|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:42 am
*nem érdekli ha megkövezik....* 30y- nr.4 album.... dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:49 am
nem kövezünk, a 30Y-nak van pár jó száma. biggrin az Azt hittem érdemes, például. Placebo - Running Up That Hill (sírhatok? gyönyörű)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:54 am
MurderousPrincess nem kövezünk, a 30Y-nak van pár jó száma. biggrin az Azt hittem érdemes, például. Placebo - Running Up That Hill (sírhatok? gyönyörű) az azt hittem érdemes az egyik kedvenc számom am placebo crying imádom (a within temptation-os változat sem rossz 3nodding ) am ha már placebo örök hála virágszálam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:02 am
napsugar MurderousPrincess nem kövezünk, a 30Y-nak van pár jó száma. biggrin az Azt hittem érdemes, például. Placebo - Running Up That Hill (sírhatok? gyönyörű) az azt hittem érdemes az egyik kedvenc számom am placebo crying imádom (a within temptation-os változat sem rossz 3nodding ) am ha már placebo örök hála virágszálam crying hja, a WT változat is jó, de a Within Temptationnek melyik száma nem jó? 3nodding My Sweet Prince... most akkor ezt hallgatom. 4laugh annyira szép számaik vannak (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:03 am
yup én meg SZÍN óta WT fan vagyok (sok más egyéb mellett xd ) nagyon változatos a zenei ízlésem sweatdrop redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 12:40 pm
annak örömére, hogy az egyik Gaiás eszembe juttatta: Cradle Of Filth - TEMP-TÉJ-SÖN 4laugh 4laugh 4laugh link :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 1:49 pm
BATMAN GONNA KICK YO a**!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 2:10 pm
MurderousPrincess annak örömére, hogy az egyik Gaiás eszembe juttatta: Cradle Of Filth - TEMP-TÉJ-SÖN 4laugh 4laugh 4laugh link :3 jujj ez jóó 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 7:21 am
nah...jön a napi 5:
1.: Devil May Cry 4 - Bianco Angelo Collapses 2.: Devil May Cry 4 - Just Out Of Reach 3.: Devil May Cry 4 - Imminence 4.: Devil May Cry 4 - The Recital ((te jó ég, mennyi DMC...)) 5.: Sonata Arctica - False News Travel Fast
nah...ezt folytatom:
6.: Sonata Arctica - My Land 7.: Devil May Cry 3 - Opening (Opening) 8.: Decil May Cry 3 - M-15 (end) Arkham Goes to the Demon World 9.: Sonata Arctica - Revontulet ((te jó ég...)) 10.: Luca Torilli - Demonheart ((nagon jó befejezés)) 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 8:33 am
Akitta-chan ((te jó ég...)) 10.: Luca Torilli - Demonheart ((nagon jó befejezés)) 3nodding 3nodding ÁÁÁÁ, Luca Turilli... jó rég hallgattam már... Manson - Tourniquet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 4:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 12:44 pm
nah...napi véletlen 20 (most kihagyva a Devil May Cry-okat)
1.: Northern Kings - Ashes To Ashes 2.: Slipknot - The Heretic Anthem 3.: Static X - Behemoth 4.: KoRn - Love Song (ajánlom Malreni-nek!!!) 5.: Static X - Destroy All (újra, Mal-nak) 6.: Rammstein - Morgenstern 7.: Element Eighty - Broken Promises (huhh... Need For Speed: Underground...de jó voltál) 8.: Red Alert 3 - The Motherland 9.: Slipknot - New Abortion 10.: Breaking Benjamin - So Cold (hiányzik a Half Life 2) crying 11.: KoRn - Here To Stay (Ajánlom magamnak) 12.: Static X - Black and White 13.: Static X - ...In a Bag 14.: Red Alert 3 - American Cowboys 15.: Slipknot - Nameless 16.: Sonata Arctica - White Pearl, Black Oceans (áááá 4laugh whee kedvenc számom) 17.: Sonata Arctica - Mary-Lou 18.: Static X - Skinnyman (huhh... Need For Speed: Most Wanted...de jó voltál) 19.: Static X - Cold 20.: Sonata Arctica - Wildfire....IMÁDOM EZT A SZÁMOT!!!!!
és egy bónusz: A VALAHA KÉSZÜLT LEGJOBB SZÁM!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 4:08 am
Akitta-chan nah...napi véletlen 20 (most kihagyva a Devil May Cry-okat)
1.: Northern Kings - Ashes To Ashes 2.: Slipknot - The Heretic Anthem 3.: Static X - Behemoth 4.: KoRn - Love Song (ajánlom Malreni-nek!!!) 5.: Static X - Destroy All (újra, Mal-nak) 6.: Rammstein - Morgenstern 7.: Element Eighty - Broken Promises (huhh... Need For Speed: Underground...de jó voltál) 8.: Red Alert 3 - The Motherland 9.: Slipknot - New Abortion 10.: Breaking Benjamin - So Cold (hiányzik a Half Life 2) crying 11.: KoRn - Here To Stay (Ajánlom magamnak) 12.: Static X - Black and White 13.: Static X - ...In a Bag 14.: Red Alert 3 - American Cowboys 15.: Slipknot - Nameless 16.: Sonata Arctica - White Pearl, Black Oceans (áááá 4laugh whee kedvenc számom) 17.: Sonata Arctica - Mary-Lou 18.: Static X - Skinnyman (huhh... Need For Speed: Most Wanted...de jó voltál) 19.: Static X - Cold 20.: Sonata Arctica - Wildfire....IMÁDOM EZT A SZÁMOT!!!!!
és egy bónusz: A VALAHA KÉSZÜLT LEGJOBB SZÁM!!!! Tetszik a bónusz szám cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 6:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 7:01 am
kérdezzétek Napsugarat.....mindenről Ő tehet!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|