Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 9:30 am
żartujesz razz Nie zrobilam tego sama biggrin Znaczy sie w sensie lalka a nie ubranko... Dolfiaki są cholernie drogie, sprzedalam wszystkie moje mangi * w tm Zetsuaie*, żeby sobie to cudo kupić razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 3:16 am
Orofiel żartujesz razz Nie zrobilam tego sama biggrin Znaczy sie w sensie lalka a nie ubranko... Dolfiaki są cholernie drogie, sprzedalam wszystkie moje mangi * w tm Zetsuaie*, żeby sobie to cudo kupić razz ojejku O.O a mogłabyś podać mi takie przykładowe ceny? np. ile baza, ile strój... ale ubranka możesz sama chyba szyć, prawda? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 3:55 am
ale nie publicznie razz Jak znajde chwile czssu to ci przesle na pmka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 11:37 am
Orofiel żartujesz razz Nie zrobilam tego sama biggrin Znaczy sie w sensie lalka a nie ubranko... Dolfiaki są cholernie drogie, sprzedalam wszystkie moje mangi * w tm Zetsuaie*, żeby sobie to cudo kupić razz Oj tak, tak dolfiaki sliczniutkie sa, ale straszliwie drogie... T-T Moj ulubiony model to Shiwoo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 11:41 am
EvilYuki no c�ż, a wczorja oglądałam... "Gohatto" mrgreen Gohatto bylo swietne. Sliczniutki aktor, ciekawa historia... Mrrrr! 3nodding Mam tylko jeden problem, w dalszym ciagu nie moge zrozumiec zakonczenia... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 6:17 am
Anowi EvilYuki no c�ż, a wczorja oglądałam... "Gohatto" mrgreen Gohatto bylo swietne. Sliczniutki aktor, ciekawa historia... Mrrrr! 3nodding Mam tylko jeden problem, w dalszym ciagu nie moge zrozumiec zakonczenia... sweatdrop konkretnie czego nie łapiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 8:25 am
ja sie wystraszylam Gohatto. tlumaczenie polskie uwazam za wątpliwej jakości (popatrzcie na tlumaczenie Ai no Kusabi, a to niby fani tłumaczyli....) stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 10:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 11:36 am
ZebraDeath ja sie wystraszylam Gohatto. tlumaczenie polskie uwazam za wątpliwej jakości (popatrzcie na tlumaczenie Ai no Kusabi, a to niby fani tłumaczyli....) stare Ai no Kusabi? Fani? Chyab jedna fanka, w dodatku dość nieumiejętnie... Gohatto... nie narzekałam na sub, ładne widoki, łądny klimat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 6:54 am
Wow z rok mnie tu nie bylo eek Myslalem ze ten topic nie przetrwa A jednak mylilem sie. Jeszcze raz Wow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 6:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 10:05 am
To tak dla potomnych .... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 11:12 am
ZebraDeath ja sie wystraszylam Gohatto. tlumaczenie polskie uwazam za wątpliwej jakości (popatrzcie na tlumaczenie Ai no Kusabi, a to niby fani tłumaczyli....) stare Tlumaczenie nie jest zle, jesli ma sie pod reka osobe, ktora to tlumaczenie ulepszy komentarzami... Byl ktos na Aiconie dwa lata temu? Jesli tak, to powinien pamietac niejaka Mizerie siedzaca w samym srodeczku sali i "ulepszajaca" sub - zarowno do Ai no Kusabi, jak i do "Boku..." xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 1:12 pm
Isobelle Wow z rok mnie tu nie bylo eek Myslalem ze ten topic nie przetrwa A jednak mylilem sie. Jeszcze raz Wow juz go mialem kiedys kasowac ale Tao sie oflagowala i zrobila blokade..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|