|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 9:15 am
Ja raczej na takie cos sie nie nabiore. Widzialam jak kolega robi koledze wiec wiem na czym to polega.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 1:41 pm
clayra Ja raczej na takie cos sie nie nabiore. Widzialam jak kolega robi koledze wiec wiem na czym to polega. no tak ale jakbys tego nie widziala to pewnie tez bys sie nabrala xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 1:49 am
*puff* *pojawil sie opcy w chmurze upierdliwosci*
@Fabiolcia: ten sig kapku za duzy jest.............
*zniknal*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:14 am
opcy *puff* *pojawil sie opcy w chmurze upierdliwosci* @Fabiolcia: ten sig kapku za duzy jest............. *zniknal* Fakt jesteś Upierdliwy... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:26 am
Elara opcy *puff* *pojawil sie opcy w chmurze upierdliwosci* @Fabiolcia: ten sig kapku za duzy jest............. *zniknal* Fakt jesteś Upierdliwy... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:34 am
opcy Elara opcy *puff* *pojawil sie opcy w chmurze upierdliwosci* @Fabiolcia: ten sig kapku za duzy jest............. *zniknal* Fakt jesteś Upierdliwy... sweatdrop  sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 7:58 am
Elara opcy Elara opcy *puff* *pojawil sie opcy w chmurze upierdliwosci* @Fabiolcia: ten sig kapku za duzy jest............. *zniknal* Fakt jesteś Upierdliwy... sweatdrop  sweatdrop sweatdrop sweatdrop xd xd xd a tak swoja droga, ostatnio ja sie dowiedzialam ze jestem upierdliwa... haha, zabaffne... dobra, tego nie bylo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 8:13 am
Pretty_Asterisk Raticiel Vykk Raticiel A ja uwazam, ze wszyscy jestes najpierw ludzmi, a nie babami i facetami... i stawiamy sobie nawzajem wysokie wymagania... to zle... ja kiedys sobie robilam test "jaka jest plec twojego mozgu" i wyszlo mi pol na pol... mrgreen xd sweatdrop mi kolezanka robila kiedyts i tez mialem pol na pol blaugh yeah mrgreen 4laugh rofl jesli mnie tez wyszlo pol na pol tio mozna podciagnac pod to regule ze w kazdym z nas jest po troszu kazdej plci... jeli chodzi o psyche a nie anatomie bo tak naprawde nie ma czegos takiego jak plec... moim zdaniem tylko w sensie fizycznym ale psychicznie wszystcy jestesmy po prostu ludzmi... to tylko i wylacznie moja skromniutka opinia... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 8:15 am
wciaz tylko faceci i faceci xp pogadajmy dla odmiany np o kosmetykach blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 8:22 am
Omega Sun wciaz tylko faceci i faceci xp pogadajmy dla odmiany np o kosmetykach blaugh np.tych do opalania, ja sotatnio zignowrowałam je i dlatego moje spalone cialo pieklo mnie przez ostatni tydzien jak cholera... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 8:36 am
Raticiel Omega Sun wciaz tylko faceci i faceci xp pogadajmy dla odmiany np o kosmetykach blaugh np.tych do opalania, ja sotatnio zignowrowałam je i dlatego moje spalone cialo pieklo mnie przez ostatni tydzien jak cholera... xp kremow do opalania nie testowalam duzo (uzywam zawsze kolastyny bo fajnie pachna i sa tanie), ale mam swietny krem po opalaniu, wystarczy posmarowac a skora nie piecze i nie schodzi.. Wielkie pudlo a kosztowal chyba z 10zl-Hegra, UIERCREME - ale nie wiem ktoro to nazwa a ktoro firma bo to holenderski kosmetyk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 8:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 9:08 am
A ja sie opalam bez kremu przed, w trakcie i po i nigdy nic mi nie jest, a kolor zawsze ladny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 11:27 am
Ibris A ja sie opalam bez kremu przed, w trakcie i po i nigdy nic mi nie jest, a kolor zawsze ladny xd Co do opalania to dla mnie solarium w 100% bo po 1 to jedynie tam sie opale przy swojej jasnej karnacji sweatdrop > a po 2 uwielbam ciepelko a tam sie mozna wygrzac i zapomniec o Bozym swiecie choc trwa to okolo 7 minutek dla mnie to tak jak bym wypoczela godziny whee co do kosmetykow to Kolastyna juz mi sie nie podoba bo i tak sie spalalam teraz ostatnio porostu poszlam do sklepu i wzielam pierwszy tanszy krem i jest dobry choc to tylko 4 a ja przeciez jasna karnacja biggrin Avon niestety korzystam ale nie podoba mi sie ze zle sie cos wchlania chociaz ten po opalaniu jest w miarę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 11:43 am
Ann_Miho Ibris A ja sie opalam bez kremu przed, w trakcie i po i nigdy nic mi nie jest, a kolor zawsze ladny xd Co do opalania to dla mnie solarium w 100% bo po 1 to jedynie tam sie opale przy swojej jasnej karnacji sweatdrop > a po 2 uwielbam ciepelko a tam sie mozna wygrzac i zapomniec o Bozym swiecie choc trwa to okolo 7 minutek dla mnie to tak jak bym wypoczela godziny whee co do kosmetykow to Kolastyna juz mi sie nie podoba bo i tak sie spalalam teraz ostatnio porostu poszlam do sklepu i wzielam pierwszy tanszy krem i jest dobry choc to tylko 4 a ja przeciez jasna karnacja biggrin Avon niestety korzystam ale nie podoba mi sie ze zle sie cos wchlania chociaz ten po opalaniu jest w miaręOj, ale z solarium tez przesadzac nie mozna... Nigdy z tego nie skorzystam. I tak mam calkiem ciemna karnacje a po 15 minutach siedzenia na ostrym slonku juz jestem ciemniejsza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|