Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Dzien Dziecka XD Goto Page: [] [<] 1 2 3

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Wszystkiego naj?
  ...
View Results

Pszczola_M

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 10:35 am

wicked que.en
Jukatan
Ann_Miho
ja mam 18,5 i nie sadz aby moje zycie bardzo sie zmienilo oprocz tego ze mam jeszcze jedna blaszke w portfelu i czasem jak mila pani nie chce mi przedac piwa to wtedy ta blaszke wyjmuje. za to obowiazkow coraz wiecej razz
exactly.

w dodatku trzeba się powoli stabilizować, znaleźć pracę, zdac na studia, coraz bliżej do domu z ogrodem, psa z rodowodem i trójki dzieci...

Ja uwielbiam obowiązki, uwielbiam jak muszę podjąć własne decyzje życiowe, uwielbiam to uczucie satysfakcji jak coś sama osiągnę!
Chcę się martwić o te cholerne studia, martwić się o cholerną pracę!

Uh, kurnia, to życie tam na mnie czeka. Tylko mam nadzieję, że śmierć mnie nie prześcignie, zanim dojdę...?

Wloczykij nosil glany?
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 11:08 am

Pszczola_M
wicked que.en
Jukatan
Ann_Miho
ja mam 18,5 i nie sadz aby moje zycie bardzo sie zmienilo oprocz tego ze mam jeszcze jedna blaszke w portfelu i czasem jak mila pani nie chce mi przedac piwa to wtedy ta blaszke wyjmuje. za to obowiazkow coraz wiecej razz
exactly.

w dodatku trzeba się powoli stabilizować, znaleźć pracę, zdac na studia, coraz bliżej do domu z ogrodem, psa z rodowodem i trójki dzieci...

Ja uwielbiam obowiązki, uwielbiam jak muszę podjąć własne decyzje życiowe, uwielbiam to uczucie satysfakcji jak coś sama osiągnę!
Chcę się martwić o te cholerne studia, martwić się o cholerną pracę!

Uh, kurnia, to życie tam na mnie czeka. Tylko mam nadzieję, że śmierć mnie nie prześcignie, zanim dojdę...?

Wloczykij nosil glany?

Oczywiście. Przyjrzyj się... jak nie to oznacza, że coś sobie ubzdurałam... Przyjrzyjmy się razem xp
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
Wg instrukcji miał glany...

pani psychol

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 12:10 pm

Pszczola_M
W końcu wszyscy byliśmy kiedyś dziecmi...
ty jestes nim nadal
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 11:51 pm

Baranina
Pszczola_M
ty jestes nim nadal
ty tez.

shilian90

pani psychol

PostPosted: Mon Jun 04, 2007 7:16 am

shilian90
Baranina
Pszczola_M
ty jestes nim nadal
ty tez.

Oi cichaj, cichaj...
Mam dylemat.
Muszę zanieść do szkoły parówkę i dwie bułki na godzinę 16.55 (nie pytajcie xp ) dla zespołu. Jednakże jest problem, bo o tej godzinie idę świętować urodziny przyjaciółki do Rogalki. Nie wyrobię się, kurnia.
PostPosted: Mon Jun 04, 2007 8:16 am

każdy ma w sobie coś z dzieciaka...i nigy sie tego nie poizbedzie... biggrin

Mroovecka

Pszczola_M

PostPosted: Mon Jun 04, 2007 8:55 am

shilian90
Baranina
Pszczola_M
ty jestes nim nadal
ty tez.

I ja, i ja!
*mysli*
Ja juz bylam wspomniana.

A z tym Wloczykijem to trzeba napisac do Tinky Winky.
PostPosted: Mon Jun 04, 2007 12:39 pm

Zostawcie Włóczykija heart On nosi piękne glany i do żadnego pederasty proszę go nie wysyłać, bo się spedali biedaczysko.

Znów przepraszam za mocne słowa. Kurt Cobain i reszta chłopaków popierali homoseksualizm. Peace!

pani psychol

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Jun 05, 2007 12:23 pm

wicked que.en
Zostawcie Włóczykija heart On nosi piękne glany i do żadnego pederasty proszę go nie wysyłać, bo się spedali biedaczysko.

Znów przepraszam za mocne słowa. Kurt Cobain i reszta chłopaków popierali homoseksualizm. Peace!

nie mów mi, że jesteś fanką Cobaina? Może jeszcze zapalasz świeczkę w rocznicę jego śmierci?
PostPosted: Tue Jun 05, 2007 2:06 pm

Nie jestem fanką Cobaina. Nie zapalam świeczki w rocznicę jego śmierci xp Po prostu mi koleżanka wczoraj powiedziała, bo se książkę o nim kupiła (paranoja).

pani psychol

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas