|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:42 pm
Go home Rufus... Far Cry is done...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 8:21 am
A co do ubostwiania gier... Ktos ubostwia Neverwinter Nights i gre na multi? Niedlugo wyjdzie najlepszy polski modul na multi jakby co.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:16 am
JA kocham Silent Hill and Resident Evil twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:20 am
Metal Gear'y i Solid Sneak full wypas sowjego czasu podkochiwalem sie w Meryl.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 4:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:18 am
ostatnio mecze z Aoi cos genialnego, Princess Maker 2 i 3 lol faza i czad, myslalam ze to hentaj pospolity, a to taka wciagajaca zabawa... posylanie 13 letniej dziewczynki zeby pracowala pilnujac grobow na cmentarzu, albo ryla w kopalni 4laugh sweet...
pogralam tez wreszcie do konca cd1 Xenogears i stwierdzam ze giera jest za mocna, zwlaszcza niektore nawiazania psychoanalityczne twisted inna sprawa ze to gra ze Square, a wiec zla nie mogla byc... 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 12:45 pm
...Beyond Good and Evil. ...Gra chyba nieco niedoceniona. ...Osobiście uważam, że jest genialna. ...Jedyna wada, jaką dotychczas wykryłem - to praca kamery, ale to tylko momentami. ...Klimat, muzyka, postacie, świat, poziom trudności - wszystko gra. ...(Ale raczej nie zmienię nicka na Pey'j mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:49 pm
Raticiel ostatnio mecze z Aoi cos genialnego, Princess Maker 2 i 3 lol faza i czad, myslalam ze to hentaj pospolity, a to taka wciagajaca zabawa... posylanie 13 letniej dziewczynki zeby pracowala pilnujac grobow na cmentarzu, albo ryla w kopalni 4laugh sweet... kocham ta gre! (mowie o drugiej czesci, trzeciej nie widzialem). corcia jest niczego sobie xd btw, na podstawie Princess Maker 2 powstalo anime pt. Puchi Puri Yuushi (czy jakos tak).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:28 am
...A ja sobie przeszedłem "BG&E". ...Jak już wspominałem wcześniej - czysty geniusz! ...Moja ocena: 10/10.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 12:46 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...A ja sobie przeszedłem "BG&E". ...Jak już wspominałem wcześniej - czysty geniusz! ...Moja ocena: 10/10. 3nodding !!AMEN!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 4:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 11:46 am
Silly-Sil A co do ubostwiania gier... Ktos ubostwia Neverwinter Nights i gre na multi? Niedlugo wyjdzie najlepszy polski modul na multi jakby co.. wink Heh, nieśmiertelne NWN... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|