|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 12:11 pm
Baranina Rozpatruje wiele możliwości. W tym tę którą zaproponowałam na początku. ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 12:17 pm
Baranina Przewidziałam że tak może się stać i się nie pomyliłam. Moze Chomik bywa malo przewidujacy, ale wszystkie czarne scenariusze, jakie mi przychodzily do glowy w zwiazku ze Zdziskiem, nie obejmowaly czegos takiego. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 1:00 pm
Idę do wanny gdyż jutro mają mnie do czwartego lipca wody pozbawić (WILKUS umyj sobie łeb dziś) Całą sprawę przemyśle jeszcze raz podczas mycia głowy. Liczę na wasze pomysły w związku z ewentualną karą dla niesfornego użytkownika. PS: Nie wiem jak chcecie to rozwiązać, dla mnie jest to sytuacja co najmniej trudna gdyż stoję przed koniecznością wyboru między subiektywnym odczuciem iż mogę swoim działaniem kogoś skrzywdzić w sposób większy niż została dokonane , a pomiędzy sprawiedliwością w ujęciu waszym – społecznym. Zostaje jeszcze moja ewentualna sympatia osoby, lecz tego nie biore pod uwagę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 1:07 pm
A by rozładować napięcie wywołane brakiem konkursów ... ogłosiłem jeden prywatny xd
Moim zdaniem, winnemu należy sie proces i demokratyczna ankieta rofl
np.
Ban ( ful ) Ban ( tydzień ) Ban 24h Publiczne przeprosiny Śmierć xd Kara grzywny 1000 golda rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 1:08 pm
ja mieszkam troche gdzie indziej... i mam nadzieje, ze mi wody nie odetna.. aczkolwiek glowe umylam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 1:12 pm
Moim zdaniem przyznanie sie winnego mogloby byc podstawa do zlagodzenia ewentualnej kary. Juz sam wstyd, spowodowany koniecznoscia ujawnienia sie (chocby tylko Tobie, Baranino) to spora dolegliwosc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 1:33 pm
Właśnie. Niech ta osoba założy oddzielny topic, tam napisze, że jest jej niezmiernie przykro, przyzna się do winy, a my będziemy mogli napisać co o tym myślimy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 1:56 pm
ban, poki nie wplaci na konto gildii dwukrotnosci zabranych pieniedzy na konto Baraniny, które potem pójdą na jakąś nagrodę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 1:56 pm
wicked que.en Właśnie. Niech ta osoba założy oddzielny topic, tam napisze, że jest jej niezmiernie przykro, przyzna się do winy, a my będziemy mogli napisać co o tym myślimy mrgreen topik do rzucania w te osobe pomidorami i bluzgania na nia? xd bardzo pedagogiczne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 2:11 pm
Jukatan wicked que.en Właśnie. Niech ta osoba założy oddzielny topic, tam napisze, że jest jej niezmiernie przykro, przyzna się do winy, a my będziemy mogli napisać co o tym myślimy mrgreen topik do rzucania w te osobe pomidorami i bluzgania na nia? xd bardzo pedagogiczne. Przynajmniej poczuje się winna ta osoba i będzie żałować xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 2:24 pm
Oto co postanowiłam. Po dokładnym przemyśleniu całej sprawy postanowiłam jednak nie ujawniać danych osoby winnej popełnionego czynu. Sama również nie chciałam wiedzieć kim jest ta osoba, ale cóż... podjęła decyzję. Zapewne dziwi was dlaczego zmieniłam zdanie, pewnie niektórzy zarzucą mi że niesłowna jestem, więc już tłumaczę. Nie chciałam byście patrzyli (w przypadku ujawnienia danych tej osoby) na nią jak na kogoś kto jest kłamcą czy ewentualnie złodziejem. Każdy z nas ma tu inny system wyznawanych wartości, oraz w inny sposób oceniania. W przypadku gdy nawet winny umieścił by przeprosiny publicznie, przez część z was i tak by był traktowany jako osoba która coś przeskrobała czyli jest gorsza. A to nieprawda. Każdemu zdążają się wpadki – mi również, swego czasu miałam ich całkiem sporo, ale to nie powód do przekreślania wartości człowieka. Bardzo mocno wierze w to iż była to jednorazowa wpadka. A winny przemyśli swoje zachowanie.
Zapamiętajcie: Nie mi tym szkodzicie lecz sobie wzajemnie i nie mi psujecie zabawę lecz sobie. Jeżeli komuś nie odpowiada system wystarczy się wypowiedzieć, nie trzeba się posuwać aż do takich metod.
Jeżeli chodzi o osobę winna czynu. Nie przyjmuje już żądny wiadomości w tej sprawie na skrzynkę pm. Zostaną z góry skasowane. Co do kwestii której się najbardziej obawiałam ,proszę się nie martwić o mój punkt widzenia tej osoby. Wprawdzie uległ on zmianie, lecz jestem w stanie sobie z tym poradzić, ewentualnie kwestie zachowań tej osoby pozostawię innym moderatorom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 11:55 pm
ech... dupa dopiero teraz sie o sprawie dowiedziałem... sweatdrop BTW: 800g taaak to jest suma dla ktorej warto byc "złodziejem", padam na twarz przed zachłannoscią i rozumowaniem danej persony stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:00 am
wiedziałam, że nie wiesz, kto to zrobił mrgreen
no trudno, mam tylko nadzieję, że to sięwięcej nie powtórzy... i może teraz spróbujecie z kontem na deviancie albo photobucket? stamtąd nikt nie prześle sobie pieniędzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:02 am
Jukatan wiedziałam, że nie wiesz, kto to zrobił mrgreen no trudno, mam tylko nadzieję, że to sięwięcej nie powtórzy... i może teraz spróbujecie z kontem na deviancie albo photobucket? stamtąd nikt nie prześle sobie pieniędzy. Wiem kotku. I raczej wolałabym jednak nie wiedzieć stressed I problem nie leży w goldach. Lecz zupełnie gdzie indziej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:03 am
Jukatan wiedziałam, że nie wiesz, kto to zrobił mrgreen no trudno, mam tylko nadzieję, że to sięwięcej nie powtórzy... i może teraz spróbujecie z kontem na deviancie albo photobucket? stamtąd nikt nie prześle sobie pieniędzy. nie, mamy inny pomysł, ktory wyprobujemy w nastepnym konkursie, powiem tylko tyle ze prace bedziecie wysyłac do wilcusa .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|