|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 4:27 am
Mirabell w GG: Isuka nie gralem, ale mam GG:XX #reload - poprzednia czesc. ulubione postacie to: Ky, Bridget, Chipp, May, Slayer. Testamenta lubie, ale grac nim nie za bardzo... Jak sie matury skoncza to sobie posprawdzam wszystkie postacie, bo narazie nie mam czasu grac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 7:52 am
Sei chan Mirabell w GG: Isuka nie gralem, ale mam GG:XX #reload - poprzednia czesc. ulubione postacie to: Ky, Bridget, Chipp, May, Slayer. Testamenta lubie, ale grac nim nie za bardzo... Jak sie matury skoncza to sobie posprawdzam wszystkie postacie, bo narazie nie mam czasu grac xp ja sobie codziennie lub co pare dni story mode jedna postacia przechodze. aha i mialem na mysli Jam jako jedna z moich ulubionych postaci, nie May. pokrecilo mi sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 6:23 am
...Ostatnimi czasy gram tylko trochę w America's Army, nic więcej. ...Przymierzam się za to, żeby przejść wreszcie Scraplanda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 7:34 am
a ja w Jedai Academy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 8:51 am
opcy a ja w Jedai Academy ninja ...O. To nawet buce grają w JA? ...Grasz na Necie, jak mniemam? ...Jeśli tak, to dobrze wiedzieć, może kiedyś się stykniemy. Swojego czasu grałem nałogowo i sobie duelowałem z ludzikami. ...Że tak tylko spytam - jakim mieczem? ...(Ja na początku staffem, ale potem włączyło się we mnie ustawienie "Rufus-tradycjonalista" i gram pojedynczym).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 8:56 am
RUFUS.ABBYSINIAN opcy a ja w Jedai Academy ninja ...O. To nawet buce grają w JA? ...Grasz na Necie, jak mniemam? ...Jeśli tak, to dobrze wiedzieć, może kiedyś się stykniemy. Swojego czasu grałem nałogowo i sobie duelowałem z ludzikami. ...Że tak tylko spytam - jakim mieczem? ...(Ja na początku staffem, ale potem włączyło się we mnie ustawienie "Rufus-tradycjonalista" i gram pojedynczym). nie na necie.. za cienki na to jestem.. a gram dual saberkami... taki szybszy styl mi bardziej pasuje..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:20 am
opcy RUFUS.ABBYSINIAN opcy a ja w Jedai Academy ninja ...O. To nawet buce grają w JA? ...Grasz na Necie, jak mniemam? ...Jeśli tak, to dobrze wiedzieć, może kiedyś się stykniemy. Swojego czasu grałem nałogowo i sobie duelowałem z ludzikami. ...Że tak tylko spytam - jakim mieczem? ...(Ja na początku staffem, ale potem włączyło się we mnie ustawienie "Rufus-tradycjonalista" i gram pojedynczym). nie na necie.. za cienki na to jestem.. a gram dual saberkami... taki szybszy styl mi bardziej pasuje.. ...A, czyli na SP albo z botami? ...No ja na SP przeszedłem kilkakrotnie na Jedi Masterze i mi się znudziło. ...Pograj sobie na Necie, sprawia wielką frajdę. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:25 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...A, czyli na SP albo z botami? ...No ja na SP przeszedłem kilkakrotnie na Jedi Masterze i mi się znudziło. ...Pograj sobie na Necie, sprawia wielką frajdę. mrgreen mozliwe ze sprawia ale nie niubom... co to za radosc ginac co chwila.. wink ja sobie tak rekreacyjnie pogrywam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:38 am
opcy RUFUS.ABBYSINIAN ...A, czyli na SP albo z botami? ...No ja na SP przeszedłem kilkakrotnie na Jedi Masterze i mi się znudziło. ...Pograj sobie na Necie, sprawia wielką frajdę. mrgreen mozliwe ze sprawia ale nie niubom... co to za radosc ginac co chwila.. wink ja sobie tak rekreacyjnie pogrywam.. ...Każdy na początku jest niubem, nie? ...Ja też gram rekreacyjnie, ale na Necie. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 5:21 am
pocinam w dooma 3 wogole dawno w nic dobrego nie gralem i zapomnialem jak to jest gdy sie morduje zgraje zombiakow pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 5:35 am
Kiray pocinam w dooma 3 wogole dawno w nic dobrego nie gralem i zapomnialem jak to jest gdy sie morduje zgraje zombiakow pirate doom to byla moja pierwsza gra, z tego wzgledu, ze jako jedyna chodzila na moim prastarym kompie xd Teraz nie lubie takich gier. -------------- od 2 lat polowalam na tropico+dodatek, ale przetrzasnelam wszystkie sklepy internetowe i nie bylo nigdzie wersji na cd sad W koncu w tym roku pojawila sie wersja na dvd (3 czesci gry) i postanowilam sie ucywilizowac i z tej okazji kupic nagrywarke zeby miec na czym ja odtwarzac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:04 am
Kiray pocinam w dooma 3 wogole dawno w nic dobrego nie gralem i zapomnialem jak to jest gdy sie morduje zgraje zombiakow pirate doom, ahiahia domokun ja co prawda nie doomalam za duzo ale brachole moi tiaaaa... cool ze starych gier mam ostatnio ochotke na settlersoof mrgreen ale tylko czesc 1, bo te pozniejsze to lipka... evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 3:17 am
Raticiel doom, ahiahia domokun ja co prawda nie doomalam za duzo ale brachole moi tiaaaa... cool ze starych gier mam ostatnio ochotke na settlersoof mrgreen ale tylko czesc 1, bo te pozniejsze to lipka... evil 1. settlers 1... mniam =^_^= (druga czescdla mniej jeszcze byla zjadliwa =^_^= ) 2. doom... przeszedlem 1 i 2 czesc... 3 to juz dla mnie kicha... =_=' (nie ten klimacik =^_^= ) 3. a ktos moze pamieta takie gierki jak zorro II, robbo, bruce lee? (oczywiscie na atarii xt =^_^= )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 3:20 am
Anzelmo 3. a ktos moze pamieta takie gierki jak zorro II, robbo, bruce lee? (oczywiscie na atarii xt =^_^= ) ...Pewnie, Stary. ...Ja czasem sobie nucę muzyczkę z Zorro (ale nie wiem czy z "dwójki") pod nosem. ...Bruce Lee był troche przynudnawy, a Robbo tak nie do końca pamiętam, chociaż wiem, że na pewno w to grałem w dzieciństwie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 3:44 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Pewnie, Stary. ...Ja czasem sobie nucę muzyczkę z Zorro (ale nie wiem czy z "dwójki") pod nosem. ...Bruce Lee był troche przynudnawy, a Robbo tak nie do końca pamiętam, chociaż wiem, że na pewno w to grałem w dzieciństwie. jakos "jedynki" zorro nie kojarze... sweatdrop no coz... a robbo? jak mozna tej gry nie kojarzyc =/ chodziles takim robocikiem po dosyc duzych planszach i zbierales srubki =^_^= (taaa... siedzialem przy tym godzinami =^_^= ) a co do bruce lee... mi tam sie podobala gierka... w kazdym razie byla krotka i mozna bylo ja przejsc w niecale pol godziny =^_^= i jeszcze jedno... z polskich gierek na atari.. kto pamieta Karateke, Cywilizacje (tak tak... pierwsza cywilizcja nalezala do nas >=D choc moze troche BARDZO rozni sie od cywilizaji Sid'a... ale coz... inspiracaj t inspiracja xD ) albo Seks Misje... =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|