Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Yaoi , Yuri i inne dewiacje ;) ^ od lat 18 ^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 28 29 30 31 32 33 ... 38 39 40 41 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co dla ciebie?
Yaoi
32%
 32%  [ 32 ]
Yuri
12%
 12%  [ 12 ]
Hentai
34%
 34%  [ 34 ]
polędwica i ociekające tłuszczem melanże
20%
 20%  [ 20 ]
Total Votes : 98

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Sat Apr 29, 2006 8:10 am

EvilYuki
obejrzałam biggrin

xd było głupie i śmieszne ;P ale obejrzecbyło warto, bo trochę się pośmiałam wink

Sei, poleciłabyś mi jakąś fajną, dobrą serię yaoi alob shonen-ai? Naprawdę warta obejrzenia?
http://www.aarinfantasy.com/ -wejdz na te strone maja tam duzo ciekawych serii, a jak w mulu w wyszukiwarce wpiszesz aarinfantasy to wyskocza ci wszystkie serie yaoi do jakich suby oni robili 3nodding
Ja polecam Haru wo Daiteita, manga jest fajna a ova tez jest dobre 3nodding
PostPosted: Sat Apr 29, 2006 9:35 am

Sei chan
EvilYuki
obejrzałam biggrin

xd było głupie i śmieszne ;P ale obejrzecbyło warto, bo trochę się pośmiałam wink

Sei, poleciłabyś mi jakąś fajną, dobrą serię yaoi alob shonen-ai? Naprawdę warta obejrzenia?
http://www.aarinfantasy.com/ -wejdz na te strone maja tam duzo ciekawych serii, a jak w mulu w wyszukiwarce wpiszesz aarinfantasy to wyskocza ci wszystkie serie yaoi do jakich suby oni robili 3nodding
Ja polecam Haru wo Daiteita, manga jest fajna a ova tez jest dobre 3nodding
to akurat oglądałam, podobało mi się średnio.

A znasz "Ai no kusabi"? Jeśli tak, to co o tym sądzisz?

EvilYuki
Crew

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Sun Apr 30, 2006 4:09 am

EvilYuki
to akurat oglądałam, podobało mi się średnio.

A znasz "Ai no kusabi"? Jeśli tak, to co o tym sądzisz?
Nie ogladalam, wole serie shoen ai 3nodding
PostPosted: Sun Apr 30, 2006 8:33 am

[ Message temporarily off-line ]

EvilYuki
Crew

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Sun Apr 30, 2006 9:22 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue May 09, 2006 4:11 am

mozliwe...ehh zeby w posce w koncu zaczeli wydawac... jakies yaoi albo yuri... tylko zeby to nie było zetsuai".... xp diabelnie mi sie ta kreska nie podoba....
z yuri mogli by wydawac Nane...

Ayah_TheMetalMania

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Fri Jun 02, 2006 12:41 pm

Ayah_TheMetalMania
mozliwe...ehh zeby w posce w koncu zaczeli wydawac... jakies yaoi albo yuri... tylko zeby to nie było zetsuai".... xp diabelnie mi sie ta kreska nie podoba....
Jest jaks firma co wydaje mangi chyba yaoi i wydali ai no kusabi na DVD tylko ze jak sie u nich zamawia to trzeba miec 18 lat sweatdrop
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 3:35 am

Sei chan
Ayah_TheMetalMania
Jest jaks firma co wydaje mangi chyba yaoi i wydali ai no kusabi na DVD tylko ze jak sie u nich zamawia to trzeba miec 18 lat sweatdrop
wydali ksiazke Ai no Kusabi, to wiem mrgreen mam ja i nie przeczytalam calej, bo tlumacz dal dupy... stare

EvilYuki
Crew

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Tue Jun 06, 2006 1:15 pm

o tak tlumaczenie jest okropne... BTW ja juz dawno po 18 jestem rofl
PostPosted: Wed Jun 21, 2006 12:56 pm

No to na temat yaoi i yuri sie wypowiem....
Lubie Zetuaia, Yami no matsuei, Gravitation i Colora i serie Nightrunner Lynn Flewling

