|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2012 9:08 am
Yuki Naoto Köszönöm, a helyezést, de sajnos most nem tudom átvenni crying hétfőig meg kell írnom a szakdogámat, és még több mint a fele hátravan burning_eyes Remélem a második helyezett át tudja venni bocsika O__o Sok sikert a szakdolgozatodhoz! Ez esetben... Át tudnád venni a témaválasztást? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2012 11:21 am
Rendben,akkor legyen a következő téma...hmm... Iskolai élet Bármi ami sulis élmény,akár ballagásos képek,órán megörökített hülyülés vagy egy kiskori sulibuli biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2012 11:46 am
Lucia Borgia Rendben,akkor legyen a következő téma...hmm... Iskolai élet Bármi ami sulis élmény,akár ballagásos képek,órán megörökített hülyülés vagy egy kiskori sulibuli biggrin Hmm... azt mondtad, ami sulis élmény?... Hmm... Szalagtűző előtt, mielőtt mentem, anyu kreált rólam egy képet... Ezzel "neveznék" smile (Ratyi lett, szerintem, bocsii wink (És Sorry a nagyképért...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2012 12:05 pm
Köszi a 3. helyet és a jutalmat smile Mostanában nem vettem egyet se ezen kívül blaugh sweatdrop Megtetszett, hogy sci-fis sztorik vannak benne (egy sci-fis se volt). Ma olvastam ki, érdekesek voltak smile Rajczy: képszerkesztőt tessék átméretezésre használni gonk Ha PS nincs akkor bármi mással, ami képszerkesztő progi, pl Microsoft Picture Manager-rel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2012 9:17 am
Ez Álmos völgyben készült , az első lovaglásom emotion_c8 talán 2.osztályos vagyok de nem biztos emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2012 9:19 am
Naomi Hayate Ez Álmos völgyben készült , az első lovaglásom emotion_c8 talán 2.osztályos vagyok de nem biztos emotion_awesome nálam nem adta ki a képet ! emotion_drool nem tudom ,hogy nálatok ki-e adta emotion_eyebrow újat rakok (ugyan az csak más URL-címmel)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2012 9:20 am
Naomi Hayate Naomi Hayate Ez Álmos völgyben készült , az első lovaglásom emotion_c8 talán 2.osztályos vagyok de nem biztos emotion_awesome nálam nem adta ki a képet ! emotion_drool nem tudom ,hogy nálatok ki-e adta emotion_eyebrow újat rakok (ugyan az csak más URL-címmel)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2012 9:21 am
Naomi Hayate Naomi Hayate Naomi Hayate Ez Álmos völgyben készült , az első lovaglásom emotion_c8 talán 2.osztályos vagyok de nem biztos emotion_awesome nálam nem adta ki a képet ! emotion_drool nem tudom ,hogy nálatok ki-e adta emotion_eyebrow újat rakok (ugyan az csak más URL-címmel)  mindig szét húzza xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2012 10:13 am
Miért nem lehet egyszerűen a nagy képeknek a linkjét betenni ide. Gusztustalanul néz ki ez a topic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2012 10:31 am
Hime_Yura Miért nem lehet egyszerűen a nagy képeknek a linkjét betenni ide. Gusztustalanul néz ki ez a topic. Egyetértek... Szét lett húzva. lehet linkelni vagy átméretezni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2012 3:27 pm
Embereknek kell rajta szerepelniük, vagy elég a hülyeség tárgya/tárgyai? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2012 4:10 pm
Gabessz Embereknek kell rajta szerepelniük, vagy elég a hülyeség tárgya/tárgyai? twisted szerintem simán elég,amennyi nevező van mostanában pláne... D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2012 4:11 pm
Ez Álmos völgyben készült , az első lovaglásom emotion_c8 talán 2.osztályos vagyok de nem biztos emotion_awesome
ó ott már én is jártam...hagyományörzésmániás szüleim révén XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2012 10:09 pm
Óó rendben biggrin Nos ezen a képen a csoportunk közös alkotása szerepel amikor matekon elkezdtük venni a térgeometriát biggrin Térgeometria
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|