Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Laski,piwo,szybkie samochody, czyli meskie tematy ;D Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 29 30 31 32 33 34 ... 41 42 43 44 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej???
Szyjka
11%
 11%  [ 10 ]
Biust
22%
 22%  [ 20 ]
Brzuszek
15%
 15%  [ 14 ]
Uda
1%
 1%  [ 1 ]
Pośladki
7%
 7%  [ 7 ]
Ogólnie nogi
3%
 3%  [ 3 ]
CAŁOŚĆ!!!
22%
 22%  [ 20 ]
Inne(napisz)
15%
 15%  [ 14 ]
Total Votes : 89

EvilYuki
Crew

PostPosted: Thu Nov 24, 2005 1:12 pm

Daj mu klapsa
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 1:19 pm

Ibris
EvilYuki
Karmisz go tak dosłownie czy w przenośni?
To zalezy, co uznamy za pokarm ^.~ Ale mysle, ze cokolwiek mu nie dam - smakuje...

..tylko troche kwasnawa jestes mrgreen

Kagenoyami

Gailenquen

PostPosted: Thu Nov 24, 2005 1:21 pm

Kagenoyami
Ibris
EvilYuki
Karmisz go tak dosłownie czy w przenośni?
To zalezy, co uznamy za pokarm ^.~ Ale mysle, ze cokolwiek mu nie dam - smakuje...

..tylko troche kwasnawa jestes mrgreen
*klepie go po tyleczku* Chyba nie powiesz, ze Ci nie smakowalo ;>
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 1:21 pm

Raticiel
Morning_Angel_Of_Truth
Raticiel
Lavagetas_heqetai
Lorcan_Gon
Bylem napalony twisted
Teraz mi minelo mrgreen
pokaz bielizny na fashion tv sie skonczyl...
mniam mniam bielizna domokun twisted heart

Ja tam chodze bez stare
a ja chodze w bieliznie, bo chce kiedys miec dzieci... mrgreen (zapytaj ginekologa)

ja tam niewiem czemu nie mozna nie miec dzieci od nie noszenia bileizny(^_^) Dziwne domokun

endo21

Kagenoyami

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 1:12 am

endo21

ja tam niewiem czemu nie mozna nie miec dzieci od nie noszenia bileizny(^_^) Dziwne domokun

Jak powszechnie wiadomo, pochwa kobiety, to nie tylko ulubione mejsce tygryskow ^_^".
Uwielbiaja je takze bakterie. Cieplo, mokro i w ogole najs - to dla nich istny raj. Najwazniejsza fizyczna zapora, oprocz wierzchniej odziezy jest przeciez bielizna.
Wiadomo, ze spodenek nie bedzie nikt pral codziennie, co za tym idzie, przy kazdym dotyku innej powierzchni (czy tez w autobusie, czy na lawce w parku czy na krzeselku w biurze), na ktorej zbieraja sie bakterie, owe nieznosniki przenosza sie na odziez. A ze nie wszystkie panie preferuja gume oraz latex, to bakterie sobie przechodza swobodnie miedzy wloknami textyliow. Po prostu, bez bielizny latwiej pania, o juz prosta do znalezienia grzybice, co zapewne zabawna przygoda nie jest ^_^".
Dodatkowo, chodzi tutaj raczej o estetyke i samopoczucie.
Kto chcialby miec przepocone gdzieniegdzie spodenki? A spodniczka bez majteczek? Co jak co, ale nie kreci mnie ogladanie golej pipki (przepraszam panie za wyrazenie) kazdej kobiety confused .
Jak juz jestesmy w temacie - kolejna sprawa jest to, jak cialo kobiety reaguje na podniecenie.. Nie, pania nic nie wystaje.. przynajmniej miedzy nozkami. Wiadomo, jak nasze, jakze piekne sarenki reaguja.
Pytam, wiec... O so chozi? Takie podejscie, jakie zaprezentowales, jest iscie dzieciece i niezbyt madre, wybacz mrgreen

Pi.eS: W swojej wypowiedzi korzystalem tylko i wylacznie ze swoich szarych komorek i gry na bazie skojarzen i dedukcji, drogi Watsonie, wiec bardziej doswiadczonych w dziedzinie biologii prosze o nie czepianie sie szczegolow, z gory dziekuje 3nodding
PostPosted: Fri Nov 25, 2005 4:33 pm

Do tego nalezy dodac, ze odpowiednio dobrana bielizna podnieca panow wink

Iris Arystea

Kagenoyami

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 4:45 pm

Iris Arystea

Oj, zgadza sie 3nodding heart
PostPosted: Sat Nov 26, 2005 12:29 am

nie tylko panów ^_-

EvilYuki
Crew

Gailenquen

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 12:43 am

Kagenoyami
Iris Arystea

Poza tym, z tego, co mi wiadomo XD, dla panow to wielka frajda moc sciagnac majteczki swojej dziewczynie.
PostPosted: Sat Nov 26, 2005 3:50 am

Ibris
Kagenoyami
Iris Arystea

Poza tym, z tego, co mi wiadomo XD, dla panow to wielka frajda moc sciagnac majteczki swojej dziewczynie.

*meeegaaa sliinaaaa*

Kagenoyami

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 4:56 am

nie utop sie ^_-
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 6:54 am

666SLAYER
fajnie by bylo jakby panienki paradowaly bez bielizny w mini sukienkach po szkole Jakie by byly widoki razz
oj nie wiem... nie wszystkie panienki maja to cos pod majtami estetyczne... zycie to nie bajka cool
EDIT! nyu, oczywiscie zle sie wyrazilam.... to ZAWSZE jest ESTETYCZNE i PIEKNE ale nie koniecznie takie jak na fotach i w TV rolleyes

Raticiel

Raticiel

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 7:05 am

endo21
Raticiel
Morning_Angel_Of_Truth
Raticiel
Lavagetas_heqetai
Lorcan_Gon
Bylem napalony twisted
Teraz mi minelo mrgreen
pokaz bielizny na fashion tv sie skonczyl...
mniam mniam bielizna domokun twisted heart

Ja tam chodze bez stare
a ja chodze w bieliznie, bo chce kiedys miec dzieci... mrgreen (zapytaj ginekologa)

no to kurna zapytaj ginekologa xd wasze plemniki sie nie przeziebiaja, nasze jajniki owszem, w dodatku moze latwiej dojsc do zakazenia bakteryjnego... jak ktos jeszcze uwaza ze panienki powinny chodzic bez to ja z checia rozwine temat domokun domokun
EDIT sorki, nie zauwazylam posta Kagenoyami whee no wlasnie i nic dodac nic ujac ninja
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 7:07 am

Iris Arystea
A i owszem... sie czytalo Claudie jak sie mialo 9 latek mrgreen

Raticiel

Vykk

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 11:12 am

Raticiel
Iris Arystea
A i owszem... sie czytalo Claudie jak sie mialo 9 latek mrgreen
i jeszcz epamietasz?? blaugh to chyba musialo ci zostawic nieodwracalne znaki na psychice pirate xd twisted
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 29 30 31 32 33 34 ... 41 42 43 44 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games