|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 07, 2005 3:37 am
Eeee ja tam wole to poprzednie ale dobra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 4:37 am
Szara FeaRan panowie, na bogow, nie zencie sie, baba wam to mowi! xd xp mowisz zeby sie nie zenili ale faceta dla siebie bys chciala?(czy nie? razz ) juz mam.. rofl sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 4:52 am
Jakie sa najwieksze kalmstwa studenta? - Od jutra nie pije, - Od jutra nie pale, - Od jutra sie ucze, - Dziekuje, nie jestem glodny, - Zgas swiatlo, nic Ci nie zrobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 5:31 am
Duke[PL] Jakie sa najwieksze kalmstwa studenta? - Od jutra nie pije, - Od jutra nie pale, - Od jutra sie ucze, - Dziekuje, nie jestem glodny, - Zgas swiatlo, nic Ci nie zrobie... nie pije ... nie pale ... czasem sie ucze .... jestem najedzony .... i uwielbiam ciemnosc ... no ale pewnie dlatego ze jeszcze nie studiooje ... rofl xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 7:45 am
Addik Duke[PL] Jakie sa najwieksze kalmstwa studenta? - Od jutra nie pije, - Od jutra nie pale, - Od jutra sie ucze, - Dziekuje, nie jestem glodny, - Zgas swiatlo, nic Ci nie zrobie... nie pije ... nie pale ... czasem sie ucze .... jestem najedzony .... i uwielbiam ciemnosc ... no ale pewnie dlatego ze jeszcze nie studiooje ... rofl xp co pokolenie to coraz gorzej z wami , oj nie dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 2:16 pm
Duke[PL] Addik Duke[PL] Jakie sa najwieksze kalmstwa studenta? - Od jutra nie pije, - Od jutra nie pale, - Od jutra sie ucze, - Dziekuje, nie jestem glodny, - Zgas swiatlo, nic Ci nie zrobie... nie pije ... nie pale ... czasem sie ucze .... jestem najedzony .... i uwielbiam ciemnosc ... no ale pewnie dlatego ze jeszcze nie studiooje ... rofl xp co pokolenie to coraz gorzej z wami , oj nie dobrze Dokladnie z roku na rok coraz gorzej...ja nie pale ale to moze drobna roznica rocznikowa xd pozatym reszta sie w sumie zgadza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 3:42 am
Był sobie uczciwy lekarz – ginekolog. Praktyki nie miał, łapówek nie brał, a więc dużo nie zarabiał. Kiedy więc ów ginekolog dowiedział się ile zarabia jego znajomy mechanik samochodowy powiedział sobie: rzucam swój fach i zostaję mechanikiem. Ażeby zostać mechanikiem trzeba było skończyć kurs zakończony praktycznym egzaminem z montażu różnych części samochodowych. Po owym egzaminie w auli czeka kilkuset kursantów, a przewodniczący jury wyczytuje nazwiska z punktacją: - Pan Malinowski: 80 punktów na 100 możliwych. Proszę podejść i odebrać dyplom. Gratulujemy. - Pan Kowalski: 60 punktów na 100 możliwych. Również zdał pan. No i tak odczytuje nazwisko po nazwisku, a ludzie podchodzą odbierając dyplomy. Wreszcie przychodzi kolej na naszego ginekologa, a tam przy jego nazwisku widnieje punktacja 150 na 100 możliwych! - Jakaś pomyłka – pomyślał przewodniczący i po cichu zwrócił się do kolegi, który egzaminował owego pana. – jaka tu jest ocena? - Stary – egzaminator prawie wpadł w ekstazę – on jest świetny. - OK. – spokojnie na to przewodniczący – to trzeba było mu dać 100 na 100. - Ale wiesz – on bez problemu złożył i rozebrał silnik. - No to trzeba było 100 na 100. - On to zrobił z zawiązanymi oczyma – ekscytuje się dalej egzaminator. - No to 100 na 100 – nie ustępuje przewodniczący. - Ale on to zrobił przez rurę wydechową.
wiem wiem sa polskie znaku no i trudno
Nowy ksiądz był spięty jak prowadził swoją pierwszą mszę w parafii więc poprosił koscielnego, żeby mu do świętej wody dolał kilka kropelek wódki, która go rozluźni. I tak się stało. Na drugiej mszy zrobił tak samo i czuł się nawet lepiej niż na pierwszej. Po nabożeństwach wrócił do pokoju i znalazł list: "Drogi bracie, następnym razem dolej kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki, bo: - Krzyż trzeba nazwać po imieniu, a nie to "duże T" - Nie wolno na Judasza mowić "ten skurw****" - Na krzyżu jest Jezus, a nie Czegewara - Jest 10 przykazań, a nie 12 - Jest 12 apostołów, a nie 10 - Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w pizdu - Inicjatywa, aby ludzie klaskali była imponująca, ale tańczyć makarenę i robić "pociąg" to przesada - Opłatki są dla wiernych, a nie na deser do wina - Pamiętaj, że msza trwa godzinę, a nie dwie połówki po 45 minut - Ten obok w "czerwonej sukni" to nie był transwestyta - to byłem ja."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 4:22 am
skoro mowa o lekarzach
Miecio czul sie winny przez cale ni.Niezaleznie od tego jak bardzo sie staral zapomniec po prostu nie mogl.Zaczal wiec sobie tlumaczyc: -Miecu nie jestes pierwszym i nie ostatnim lekarzem ktory sypia ze swoimi pacjentami. ale drugi glos w jego glowie mu przypominal: -Mieciu!Ale ty jestes weterynarzem !!!
xd xd xd
Przychodnia.Zza drzwi gabinetu dochodza glosy -Panie doktorze prosze mniech mnei pan pocaluje... -Nie moge to nieetyczne -Ale panie doktorze... -Absolutnie wykluczone to wbrew etyce lekarskiej -No ale panie doktorze niech mnie pan pocaluje prosze... -Mowilem ze to niemozliwe.Prawdopodobnie nie powinienem nawet z pania uprawiac teraz sexu
xd xd xd
wizyta pacjenta u lekarza: -panie doktorze wszyscy mnie olewaja -nastepny prosze
xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 9:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 1:27 pm
Sayokun czyzbysmy mieli te same zrodlo zartow?? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 10:21 am
Duke[PL] Sayokun czyzbysmy mieli te same zrodlo zartow?? :> maile od brata?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 10:43 am
eeee to chyba raczej nie ja mam taka swoja stronke z ktorej niektore kopiuje a niektore to sa zaslyszane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 1:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 10:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 1:31 am
Dlaczego wszystkioe moje horoskopy ktore czytam pasuja do mnie jak ulal blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|