|
|
lubisz muminki ? |
nie nawidze >.< |
|
18% |
[ 5 ] |
są ok ^^ |
|
37% |
[ 10 ] |
uwielbiam je x3 |
|
44% |
[ 12 ] |
|
Total Votes : 27 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 2:41 am
a tak wogle to muminki propagują rasizm ...
bobek jest inny i migotka go nie lubi za tą jego inność ..
tak samo jest z czarownicami ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 9:07 am
Jukatan wicked que.en Yajo ZebraDeath wicked que.en Ekhem, drogie panie... Nie kłóćcie się. Każdy wie, że Włóczykij jest moim pysiem :* heart
Dlaczego w pollu nie ma opcji "KOCHAM"? To niedorzeczne! Kocham je, ubóstwiam, wysławiam! Buka tak naprawdę ma dobre serduszko.
Mmmrr Włóczykiju... heart
łapy precz twisted Fikacie alienowi? Fikacie? stare Pff... Włóczykij mój domokun mozecie sie tak klocic do usranej smierci, włóczykij nie istnieje, wiec nie nalezy do zadnej z was. Chyba masz jakiś powazny, urojony problem, skoro na powaznie tłumaczysz nam cos, co my traktujemy jak zabawę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 9:54 am
Yajo Jukatan wicked que.en Pff... Włóczykij mój domokun mozecie sie tak klocic do usranej smierci, włóczykij nie istnieje, wiec nie nalezy do zadnej z was. Chyba masz jakiś powazny, urojony problem, skoro na powaznie tłumaczysz nam cos, co my traktujemy jak zabawę. chciałam tylko zniszczyć ich światopogląd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:23 am
Mroovecka Zimtca Hatifnatowie, Buka i Bobek mrgreen mrgreen ja Ci da Bobek biggrin Nie lubisz Bobka? Moim zdaniem jest swietna postacia! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:51 am
Pytanie kto nie kocha muminków twisted Jedynie można sie bać BUKI domokun . Mała mi wymiata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:03 pm
Ja nie pamiętam Mumków, wolałam Kucyki Pony heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 4:58 am
Jukatan Yajo Jukatan wicked que.en Pff... Włóczykij mój domokun mozecie sie tak klocic do usranej smierci, włóczykij nie istnieje, wiec nie nalezy do zadnej z was. Chyba masz jakiś powazny, urojony problem, skoro na powaznie tłumaczysz nam cos, co my traktujemy jak zabawę. chciałam tylko zniszczyć ich światopogląd mrgreen Wiesz co, to wcale nie jest takie śmieszne jak się niszczy czyjś światopogląd, bo może ktoś naprawdę kocha Włóczykija i jak ktoś mu powie, że tak naprawdę Włóczykija nie ma, to może nawet zemdleć i w ogóle! Ty weź się opanuj satanistko!
Muminki uczą życia! HEJ!... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 5:14 am
wicked que.en Jukatan Yajo Jukatan wicked que.en Pff... Włóczykij mój domokun mozecie sie tak klocic do usranej smierci, włóczykij nie istnieje, wiec nie nalezy do zadnej z was. Chyba masz jakiś powazny, urojony problem, skoro na powaznie tłumaczysz nam cos, co my traktujemy jak zabawę. chciałam tylko zniszczyć ich światopogląd mrgreen Wiesz co, to wcale nie jest takie śmieszne jak się niszczy czyjś światopogląd, bo może ktoś naprawdę kocha Włóczykija i jak ktoś mu powie, że tak naprawdę Włóczykija nie ma, to może nawet zemdleć i w ogóle! Ty weź się opanuj satanistko!
