|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 9:05 pm
4yk4 hmmm... Pokemony... Coz za wspomnienia. W gierki grałam wszystkie, ale przeszłam tylko kilka- nie ma to jak czasy podstawowki. Teraz wole Harvest Moon smile lub psucie pada mojemu braciakowi na PS2 w Tekkena 5 lub cos w ten desen. Harvest moon? Yo przecie druga moja ulubiona gra! A na DS się nie ścina wiec gram w najnowsza wersję ^^ ale i tak najlepsza czesc to 3 GBC
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 10:45 pm
Harvest Moon jest RAWR!!! o i pokemon mi wczoraj przyszedl, wiec mam co robic, zamiast sie do matury... yy, no takie brzydkie slowo na u... kurde, a jutro chemia gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 1:08 am
wilkus Harvest Moon jest RAWR!!! o i pokemon mi wczoraj przyszedl, wiec mam co robic, zamiast sie do matury... yy, no takie brzydkie slowo na u... kurde, a jutro chemia gonk a pojutrze historia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 8:57 pm
A potem liikend <> nazwa powstala od lyku swiezego powietrza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 12:33 am
Klopot z save'ami w Diamond/pearl? Odwiedz Pokemon Valchalla Forum By dowiedziec sie jak naprawic sobie save! Dziala sprawdzilem^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 3:30 am
mi sie zas udalo nabyc oryginal i tez mi dziala rofl /tak, jestem zdesperowana, potrzebuje sie wyzyc/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 6:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 7:21 am
Ach a dzisiaj skończyłem grać w golda...Zajeło mi to ok 2 dni XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 7:57 am
omg! wilkus, kupilas ORYGINALNE PIKA PIKA!? eek eek musisz byc na seri w desperacji :O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 12:32 pm
shilian90 omg! wilkus, kupilas ORYGINALNE PIKA PIKA!? eek eek musisz byc na seri w desperacji :O ano, wiekszego oglupiacza chyba jeszcze nie wyprodukowali rofl rofl swojskie klimaciki z lat mlodosci mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 2:43 am
wilkus shilian90 omg! wilkus, kupilas ORYGINALNE PIKA PIKA!? eek eek musisz byc na seri w desperacji :O ano, wiekszego oglupiacza chyba jeszcze nie wyprodukowali rofl rofl swojskie klimaciki z lat mlodosci mrgreen Dobrze powiedziane^^ A jaki jest wasz ulubiony pok? Mój? Flygon of korzzz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 3:11 am
chyba Arcanine... takie, duze, psowate, ogniste
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 8:53 am
A co z innymi psami Wilczku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 9:29 am
w sensie ktorymi? *wpadla w konsternacje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 10:43 pm
Psy legendy czyli RaikouEnteiSuicune. A inne? Houndoom, Mightyena?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |