|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 11:54 am
a ja chyba się przerzucę na breeze czerwone...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 12:04 pm
Wyglądam jak dziecko wiedźmina, wg mojej siostry. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 12:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 12:25 pm
dzieki loganom moze bedzie mozna zrobic avka wolverina domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 2:09 pm
breezy ognisto-rudo-czerwone! heart heart heart ale na razie kasy szkoda... emo
i sa jeszcze takie na prawie-lysego-dziadka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:46 pm
Różowiutkie kłaczki Wolverina, o jaki loooooooooooool rofl Te łyse tez sa dobre mrgreen I te z baczkami, bardzo stylowe, no no. A co to jest właściwie to, co wygląda jak dwa duże kucyki z tyłu?... Ale ja kupię silkena, bo łatwe do narysowania xD i zwiększą mi efekt niewinności xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 1:57 am
Zakupiłam Silken i zrobiłam nowego avka... Nic szczególnego te włosy. Chciałam założyć do nich Heart Glasses ale wkładają się pod włosy i strasznie to wygląda, źle się komponują z moimi oczami i dlatego zostałam zmuszona użyć maski. Podsumowanie- do dupy. Wywaliłam tylko kasę, mogłam kupić Breezy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 2:31 am
wicked que.en Zakupiłam Silken i zrobiłam nowego avka... Nic szczególnego te włosy. Chciałam założyć do nich Heart Glasses ale wkładają się pod włosy i strasznie to wygląda, źle się komponują z moimi oczami i dlatego zostałam zmuszona użyć maski. Podsumowanie- do dupy. Wywaliłam tylko kasę, mogłam kupić Breezy stare no az takie beznadziejne to one nie sa, ale fakt, moglas kupic breezy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 3:35 am
Ano mogłam, mogłam... Trudno. Włożyłam te okulary, ale efekt mi się w ogóle nie podoba xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 4:21 am
wicked que.en Ano mogłam, mogłam... Trudno. Włożyłam te okulary, ale efekt mi się w ogóle nie podoba xp mi sie podoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 4:36 am
w tych wlosach moj avek, na ktorego zbieram, wygladalby tak:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 9:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 9:45 am
wicked que.en Ano mogłam, mogłam... Trudno. Włożyłam te okulary, ale efekt mi się w ogóle nie podoba xp Mogłas wczesniej sprawdzic, jak to bedzie wyglądac rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 11:06 am
Sprawdzałam w tekteku, ale tam inaczej są warstwy niż tutaj. Mieli to naprawić, przynajmniej tak pisali... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|