Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 7:31 pm
666SLAYER fajnie by bylo jakby panienki paradowaly bez bielizny w mini sukienkach po szkole Jakie by byly widoki razz Jak dla mnie to niezlym widokiem byly by chociaz sladowe ilosci interpunkcji w twoich postach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 11:56 pm
Kagenoyami 666SLAYER fajnie by bylo jakby panienki paradowaly bez bielizny w mini sukienkach po szkole Jakie by byly widoki razz Jak dla mnie to niezlym widokiem byly by chociaz sladowe ilosci interpunkcji w twoich postach... och! touche.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:02 pm
Ja tez lubie jak po mojej szkole dziewczyny chodza w mini , ale chyba bym niechciał aby chodziły nago bo by mi sie to znudziło w koncu. A tak to zawsze mozna sobie pomarzyc patrzac na dziewczyny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 2:58 pm
Wytłumaczenie godne dżentelmena... wie, że jest podczytywany przez płeć piękną i nie waży sięnapisać prawdy... ^_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:22 am
EvilYuki Wytłumaczenie godne dżentelmena... wie, że jest podczytywany przez płeć piękną i nie waży sięnapisać prawdy... ^_- Watpie, zeby to zauwazyl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 7:42 am
Wasze ulubione uzywki xd xd xd ??Pochwalcie sie ...o ile was stac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 7:57 am
Vykk Wasze ulubione uzywki xd xd xd ??Pochwalcie sie ...o ile was stac blaugh kawa czekolada trawsko herbata mniej wiecej w tej kolejnosci.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 9:01 am
Vykk Wasze ulubione uzywki xd xd xd ??Pochwalcie sie ...o ile was stac blaugh kobita lody pistacjowe browar i inne elektrolity placki ziemciaczane po zbójnicku siuwax
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 2:02 pm
Vykk Wasze ulubione uzywki xd xd xd ??Pochwalcie sie ...o ile was stac blaugh ~stres ~Ib ~ciezkie brzmienia ~herbata ~kawsko rozpuszczalne ~slodycze
Kazda rzecz pociaga za soba nastepna, a wszystko to w jakims stopniu wyniszcza moj organizm, ale nie zamierzam z tego zrezygnowac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 9:38 am
Kagenoyami Vykk Wasze ulubione uzywki xd xd xd ??Pochwalcie sie ...o ile was stac blaugh ~stres ~Ib ~ciezkie brzmienia ~herbata ~kawsko rozpuszczalne ~slodycze
Kazda rzecz pociaga za soba nastepna, a wszystko to w jakims stopniu wyniszcza moj organizm, ale nie zamierzam z tego zrezygnowac mrgreen * glasku glask* Przepraszam. Nie chcialam, zebys sie stresowal, bo zabralam Ci Fantasie biszkopcikowa...
XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 11:31 am
Typ owinnaś go karmic, a nie mu zabierac... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 11:54 am
EvilYuki Typ owinnaś go karmic, a nie mu zabierac... 3nodding Ja go karmie sama soba ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 11:58 am
Ibris EvilYuki Typ owinnaś go karmic, a nie mu zabierac... 3nodding Ja go karmie sama soba ;> *tul do cyca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 12:32 pm
Karmisz go tak dosłownie czy w przenośni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 12:33 pm
EvilYuki Karmisz go tak dosłownie czy w przenośni? To zalezy, co uznamy za pokarm ^.~ Ale mysle, ze cokolwiek mu nie dam - smakuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|