|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 10:21 am
Kyoko Suomi _b_u_r_a_k_ Kyoko Suomi _b_u_r_a_k_ jakbym mogla sobie kuwa w jebanym sracu ulzyc, to by nie bylo problemu, a tu ni chuja. zakurwiscie leniwa ta cola... xp no fakt. leniwa jak chuj. kurwa, burak, wygladasz zjebiscie! oz kurwa, dzieki mrgreen ni chuja nie moge nazbierac na lunar cloak czy jak to sie tam nazywa. no lunar cloak jest zajebisty, tez bym go chciala miec, ale do chuja, nie chce mi sie kasy zbierac.. xp a spierdalaj sama Andareen, przejelismy panowanie nad tym pokojem i chuj Ci w oko mam juz 1/3, jeszcze kurwa z pol roku i sie nazbiera, chyba ze jakies zajebistyczne itemki beda wczesniej i wszystko na nie wychujam >.< a ty kurwa co, chce to kurwa bede siedziec i chuj pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:08 am
_b_u_r_a_k_ Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma ożeż kurna ale z was męty.... *rozsiada sie na foteliku z komandosikiem w garści * a nie wolisz kurwa czarnej perly /patrz sig/ juz baedziej o tych twojich szczyn wole keleriska pirate ale jaka zakurwista butelka rofl etykietka... zajebista powinno sie winsko nazywac "dwie monstrualne kurwa perły"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 10:45 am
Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma ożeż kurna ale z was męty.... *rozsiada sie na foteliku z komandosikiem w garści * a nie wolisz kurwa czarnej perly /patrz sig/ juz baedziej o tych twojich szczyn wole keleriska pirate ale jaka zakurwista butelka rofl etykietka... zajebista powinno sie winsko nazywac "dwie monstrualne kurwa perły" chyba jeden monstrualny, kurwa sylikon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:07 am
Kyoko Suomi _b_u_r_a_k_ Kyoko Suomi _b_u_r_a_k_ jakbym mogla sobie kuwa w jebanym sracu ulzyc, to by nie bylo problemu, a tu ni chuja. zakurwiscie leniwa ta cola... xp no fakt. leniwa jak chuj. kurwa, burak, wygladasz zjebiscie! oz kurwa, dzieki mrgreen ni chuja nie moge nazbierac na lunar cloak czy jak to sie tam nazywa. no lunar cloak jest zajebisty, tez bym go chciala miec, ale do chuja, nie chce mi sie kasy zbierac.. xp a spierdalaj sama Andareen, przejelismy panowanie nad tym pokojem i chuj Ci w oko Generalizując, muszę stwierdzić, iż wyglądasz mi na zaropiałą blerwę ze śmietniska. Jesteś bezwartościową, zagrzybiałą kiszką stolcową. Puknij się w cyca, Ty napalona debilko z dupy Rumuna. Mało delikatnie sugeruję, żebyś stąd wypierdalała. Mój komp scream !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 3:09 am
Andareen Kyoko Suomi _b_u_r_a_k_ Kyoko Suomi _b_u_r_a_k_ jakbym mogla sobie kuwa w jebanym sracu ulzyc, to by nie bylo problemu, a tu ni chuja. zakurwiscie leniwa ta cola... xp no fakt. leniwa jak chuj. kurwa, burak, wygladasz zjebiscie! oz kurwa, dzieki mrgreen ni chuja nie moge nazbierac na lunar cloak czy jak to sie tam nazywa. no lunar cloak jest zajebisty, tez bym go chciala miec, ale do chuja, nie chce mi sie kasy zbierac.. xp a spierdalaj sama Andareen, przejelismy panowanie nad tym pokojem i chuj Ci w oko Generalizując, muszę stwierdzić, iż wyglądasz mi na zaropiałą blerwę ze śmietniska. Jesteś bezwartościową, zagrzybiałą kiszką stolcową. Puknij się w cyca, Ty napalona debilko z dupy Rumuna. Mało delikatnie sugeruję, żebyś stąd wypierdalała. Mój komp scream ! sromp nie komp kuźwa, juz i tak mam umówionych kumpl na twoja kare grficzna głosniki i monitor scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 10:55 am
Gem_ma Andareen Kyoko Suomi _b_u_r_a_k_ Kyoko Suomi _b_u_r_a_k_ jakbym mogla sobie kuwa w jebanym sracu ulzyc, to by nie bylo problemu, a tu ni chuja. zakurwiscie leniwa ta cola... xp no fakt. leniwa jak chuj. kurwa, burak, wygladasz zjebiscie! oz kurwa, dzieki mrgreen ni chuja nie moge nazbierac na lunar cloak czy jak to sie tam nazywa. no lunar cloak jest zajebisty, tez bym go chciala miec, ale do chuja, nie chce mi sie kasy zbierac.. xp a spierdalaj sama Andareen, przejelismy panowanie nad tym pokojem i chuj Ci w oko Generalizując, muszę stwierdzić, iż wyglądasz mi na zaropiałą blerwę ze śmietniska. Jesteś bezwartościową, zagrzybiałą kiszką stolcową. Puknij się w cyca, Ty napalona debilko z dupy Rumuna. Mało delikatnie sugeruję, żebyś stąd wypierdalała. Mój komp scream ! sromp nie komp kuźwa, juz i tak mam umówionych kumpl na twoja kare grficzna głosniki i monitor scream twoj kumple to se moga... possac wacki nawzajem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 5:53 am
A nie mam 16 lat jeszcze razz Gem_ma nie nosi majtek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 6:48 am
baby-kid A nie mam 16 lat jeszcze razz Gem_ma nie nosi majtek whee wiemy pani Baranina zaraz da Ci punkty karne, ze wchodzisz na subforum oznaczone +16.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 4:46 am
no właśnie twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 9:21 am
Jukatan baby-kid A nie mam 16 lat jeszcze razz Gem_ma nie nosi majtek whee wiemy pani Baranina zaraz da Ci punkty karne, ze wchodzisz na subforum oznaczone +16. //edit: Niech kara będzie jej spaczony od teraz umysł i rachunki za psychiatre w przyszłości// by Kasmizar
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 9:25 am
chyj. twoj problem. mrgreen ja dla czystosci swojego sumienia dalam oznaczenie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 6:01 am
Ja pierdole macie problemy kazdy chce sie wyslowic bo ma takie prawo nie ktorzy sa kulturalni nic do nich nie mam ale trzeba walczyc o swoje na kazdy sposÓb a nie zamykać sie w sobie i udawac ze jest sie niesmialym stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 6:41 am
Chyba Ty masz jakiś problem jak już stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 9:26 am
Yajo Chyba Ty masz jakiś problem jak już stare e tam każdy ma jakiś problem, no nie xD Już nie będę tu więcej wchodzić bo widzę że to was bulwersuje burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|