ja chciałbym tak jak muminki spać przez całą zimę i nie chodzić do szkoły xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 1:48 pm
wicked que.en Jukatan Yajo Jukatan wicked que.en Pff... Włóczykij mój domokun mozecie sie tak klocic do usranej smierci, włóczykij nie istnieje, wiec nie nalezy do zadnej z was. Chyba masz jakiś powazny, urojony problem, skoro na powaznie tłumaczysz nam cos, co my traktujemy jak zabawę. chciałam tylko zniszczyć ich światopogląd mrgreen Wiesz co, to wcale nie jest takie śmieszne jak się niszczy czyjś światopogląd, bo może ktoś naprawdę kocha Włóczykija i jak ktoś mu powie, że tak naprawdę Włóczykija nie ma, to może nawet zemdleć i w ogóle! Ty weź się opanuj satanistko!
ja w podstawówce się kochałamw Richiterze i wiedziałam, że go nie ma... to była nieszczęsliwa miłośc, zaprawdę, mówię Wam... a ten dupek sie jeszcze zabił stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 11:14 pm
Yajo wicked que.en Jukatan Yajo Jukatan wicked que.en Pff... Włóczykij mój domokun mozecie sie tak klocic do usranej smierci, włóczykij nie istnieje, wiec nie nalezy do zadnej z was. Chyba masz jakiś powazny, urojony problem, skoro na powaznie tłumaczysz nam cos, co my traktujemy jak zabawę. chciałam tylko zniszczyć ich światopogląd mrgreen Wiesz co, to wcale nie jest takie śmieszne jak się niszczy czyjś światopogląd, bo może ktoś naprawdę kocha Włóczykija i jak ktoś mu powie, że tak naprawdę Włóczykija nie ma, to może nawet zemdleć i w ogóle! Ty weź się opanuj satanistko!
ja w podstawówce się kochałamw Richiterze i wiedziałam, że go nie ma... to była nieszczęsliwa miłośc, zaprawdę, mówię Wam... a ten dupek sie jeszcze zabił stare Jejku! Biednaś ty! Jak on mógł, brutal! crying Przepraszam, w takich chwilach zawsze się rozklejam. Tak to ja tu tylko sprzątam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 6:05 am
Ojej, no juz juz, nie płacz *hug* Jakoś to przetrwałam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 3:13 am
a ja nigdy nei lubilam Muminkow ;/ tylko Wloczykija i hatifnaty - bo są, byli i beda najseksowniejszymi istotami na ziemi, o razz oooo, i Buka biggrin moj maz, ale juz sie chyba chwalilam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 7:24 am
tynek a ja nigdy nei lubilam Muminkow ;/ tylko Wloczykija i hatifnaty - bo są, byli i beda najseksowniejszymi istotami na ziemi, o razz oooo, i Buka biggrin moj maz, ale juz sie chyba chwalilam mrgreen
Ej weeeź... Hatifnaty i ten ich psychodeliczny wzrok crying Poza tym są zboczone.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 8:10 am
wicked que.en tynek a ja nigdy nei lubilam Muminkow ;/ tylko Wloczykija i hatifnaty - bo są, byli i beda najseksowniejszymi istotami na ziemi, o razz oooo, i Buka biggrin moj maz, ale juz sie chyba chwalilam mrgreen
Ej weeeź... Hatifnaty i ten ich psychodeliczny wzrok crying Poza tym są zboczone. no i właśnie dlatego są fajne rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 8:59 am
Valter wicked que.en tynek a ja nigdy nei lubilam Muminkow ;/ tylko Wloczykija i hatifnaty - bo są, byli i beda najseksowniejszymi istotami na ziemi, o razz oooo, i Buka biggrin moj maz, ale juz sie chyba chwalilam mrgreen
Ej weeeź... Hatifnaty i ten ich psychodeliczny wzrok crying Poza tym są zboczone. no i właśnie dlatego są fajne rofl hatifnaty mają ksztalt zblizony do naszych ukrytych pragnien seksualnych, bedacych gleboko w nas, i dlatego podswiadomie albo sie ich boimy, albo je uwielbiamy. ja jestem zboczeniec, wiec sie w nich kocham xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|