|
|
Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 29, 2006 8:10 am
EvilYuki obejrzałam biggrin xd było głupie i śmieszne ;P ale obejrzecbyło warto, bo trochę się pośmiałam wink Sei, poleciłabyś mi jakąś fajną, dobrą serię yaoi alob shonen-ai? Naprawdę warta obejrzenia? http://www.aarinfantasy.com/ -wejdz na te strone maja tam duzo ciekawych serii, a jak w mulu w wyszukiwarce wpiszesz aarinfantasy to wyskocza ci wszystkie serie yaoi do jakich suby oni robili 3nodding Ja polecam Haru wo Daiteita, manga jest fajna a ova tez jest dobre 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 29, 2006 9:35 am
Sei chan EvilYuki obejrzałam biggrin xd było głupie i śmieszne ;P ale obejrzecbyło warto, bo trochę się pośmiałam wink Sei, poleciłabyś mi jakąś fajną, dobrą serię yaoi alob shonen-ai? Naprawdę warta obejrzenia? http://www.aarinfantasy.com/ -wejdz na te strone maja tam duzo ciekawych serii, a jak w mulu w wyszukiwarce wpiszesz aarinfantasy to wyskocza ci wszystkie serie yaoi do jakich suby oni robili 3nodding Ja polecam Haru wo Daiteita, manga jest fajna a ova tez jest dobre 3nodding to akurat oglądałam, podobało mi się średnio. A znasz "Ai no kusabi"? Jeśli tak, to co o tym sądzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 4:09 am
EvilYuki to akurat oglądałam, podobało mi się średnio. A znasz "Ai no kusabi"? Jeśli tak, to co o tym sądzisz? Nie ogladalam, wole serie shoen ai 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 8:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 9:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 09, 2006 4:11 am
mozliwe...ehh zeby w posce w koncu zaczeli wydawac... jakies yaoi albo yuri... tylko zeby to nie było zetsuai".... xp diabelnie mi sie ta kreska nie podoba.... z yuri mogli by wydawac Nane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 12:41 pm
Ayah_TheMetalMania mozliwe...ehh zeby w posce w koncu zaczeli wydawac... jakies yaoi albo yuri... tylko zeby to nie było zetsuai".... xp diabelnie mi sie ta kreska nie podoba.... z yuri mogli by wydawac Nane... Jest jaks firma co wydaje mangi chyba yaoi i wydali ai no kusabi na DVD tylko ze jak sie u nich zamawia to trzeba miec 18 lat sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 3:35 am
Sei chan Ayah_TheMetalMania mozliwe...ehh zeby w posce w koncu zaczeli wydawac... jakies yaoi albo yuri... tylko zeby to nie było zetsuai".... xp diabelnie mi sie ta kreska nie podoba.... z yuri mogli by wydawac Nane... Jest jaks firma co wydaje mangi chyba yaoi i wydali ai no kusabi na DVD tylko ze jak sie u nich zamawia to trzeba miec 18 lat sweatdrop wydali ksiazke Ai no Kusabi, to wiem mrgreen mam ja i nie przeczytalam calej, bo tlumacz dal dupy... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:15 pm
o tak tlumaczenie jest okropne... BTW ja juz dawno po 18 jestem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 12:56 pm
No to na temat yaoi i yuri sie wypowiem.... Lubie Zetuaia, Yami no matsuei, Gravitation i Colora i serie Nightrunner Lynn Flewling
Czyli kolejno- shonen ai ocierajace sie o yaoi, shojo, ktore wszyscy nie wiedziec czemu zaliczaja do yaoi , komedie shonen ai, sympatyczne sai coierajace sie o yaoi oraz ksiazki z fabula. Na Colorze moja granica sie konczy ... Milo sobie poczytac albo poogladac cos przyjemnego, ale chyba nie nadaje sie na yaoistke.... Kiedys ktos mi powiedzial, ze Midare somenshi i Haru maja fabule _^_' a ja im gupia uwierzylam... takie rzeczy mnie wrecz nudza i ubrzydzaja... Dobre shonen ai naprawde nie jest zle, ale mimo wszystko granica mojego dobrego smaku konczy sie na "Colorze".... i bardzo mnie denerwuje, jak ktos te wm miare dobre tytuly wrzuca do jednego worka z yaoi... Takie anime Yami no matsuei jest ewidentnie shojo z elementami shonen ai, a w japonii jest zaliczane do shojo... A tutaj... YNM wyjdzie niedlugo, a tu taka reakcja "Blee/yaaay, znowu jakis jaojec"...... ___^___ Przez to, ze lubie 5 tytulow ocierajacych sie o yaoi (wlasciwie to Colora zaliczylabym do yaoi ^^')
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 11:53 pm
Orofiel No to na temat yaoi i yuri sie wypowiem.... Lubie Zetuaia, Yami no matsuei, Gravitation i Colora i serie Nightrunner Lynn Flewling Czyli kolejno- shonen ai ocierajace sie o yaoi, shojo, ktore wszyscy nie wiedziec czemu zaliczaja do yaoi , komedie shonen ai, sympatyczne sai coierajace sie o yaoi oraz ksiazki z fabula. Na Colorze moja granica sie konczy ... Milo sobie poczytac albo poogladac cos przyjemnego, ale chyba nie nadaje sie na yaoistke.... Kiedys ktos mi powiedzial, ze Midare somenshi i Haru maja fabule _^_' a ja im gupia uwierzylam... takie rzeczy mnie wrecz nudza i ubrzydzaja... Dobre shonen ai naprawde nie jest zle, ale mimo wszystko granica mojego dobrego smaku konczy sie na "Colorze".... i bardzo mnie denerwuje, jak ktos te wm miare dobre tytuly wrzuca do jednego worka z yaoi... Takie anime Yami no matsuei jest ewidentnie shojo z elementami shonen ai, a w japonii jest zaliczane do shojo... A tutaj... YNM wyjdzie niedlugo, a tu taka reakcja "Blee/yaaay, znowu jakis jaojec"...... ___^___ Przez to, ze lubie 5 tytulow ocierajacych sie o yaoi (wlasciwie to Colora zaliczylabym do yaoi ^^') no widzisz, Otaj, to jest twoje prywatne zboczenie i pruderia (pruderyjność razz ), że nie lubisz scen łózkowych... whee a tak BTW... ostatnio obejrzałam taki kul film tajwański, gejowski, "Formula 17" ^^ strasznie mi sie podobał i naprawdę polecam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 3:25 am
Zboczenie razz / nie przypominam sobie, żebym aktualnie miała jakieś inne zboczenie niz dolfiaki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 6:27 am
Orofiel Zboczenie razz / nie przypominam sobie, żebym aktualnie miała jakieś inne zboczenie niz dolfiaki razz zdefiniuj "dolfiaki", bo do mnie nie dochodzi sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 6:53 am
uznaj to za definicję smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 8:01 am
Orofiel uznaj to za definicję smile  ożby! podejrzewam, że sama to zrobiłaś... śliczniusie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|