|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 12:13 pm
ja jade heart ale bedzie super ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 2:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:37 am
Jeetam strata czasu i forsy, przychlastów mogę spotkać zaledwie wychodząc z domu. Nie muszę jeszcze na konwent jechać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:46 am
ja nie wiem kieeedy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 2:13 am
Kiedy to bedziemusze wziasc wolne w te dni i dac wczesniej znac do pracy ze te dni musza byc wolne :/
DOJIcon 7
Miejsce: ZSE nr 2, os. Spółdzielcze 6 Kraków Data: 11-12 sierpnia 2007 Cena: 15 zł/1 dzień, 25 zł/2 dni 20 zł/2 dni (w przedpłacie)
to to chodzi o kraków ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 2:20 am
konwent w Nowej Hucie XD ale bedzie rozpierducha XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 2:26 am
Koszty dojazdu na konwent:
PKP już od jakiegoś czasu organizuje promocje - weekendowe, okolicznosciowe, letnie itp. W tym roku jest nie inaczej. Poniżej zamieszczam co wyszperałem na stronach PKP.
PKP Przewozy Regionalne
Bilet turystyczny [dawny weekendowy]: - koszt: 55 zł - ważny od piątku od 18 do niedzieli do 23:59. - ważny we wszystkich pociagach PKP Przewozy Regionalne [podmiejskie/pospieszne] Uwagi: Na tym samym bilecie można jechać i wracać dowolną liczbą pociagów, jeśli tylko mieścimy się w wyznacoznych godzinach. Czyli całkowity koszt dojazdu = 55 zł.
Bilet wycieczkowy: - ważny od piątku od 20 do niedzieli do 23:59 - uprawnia do zniżki 15% w jedną stronę - uprawnia do zniżki 33% w obie strony [tylko przy przejeździe tą samą trasą w obie strony]
Bilet "TAM I POWRÓT" - na trasach powyżej 200 km - przy zakupie biletu w obie strony 15% ulgi na podróż powrotną.
PKP InterCity
Latawiec: - dla osób urodzonych po 1981 roku - cena: 150 zł - mozliwość przejazdów dowolnymi pociągami InterCity, Express, TLK, dowolną ilość razy przez cały lipiec i sierpień - koniecznosć wykupienia miejscówki na dany pociąg. Uwagi: Kupujesz bilet i jeździsz po wszystkich konwentach w Polsce wink . Uwaga - dodatkowa opłata za rezerwację miejsca!
Bilet weekendowy: - koszt 99 zł - nie trzeba rezerwować miejscówki. - ważny od piątku od 18 do niedzieli do 23 Uwagi: drozsze od przejazdu pośpiechem, ale szybsze i podobno wygodniejsze. Brak dodatkowych opłat
Linie TLK [Tanie Linie Kolejowe] - nowe linie spółki PKP InterCity, ceny biletów jak dla pociagów pośpiesznych PKP Przewozy Regionalne.
Podsumowanie Ogólnie bardziej opłaca się jeździć Przewozami Regionalnymi, choc te pocągi [co tu ukrywać] są powolne i sprawiają średnio pozytywne wrażenie. Dla osób z miejsc odległych od Krakowa dobrym rozwiązaniem będzie bilet turystyczny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 3:38 am
Ja jade, te wakacje na konwenty przeznaczam. Bylem na Avangardzie i Teleporcie na doji i piernicon tez jade, moze nowy w tej gildii jestem ale jakby co to szukajcie ,,Quat'a'', czesto na mnie tez ,,Q''(ku) wolaja na conach. A jesli bedzie panel o Gai oficjalnie w informatorze to wpadne, o ile nie zapomne...nie obrazicie sie jak sie spoznie ewentualnie ? ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 4:01 am
Jakby co jestem MetaLAyaH poszukuję chętnych na wyjazd 2 dniowy smile z Wrocławia ktoś chętny ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 4:11 am
A, no tak...zapomnialem dodac, ze jade z Warszawy, ale mam juz ekipe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 6:13 am
Quatezcoatl A, no tak...zapomnialem dodac, ze jade z Warszawy, ale mam juz ekipe wink ja tez mam ekpie jedziemy na razie w szesc osob pociagiem pospiesznym, wyjazd 2:39, na 7 jestesmy w wawie, bilet w jedna strone okolo 29 zlotych, wiec nie wiem, czy nie skorzystamy z tego, co nam tu Wilkus napisala, weekendowy razz ziom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 10:48 pm
yeah xD juz jutro dojicon xD do zobaczycha ludziska xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 11:17 pm
wybieram sie raczej na Bake teraz jade nad morze :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 2:41 am
crying crying crying no i z kim ja teraz biedna pojadę, nooooo?! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|