|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 1:20 pm
uuu..to starutkie..a ja nigdy tego nie widzialam xp
Lava - sprawdziles? domokun blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 5:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 5:52 am
Duke[PL] Cos odemnie: Egzamin z filozofii. Profesor do studenta: - Proszę obejść st22; dookoła. Student wykonuje polecenie. Profesor: - Proszę indeks, dw Następny student - podobnie. Profesor do kolejnego: - Proszę obejść st22; dookoła. Student: - A w kt261; stronę? Profesor: - Pan zaliczył. Pewien młody student miał egzamin pisemny. Siedział sobie w ostatnim rzędzie, więc m322; spokojnie pisać. - Pss...! Masz pierwsze? - usłyszał w pewnej chwili za plecami. - Mam. - To daj. Student przepisał zadanie i podał do tyłu po kilku minutach. - Pss...! Masz drugie? - Mam. - To daj. Student przepisał i podał. Po kolejnych kilku minutach. - Pss...! Masz trzecie? - Mam. - To daj. Po chwili, student słyszy zza plecichy, stłumiony głos: - Pss...! Zdał pan, proszę indeks... mrgreen To brmi tak zhizowo ze ash autentycznie mrgreen Serio...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 6:25 am
FeaRan uuu..to starutkie..a ja nigdy tego nie widzialam xp Lava - sprawdziles? domokun blaugh sprawdzilem blaugh jedna odwazyla sie i zrobila nam pokaz fotek swojej pupy- brawo Fea! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 6:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 2:11 pm
strasznie cienki, ale moj ulubiony =>
przychodzi baba do lekarza , a lekarz tez baba blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 3:00 pm
moj stary: idzie sadysta przez lake az jej oczy wyszly "i co? zdziwiona?" domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 12:51 am
Lavagetas_heqetai FeaRan uuu..to starutkie..a ja nigdy tego nie widzialam xp Lava - sprawdziles? domokun blaugh sprawdzilem blaugh jedna odwazyla sie i zrobila nam pokaz fotek swojej pupy- brawo Fea! xd och ty zlosliwcze..tez bys chcial taka miec! blaugh Duke - dobre xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 8:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 3:30 am
panowie, na bogow, nie zencie sie, baba wam to mowi! xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 6:41 am
Kim Dzong strasznie cienki, ale moj ulubiony => przychodzi baba do lekarza , a lekarz tez baba blaugh hahaha boki zrywac sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 9:46 am
Ridsu Kim Dzong strasznie cienki, ale moj ulubiony => przychodzi baba do lekarza , a lekarz tez baba blaugh hahaha boki zrywac sweatdrop stare blaugh napisalem ze cienki question tak. napisalem. nie zmienia to faktu ze jest to moj ulubiony i ja przy nim boki zrywam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 11:28 am
FeaRan panowie, na bogow, nie zencie sie, baba wam to mowi! xd xp mowisz zeby sie nie zenili ale faceta dla siebie bys chciala?(czy nie? razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 06, 2005 1:03 pm
Kim Dzong Ridsu Kim Dzong strasznie cienki, ale moj ulubiony => przychodzi baba do lekarza , a lekarz tez baba blaugh hahaha boki zrywac sweatdrop stare blaugh napisalem ze cienki question tak. napisalem. nie zmienia to faktu ze jest to moj ulubiony i ja przy nim boki zrywam blaugh to jest dowcip z rodzaju leza dwa jajka na patelni: -uff ale tu goraco - mowi pierwsze - aaaaaaaa gadajace jajko - krzyczy drugie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 06, 2005 2:51 pm
Duke[PL] Kim Dzong Ridsu Kim Dzong strasznie cienki, ale moj ulubiony => przychodzi baba do lekarza , a lekarz tez baba blaugh hahaha boki zrywac sweatdrop stare blaugh napisalem ze cienki question tak. napisalem. nie zmienia to faktu ze jest to moj ulubiony i ja przy nim boki zrywam blaugh to jest dowcip z rodzaju leza dwa jajka na patelni: -uff ale tu goraco - mowi pierwsze - aaaaaaaa gadajace jajko - krzyczy drugie blaugh zajebisty joke xd xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|