|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 1:49 pm
ja mam kota, rybki i ....brata?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 1:42 am
Hefajstion mój kotek jest malutki i słodziutki, a jak ugryzie to ręke można stracić;p to nei tylo Twój kot taka ma xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 5:19 am
_b_u_r_a_k_ ja mam kota, rybki i ....brata? a ja nie mam ani kotka ani rybek ani brata crying ale jak bylam mala to mialam chomiki biggrin pewnego dnia jeden mnie ugryzl i na nastepny dzien juz nie zyl, podobnie stalo sie z drugim i trzecim crying crying crying buuuu..! moja krew jest trujaca..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 5:26 am
moze poumieraly ze wstydy, ze osmielily sie cie udziabac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 6:13 am
Ja mam jednego wielkiego, grubaśnego kota. Drugi jest chudy i wygląda jak jakiś wypłoch, ale obydwa są kochane whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 8:17 am
buuuu kot mi zrudział...a był czarny...buuu i ma siwe wąsy...staruszek mi kopie w kalendarz...buuuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 12:57 am
Mroovecka buuuu kot mi zrudział...a był czarny...buuu i ma siwe wąsy...staruszek mi kopie w kalendarz...buuuu... szpoko szpoko! moj i Zebry ma koło 16 lat i wcale nie ma zamiaru wykitowac pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 8:54 am
Gem_ma Mroovecka buuuu kot mi zrudział...a był czarny...buuu i ma siwe wąsy...staruszek mi kopie w kalendarz...buuuu... szpoko szpoko! moj i Zebry ma koło 16 lat i wcale nie ma zamiaru wykitowac pirate a moj ma... ledwo chodzi i oddycha gorzej niz 100 letni dziadek... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 8:56 am
z Gammą trzymamy za twojego kotka kciuki! heart heart heart
stary, bądź twardy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 9:40 am
ZebraDeath z Gammą trzymamy za twojego kotka kciuki! heart heart heart stary, bądź twardy! dzieki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:30 pm
Mroovecka ZebraDeath z Gammą trzymamy za twojego kotka kciuki! heart heart heart stary, bądź twardy! dzieki sad ta, dzieki temu na pewno nie kopnie w kalendarz...no nie ma opcji stare zeby to trzymanie kciukow w ogole na cos pomagalo, ale to byloby zbyt piekne...i uzasadnialoby wiare w cuda. a cuda przeciez sie nie zdarzaja, tylko rozczarowania, ciagle rozczarowania i noze w plecach i smutek...no i na dokladke babcie w szpitalach i zdychajace koty...swiat jest okrutny emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:40 pm