|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 4:01 am
mam pytanie, czy ktos gral kiedykolwiek w Castle Fantasia 2 Renewal? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 4:05 am
Raticiel mam pytanie, czy ktos gral kiedykolwiek w Castle Fantasia 2 Renewal? xd ...Brzmi jakoś konsolowo. Nawet bym powiedział rpgowo. ...Ale nie znam i co za tym idzie - nie grałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 3:24 am
Ja slyszalam o Castle Fantasia, kumpel mi chyba o tym przez godzine gledzil xp
Ja ostatnio gralam w Guilty Gear: Isuka, mila mangowa napazanka, mozna nabyc z kwietniowym CDA 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 11:28 am
Sei chan Ja slyszalam o Castle Fantasia, kumpel mi chyba o tym przez godzine gledzil xp Ja ostatnio gralam w Guilty Gear: Isuka, mila mangowa napazanka, mozna nabyc z kwietniowym CDA 3nodding ...O, mam to. 3nodding Całkiem przyjemne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 11:31 am
RUFUS.ABBYSINIAN Sei chan Ja slyszalam o Castle Fantasia, kumpel mi chyba o tym przez godzine gledzil xp Ja ostatnio gralam w Guilty Gear: Isuka, mila mangowa napazanka, mozna nabyc z kwietniowym CDA 3nodding ...O, mam to. 3nodding Całkiem przyjemne. tzn ... czo to dokladniej jest ...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 11:33 am
Anuko RUFUS.ABBYSINIAN Sei chan Ja slyszalam o Castle Fantasia, kumpel mi chyba o tym przez godzine gledzil xp Ja ostatnio gralam w Guilty Gear: Isuka, mila mangowa napazanka, mozna nabyc z kwietniowym CDA 3nodding ...O, mam to. 3nodding Całkiem przyjemne. tzn ... czo to dokladniej jest ...? Takie coś. I takie też....Taka typowa nawalanka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 11:34 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Raticiel mam pytanie, czy ktos gral kiedykolwiek w Castle Fantasia 2 Renewal? xd ...Brzmi jakoś konsolowo. Nawet bym powiedział rpgowo. ...Ale nie znam i co za tym idzie - nie grałem. walki i fabula typowo jRPG-owa (wlasciwie walki sa taktyczne), ale zepchniete na drugi plan przez dialogi, raczej gra tekstowa, do tego domieszka hentaja (to gra ze studia eGO), bardzo ladne rysunki (jak na hentaja wink ), sa nawet biszoneniaki (!!!), ogolnie bardzo dobra historia, polecam, chociazby dla kreski... a pytam bo moze daloby sie z kims wymienic pogladami wink w sumie chodzi mi tez o mozliwosc uzyskania jednego z zakonczen confused ta gra to moja schiza juz od lat, a teraz dorwalam wersje Renewal z odswiezona grafa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 3:12 am
A ktora postac najbardziej lubisz?? Ja lubie grac Dizzy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 7:06 am
Sei chan A ktora postac najbardziej lubisz?? Ja lubie grac Dizzy 3nodding ...Moi osobiści faworyci to Testament, Johnny i Zappa (schizowy).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 12:44 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Moi osobiści faworyci to Testament, Johnny i Zappa (schizowy). Facetami nie gralam jeszcze to tylko Testamenta kojarze bo ma fajna kose xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 12:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 1:05 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 1:17 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 21, 2006 4:42 pm
"Good Of War" jest dobra gierka... krwawa zrecznosciowka z watkami zagadek.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:41 pm
Sei chan A ktora postac najbardziej lubisz?? Ja lubie grac Dizzy 3nodding w GG: Isuka nie gralem, ale mam GG:XX #reload - poprzednia czesc. ulubione postacie to: Ky, Bridget, Chipp, May, Slayer. Testamenta lubie, ale grac nim nie za bardzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|