Czyli kolejno- shonen ai ocierajace sie o yaoi, shojo, ktore wszyscy nie wiedziec czemu zaliczaja do yaoi , komedie shonen ai, sympatyczne sai coierajace sie o yaoi oraz ksiazki z fabula.
Na Colorze moja granica sie konczy ... Milo sobie poczytac albo poogladac cos przyjemnego, ale chyba nie nadaje sie na yaoistke....
Kiedys ktos mi powiedzial, ze Midare somenshi i Haru maja fabule _^_' a ja im gupia uwierzylam... takie rzeczy mnie wrecz nudza i ubrzydzaja... Dobre shonen ai naprawde nie jest zle, ale mimo wszystko granica mojego dobrego smaku konczy sie na "Colorze".... i bardzo mnie denerwuje, jak ktos te wm miare dobre tytuly wrzuca do jednego worka z yaoi... Takie anime Yami no matsuei jest ewidentnie shojo z elementami shonen ai, a w japonii jest zaliczane do shojo... A tutaj... YNM wyjdzie niedlugo, a tu taka reakcja "Blee/yaaay, znowu jakis jaojec"...... ___^___ Przez to, ze lubie 5 tytulow ocierajacych sie o yaoi (wlasciwie to Colora zaliczylabym do yaoi ^^')

Orofiel

EvilYuki
Crew

PostPosted: Wed Jun 21, 2006 11:53 pm

Orofiel
No to na temat yaoi i yuri sie wypowiem....
Lubie Zetuaia, Yami no matsuei, Gravitation i Colora i serie Nightrunner Lynn Flewling

Czyli kolejno- shonen ai ocierajace sie o yaoi, shojo, ktore wszyscy nie wiedziec czemu zaliczaja do yaoi , komedie shonen ai, sympatyczne sai coierajace sie o yaoi oraz ksiazki z fabula.
Na Colorze moja granica sie konczy ... Milo sobie poczytac albo poogladac cos przyjemnego, ale chyba nie nadaje sie na yaoistke....
Kiedys ktos mi powiedzial, ze Midare somenshi i Haru maja fabule _^_' a ja im gupia uwierzylam... takie rzeczy mnie wrecz nudza i ubrzydzaja... Dobre shonen ai naprawde nie jest zle, ale mimo wszystko granica mojego dobrego smaku konczy sie na "Colorze".... i bardzo mnie denerwuje, jak ktos te wm miare dobre tytuly wrzuca do jednego worka z yaoi... Takie anime Yami no matsuei jest ewidentnie shojo z elementami shonen ai, a w japonii jest zaliczane do shojo... A tutaj... YNM wyjdzie niedlugo, a tu taka reakcja "Blee/yaaay, znowu jakis jaojec"...... ___^___ Przez to, ze lubie 5 tytulow ocierajacych sie o yaoi (wlasciwie to Colora zaliczylabym do yaoi ^^')

no widzisz, Otaj, to jest twoje prywatne zboczenie i pruderia (pruderyjność razz ), że nie lubisz scen łózkowych... whee

a tak BTW... ostatnio obejrzałam taki kul film tajwański, gejowski, "Formula 17" ^^ strasznie mi sie podobał i naprawdę polecam!
PostPosted: Thu Jun 22, 2006 3:25 am

Zboczenie razz / nie przypominam sobie, żebym aktualnie miała jakieś inne zboczenie niz dolfiaki razz

Orofiel

EvilYuki
Crew

PostPosted: Thu Jun 22, 2006 6:27 am

Orofiel
Zboczenie razz / nie przypominam sobie, żebym aktualnie miała jakieś inne zboczenie niz dolfiaki razz
zdefiniuj "dolfiaki", bo do mnie nie dochodzi sweatdrop

whee
PostPosted: Thu Jun 22, 2006 6:53 am

uznaj to za definicję smile
User Image

Orofiel

EvilYuki
Crew

PostPosted: Thu Jun 22, 2006 8:01 am

Orofiel
uznaj to za definicję smile
User Image
ożby!
podejrzewam, że sama to zrobiłaś... śliczniusie smile
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 28 29 30 31 32 33 ... 38 39 40 41 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games