|
|
Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 1:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 1:19 pm
Ibris EvilYuki Karmisz go tak dosłownie czy w przenośni? To zalezy, co uznamy za pokarm ^.~ Ale mysle, ze cokolwiek mu nie dam - smakuje... ..tylko troche kwasnawa jestes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 1:21 pm
Kagenoyami Ibris EvilYuki Karmisz go tak dosłownie czy w przenośni? To zalezy, co uznamy za pokarm ^.~ Ale mysle, ze cokolwiek mu nie dam - smakuje... ..tylko troche kwasnawa jestes mrgreen *klepie go po tyleczku* Chyba nie powiesz, ze Ci nie smakowalo ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 1:21 pm
Raticiel Morning_Angel_Of_Truth Raticiel Lavagetas_heqetai Lorcan_Gon Bylem napalony twisted Teraz mi minelo mrgreen pokaz bielizny na fashion tv sie skonczyl... mniam mniam bielizna domokun twisted heart Ja tam chodze bez stare a ja chodze w bieliznie, bo chce kiedys miec dzieci... mrgreen (zapytaj ginekologa) ja tam niewiem czemu nie mozna nie miec dzieci od nie noszenia bileizny(^_^) Dziwne domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 1:12 am
endo21 ja tam niewiem czemu nie mozna nie miec dzieci od nie noszenia bileizny(^_^) Dziwne domokun Jak powszechnie wiadomo, pochwa kobiety, to nie tylko ulubione mejsce tygryskow ^_^". Uwielbiaja je takze bakterie. Cieplo, mokro i w ogole najs - to dla nich istny raj. Najwazniejsza fizyczna zapora, oprocz wierzchniej odziezy jest przeciez bielizna. Wiadomo, ze spodenek nie bedzie nikt pral codziennie, co za tym idzie, przy kazdym dotyku innej powierzchni (czy tez w autobusie, czy na lawce w parku czy na krzeselku w biurze), na ktorej zbieraja sie bakterie, owe nieznosniki przenosza sie na odziez. A ze nie wszystkie panie preferuja gume oraz latex, to bakterie sobie przechodza swobodnie miedzy wloknami textyliow. Po prostu, bez bielizny latwiej pania, o juz prosta do znalezienia grzybice, co zapewne zabawna przygoda nie jest ^_^". Dodatkowo, chodzi tutaj raczej o estetyke i samopoczucie. Kto chcialby miec przepocone gdzieniegdzie spodenki? A spodniczka bez majteczek? Co jak co, ale nie kreci mnie ogladanie golej pipki (przepraszam panie za wyrazenie) kazdej kobiety confused . Jak juz jestesmy w temacie - kolejna sprawa jest to, jak cialo kobiety reaguje na podniecenie.. Nie, pania nic nie wystaje.. przynajmniej miedzy nozkami. Wiadomo, jak nasze, jakze piekne sarenki reaguja. Pytam, wiec... O so chozi? Takie podejscie, jakie zaprezentowales, jest iscie dzieciece i niezbyt madre, wybacz mrgreen
Pi.eS: W swojej wypowiedzi korzystalem tylko i wylacznie ze swoich szarych komorek i gry na bazie skojarzen i dedukcji, drogi Watsonie, wiec bardziej doswiadczonych w dziedzinie biologii prosze o nie czepianie sie szczegolow, z gory dziekuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:33 pm
Do tego nalezy dodac, ze odpowiednio dobrana bielizna podnieca panow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:45 pm
Iris Arystea Do tego nalezy dodac, ze odpowiednio dobrana bielizna podnieca panow wink Oj, zgadza sie 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 12:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 12:43 am
Kagenoyami Iris Arystea Do tego nalezy dodac, ze odpowiednio dobrana bielizna podnieca panow wink Oj, zgadza sie 3nodding heart Poza tym, z tego, co mi wiadomo XD, dla panow to wielka frajda moc sciagnac majteczki swojej dziewczynie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:50 am
Ibris Kagenoyami Iris Arystea Do tego nalezy dodac, ze odpowiednio dobrana bielizna podnieca panow wink Oj, zgadza sie 3nodding heart Poza tym, z tego, co mi wiadomo XD, dla panow to wielka frajda moc sciagnac majteczki swojej dziewczynie. *meeegaaa sliinaaaa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 4:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 6:54 am
666SLAYER fajnie by bylo jakby panienki paradowaly bez bielizny w mini sukienkach po szkole Jakie by byly widoki razz oj nie wiem... nie wszystkie panienki maja to cos pod majtami estetyczne... zycie to nie bajka cool EDIT! nyu, oczywiscie zle sie wyrazilam.... to ZAWSZE jest ESTETYCZNE i PIEKNE ale nie koniecznie takie jak na fotach i w TV rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 7:05 am
endo21 Raticiel Morning_Angel_Of_Truth Raticiel Lavagetas_heqetai Lorcan_Gon Bylem napalony twisted Teraz mi minelo mrgreen pokaz bielizny na fashion tv sie skonczyl... mniam mniam bielizna domokun twisted heart Ja tam chodze bez stare a ja chodze w bieliznie, bo chce kiedys miec dzieci... mrgreen (zapytaj ginekologa) ja tam niewiem czemu nie mozna nie miec dzieci od nie noszenia bileizny(^_^) Dziwne domokun no to kurna zapytaj ginekologa xd wasze plemniki sie nie przeziebiaja, nasze jajniki owszem, w dodatku moze latwiej dojsc do zakazenia bakteryjnego... jak ktos jeszcze uwaza ze panienki powinny chodzic bez to ja z checia rozwine temat domokun domokun EDIT sorki, nie zauwazylam posta Kagenoyami whee no wlasnie i nic dodac nic ujac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 7:07 am
Iris Arystea Do tego nalezy dodac, ze odpowiednio dobrana bielizna podnieca panow wink A i owszem... sie czytalo Claudie jak sie mialo 9 latek mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 11:12 am
Raticiel Iris Arystea Do tego nalezy dodac, ze odpowiednio dobrana bielizna podnieca panow wink A i owszem... sie czytalo Claudie jak sie mialo 9 latek mrgreen i jeszcz epamietasz?? blaugh to chyba musialo ci zostawic nieodwracalne znaki na psychice pirate xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|