|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2012 3:51 am
Lucia Borgia Ez Álmos völgyben készült , az első lovaglásom emotion_c8 talán 2.osztályos vagyok de nem biztos emotion_awesome ó ott már én is jártam...hagyományörzésmániás szüleim révén XP Luci hol lax ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2012 2:23 pm
Gabessz Óó rendben biggrin Nos ezen a képen a csoportunk közös alkotása szerepel amikor matekon elkezdtük venni a térgeometriát biggrin Térgeometrialol... én elpostáztam volna a tanárnak egy "na ezt számold ki" cetlivel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2012 2:26 pm
Lucia Borgia Gabessz Óó rendben biggrin Nos ezen a képen a csoportunk közös alkotása szerepel amikor matekon elkezdtük venni a térgeometriát biggrin Térgeometrialol... én elpostáztam volna a tanárnak egy "na ezt számold ki" cetlivel mondtuk neki xD az orra előtt építettük xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2012 1:29 pm
Naomi Hayate Lucia Borgia Ez Álmos völgyben készült , az első lovaglásom emotion_c8 talán 2.osztályos vagyok de nem biztos emotion_awesome ó ott már én is jártam...hagyományörzésmániás szüleim révén XP Luci hol lax ? Érd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2012 8:52 am
Lucia Borgia Naomi Hayate Lucia Borgia Ez Álmos völgyben készült , az első lovaglásom emotion_c8 talán 2.osztályos vagyok de nem biztos emotion_awesome ó ott már én is jártam...hagyományörzésmániás szüleim révén XP Luci hol lax ? Érd oouuh elég messze van ,nem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2012 11:30 am
Naomi Hayate Lucia Borgia Naomi Hayate Lucia Borgia Ez Álmos völgyben készült , az első lovaglásom emotion_c8 talán 2.osztályos vagyok de nem biztos emotion_awesome ó ott már én is jártam...hagyományörzésmániás szüleim révén XP Luci hol lax ? Érd oouuh elég messze van ,nem ?Hát mamáék Barcson laknak,onnan néha átugrunk Pécsre "shoppingolni" szval nyaraláskor nincs smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2012 2:33 am
Lucia Borgia Naomi Hayate Lucia Borgia Naomi Hayate Lucia Borgia Ez Álmos völgyben készült , az első lovaglásom emotion_c8 talán 2.osztályos vagyok de nem biztos emotion_awesome ó ott már én is jártam...hagyományörzésmániás szüleim révén XP Luci hol lax ? Érd oouuh elég messze van ,nem ?Hát mamáék Barcson laknak,onnan néha átugrunk Pécsre "shoppingolni" szval nyaraláskor nincs smile óóóóó értem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2012 4:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2012 2:11 pm
hát az lehet,de szerdán lett téma hirdetve xd eredményezzünk most?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2012 2:49 pm
wahmbulance Ha még egyszer valaki nagy képet tölt föl AZT KI FOGOM TÖRÖLNI!!!!! scream wahmbulance
Lesz@rom, hogy ezzel éppen nem tud nevezni a játékba, de ez így katasztrofálisan néz ki..... Használjatok photobucketet.... Ott van méretezés feltöltés után (resize a gyengébbek kedvéért) Ha ez véletlenül meghaladja valaki képességeit, akkor meg csak simán linkeljétek be stare Köszönöm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2012 10:12 pm
Jó lenne valahogy korrigálni a csúszást. Végre emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2012 4:15 am
No jó akkor zárjuk le,úgyse hiszem h lesz több versenyző... "Ha kevés a jelentkező, akkor az első marad 10.000 gold és a többi jelentkező kap 2.500 goldot." Tehát eszerint 1. Gabessz 2. a többiek? biggrin választasz témát? vagy bárki akinek van 5lete hogy haladjunk és visszatérjen a vasárnaptól vasárnapig rendszer? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2012 4:31 am
Lucia Borgia No jó akkor zárjuk le,úgyse hiszem h lesz több versenyző... "Ha kevés a jelentkező, akkor az első marad 10.000 gold és a többi jelentkező kap 2.500 goldot." Tehát eszerint 1. Gabessz 2. a többiek? biggrin választasz témát? vagy bárki akinek van 5lete hogy haladjunk és visszatérjen a vasárnaptól vasárnapig rendszer? confused köszönöm szépen smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2012 4:41 am
Lucia Borgia No jó akkor zárjuk le,úgyse hiszem h lesz több versenyző... "Ha kevés a jelentkező, akkor az első marad 10.000 gold és a többi jelentkező kap 2.500 goldot." Tehát eszerint 1. Gabessz 2. a többiek? biggrin választasz témát? vagy bárki akinek van 5lete hogy haladjunk és visszatérjen a vasárnaptól vasárnapig rendszer? confused Ó, köszönöm, szépen. A témát rátok bízom, a matek írásbeli leszívta az agyam >.> Ó és a nyereményre nem tartok igényt, csakúgy jelentkeztem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|