc moja skora lapie ladny brazowawy odcien....
poprostu lubie byc biala jak smierc mrgreen
Wiec przewaznie wychodze z domu jak sie sciemnia ....
PostPosted: Wed Aug 17, 2005 3:34 pm

Ayah_TheMetalMania

jak wampirek domokun

Szara

Raticiel

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 3:40 am

Szara
Ayah_TheMetalMania

jak wampirek domokun
a gdyby wampiry mogly sie opalac?.... opalony czarnodlugowlosy wampir... blaugh heart
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 1:34 am

Raticiel
Szara
Ayah_TheMetalMania

jak wampirek domokun
a gdyby wampiry mogly sie opalac?.... opalony czarnodlugowlosy wampir... blaugh heart
jakby wampir sie opalil to by wygladal jak latynos blaugh tylko zabki by mial troche za duze blaugh

Ann_Miho

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Thu Sep 01, 2005 3:26 pm

Ann_Miho
Raticiel
Szara
Ayah_TheMetalMania

jak wampirek domokun
jakby wampir sie opalil to by wygladal jak latynos blaugh tylko zabki by mial troche za duze blaugh

Dokladnie, ale jesli Vampirek by byl tak lekko podbrazowialy ..to wtedyy 3nodding
a wtedyyyy 4laugh czyli mrgreen
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 30 31 32 33 34 35 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games