|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:16 am
Gem_ma [...] A Kukus... ty juz kiedys byłes wciagniet na tapete na moderatorskim forum, powiedziałem wtedy zeby cie zostawili. Widzę ze mijało to sie z celem. Cóż nie kazdy jest nie omylny... to wzruszające. nie wiem jak ci dziękować. faktycznie dość to dziwne, że w wyniku mego prowokacyjnego zachowania aż tak się towarzystwo obruszyło, widzę, że od pewnych tematów lepiej stronić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:17 am
może i tak, dajmy se spokój *pada na twarz ze zrezygnowania*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:20 am
Gem_ma może i tak, dajmy se spokój *pada na twarz ze zrezygnowania* może wielu to zdziwi, ale w pełni się z Tobą zgadzam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:23 am
Kukus Gem_ma może i tak, dajmy se spokój *pada na twarz ze zrezygnowania* może wielu to zdziwi, ale w pełni się z Tobą zgadzam. *stawia na stół 2 duze dobre piwa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:25 am
nie ma jak to spokoj... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:28 am
Gem_ma Kukus Gem_ma może i tak, dajmy se spokój *pada na twarz ze zrezygnowania* może wielu to zdziwi, ale w pełni się z Tobą zgadzam. *stawia na stół 2 duze dobre piwa* *kolejne dwa wstawia do lodóweczki pod stołem co by się chłodziły*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:37 am
Kukus Gem_ma Kukus Gem_ma może i tak, dajmy se spokój *pada na twarz ze zrezygnowania* może wielu to zdziwi, ale w pełni się z Tobą zgadzam. *stawia na stół 2 duze dobre piwa* *kolejne dwa wstawia do lodóweczki pod stołem co by się chłodziły* ogladałes moze ostatnio meczyk polska-chiny w siatkówke?*pociaga łyka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:53 am
Kukus Gem_ma Kukus Gem_ma może i tak, dajmy se spokój *pada na twarz ze zrezygnowania* może wielu to zdziwi, ale w pełni się z Tobą zgadzam. *stawia na stół 2 duze dobre piwa* *kolejne dwa wstawia do lodóweczki pod stołem co by się chłodziły* brawo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 11:36 am
Gem_ma Kukus Gem_ma Kukus Gem_ma może i tak, dajmy se spokój *pada na twarz ze zrezygnowania* może wielu to zdziwi, ale w pełni się z Tobą zgadzam. *stawia na stół 2 duze dobre piwa* *kolejne dwa wstawia do lodóweczki pod stołem co by się chłodziły* ogladałes moze ostatnio meczyk polska-chiny w siatkówke?*pociaga łyka* ostatnio nie widuję telewizora, jedynie widziałem M. Mroczka, bo go zbierałem ze stłuczki na trasie siekierkowskiej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 4:59 am
Kukus Gem_ma Kukus Gem_ma Kukus Gem_ma może i tak, dajmy se spokój *pada na twarz ze zrezygnowania* może wielu to zdziwi, ale w pełni się z Tobą zgadzam. *stawia na stół 2 duze dobre piwa* *kolejne dwa wstawia do lodóweczki pod stołem co by się chłodziły* ogladałes moze ostatnio meczyk polska-chiny w siatkówke?*pociaga łyka* ostatnio nie widuję telewizora, jedynie widziałem M. Mroczka, bo go zbierałem ze stłuczki na trasie siekierkowskiej. eek WTF?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 5:12 am
Gem_ma Kukus Gem_ma Kukus Gem_ma *stawia na stół 2 duze dobre piwa* *kolejne dwa wstawia do lodóweczki pod stołem co by się chłodziły* ogladałes moze ostatnio meczyk polska-chiny w siatkówke?*pociaga łyka* ostatnio nie widuję telewizora, jedynie widziałem M. Mroczka, bo go zbierałem ze stłuczki na trasie siekierkowskiej. eek WTF? Cookie jest ratownikiem medycznym, tu, u nas, w Warszawie... i, jak napisał, zbierał Marcina Mroczka z wypadku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|