Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~Kosmetyki, stroje i faceci czyli o czym gadają dziewczyny. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 28 29 30 31 32 33 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Elara

PostPosted: Fri Jun 17, 2005 12:37 pm

Vykk
Elara
racqel
Miho_14
]Goth bless[
i wtedy bede kudlatym pulpetem... crying
kage, twoja gadka o pulpetach mnie rozwala mrgreen mrgreen mrgreen
ninja

znowu pulpety...!!!! sweatdrop
nie znowu tylko caly czas...moze dlartego ze prawie nikt tu nie pisze xp

hmmm...
bardzo możliwe smile xd
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 7:45 am

ja z (normalnymi) dziewczynami nie gadam...

bo one zboczone nie sa...

i nuda nooooo

xd

o boshe
mrgreen

Baliaur

Elara

PostPosted: Sun Jun 19, 2005 9:28 am

Baliaur
ja z (normalnymi) dziewczynami nie gadam...

bo one zboczone nie sa...

i nuda nooooo

xd

o boshe
mrgreen

O Boze!! sweatdrop
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 8:09 am

ja moge tu pisać wink ale tak naprawde czasem chciałabym zeby faceci sie zapytali sami, co chca wiedziec, lub powiedzieli w czym mozemy pomoc

Night_Lady

Nightcatt

PostPosted: Wed Jun 22, 2005 4:00 am

Night_Lady
ja moge tu pisać wink ale tak naprawde czasem chciałabym zeby faceci sie zapytali sami, co chca wiedziec, lub powiedzieli w czym mozemy pomoc
swieta racja faceci pytajcie xd
PostPosted: Wed Jun 22, 2005 11:54 pm

Nightcatt
Night_Lady

i wykarzcie się odrobiną meskości, jesli chcecie by dziewczyny były kobiece... no co, może tak nie jest? rofl

Raticiel

Gailenquen

PostPosted: Fri Jun 24, 2005 2:59 pm

Raticiel
Nightcatt
Night_Lady

i wykarzcie się odrobiną meskości, jesli chcecie by dziewczyny były kobiece... no co, może tak nie jest? rofl
To kiedy wg was kobieta jest kobieca?
PostPosted: Fri Jun 24, 2005 3:35 pm

Ibris
Raticiel
Nightcatt
Night_Lady

jestem ciekaw wypowiedzi plci nadobnej na ten temat i tego jak one sam e siebie postrzegaja...

Vykk

Ann_Miho

PostPosted: Sat Jun 25, 2005 1:06 am

Vykk
jestem ciekaw wypowiedzi plci nadobnej na ten temat i tego jak one sam e siebie postrzegaja...nie wiem nie bede sie wypowiadac za wszystkich ale ja bym powiedziala ze to jestem pojeb... w sensie pozytywnym oczywiscie xd
PostPosted: Sat Jun 25, 2005 4:31 am

A ja uwazam, ze wszyscy jestes najpierw ludzmi, a nie babami i facetami... i stawiamy sobie nawzajem wysokie wymagania... to zle...
ja kiedys sobie robilam test "jaka jest plec twojego mozgu" i wyszlo mi pol na pol... mrgreen xd sweatdrop

Raticiel

Vykk

PostPosted: Sat Jun 25, 2005 7:03 am

Raticiel
A ja uwazam, ze wszyscy jestes najpierw ludzmi, a nie babami i facetami... i stawiamy sobie nawzajem wysokie wymagania... to zle...
ja kiedys sobie robilam test "jaka jest plec twojego mozgu" i wyszlo mi pol na pol... mrgreen xd sweatdrop
mi kolezanka robila kiedyts i tez mialem pol na pol blaugh
PostPosted: Sat Jun 25, 2005 11:57 pm

Vykk
Raticiel
yeah mrgreen 4laugh rofl

Raticiel

Pretty_Asterisk

PostPosted: Wed Jun 29, 2005 9:47 am

Raticiel
Vykk
Raticiel
yeah mrgreen 4laugh rofl
jesli mnie tez wyszlo pol na pol tio mozna podciagnac pod to regule ze w kazdym z nas jest po troszu kazdej plci... jeli chodzi o psyche a nie anatomie
PostPosted: Mon Jul 04, 2005 4:51 am

ze tak nawiaze do zbocznia umyslowego. Ostatio mi kolezanka zrobila taka zabawe, ze naciagnela przede mna nitke, kazala zamknac oczy i wystukac palcem na nitce imie chlopaka, ktory mi sie podoba. Potem to samo na pytanie czy go kocham. To samo jeszcze mialo byc przy pytaniu "co bys powiedziala wkladajac mu reke do spodni?" Chcialam cos tam wystukac, ale nitki nigdzie nie bylo w zasiegu wiec mowie "Dawaj mi to!" A tu wszyscy dookola w smiech. Zazwyczaj odpowiedzi brzmia" Gdzie to jest?"
W skrocie chciwa jestem (i jakby nie bylo oryginalna^^) twisted

Neilameane

Ann_Miho

PostPosted: Mon Jul 04, 2005 8:04 am

Neilameane
ze tak nawiaze do zbocznia umyslowego. Ostatio mi kolezanka zrobila taka zabawe, ze naciagnela przede mna nitke, kazala zamknac oczy i wystukac palcem na nitce imie chlopaka, ktory mi sie podoba. Potem to samo na pytanie czy go kocham. To samo jeszcze mialo byc przy pytaniu "co bys powiedziala wkladajac mu reke do spodni?" Chcialam cos tam wystukac, ale nitki nigdzie nie bylo w zasiegu wiec mowie "Dawaj mi to!" A tu wszyscy dookola w smiech. Zazwyczaj odpowiedzi brzmia" Gdzie to jest?"
W skrocie chciwa jestem (i jakby nie bylo oryginalna^^) twisted
xd tez miałam kiedyś cos podobnego xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 28 29 30 31 32 33 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games