|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 3:58 am
revcat no no no naturalnie ze kapitan Twisted sie szanuje bo i ma za co sie szanowac! widze ze anarchisci ostro dzialaja.... trzeba im bedzie nosa utrzec... a jak, pewno ze trzeba 3nodding jako tajny szpieg pragne poinformowac ze pomyslodawca owej rewolucji byl nie kto inny jak Autark 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 5:25 am
Ridsu revcat no no no naturalnie ze kapitan Twisted sie szanuje bo i ma za co sie szanowac! widze ze anarchisci ostro dzialaja.... trzeba im bedzie nosa utrzec... a jak, pewno ze trzeba 3nodding jako tajny szpieg pragne poinformowac ze pomyslodawca owej rewolucji byl nie kto inny jak Autark 3nodding wize ze prywata panuje wszedzie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 8:12 am
opcy Ridsu revcat no no no naturalnie ze kapitan Twisted sie szanuje bo i ma za co sie szanowac! widze ze anarchisci ostro dzialaja.... trzeba im bedzie nosa utrzec... a jak, pewno ze trzeba 3nodding jako tajny szpieg pragne poinformowac ze pomyslodawca owej rewolucji byl nie kto inny jak Autark 3nodding wize ze prywata panuje wszedzie....... Źle sie dzieje źle ... Napijmy sie bimberku. Ma pomysł, czytam i czytam wypowiedzi niejakiego endo, niech ktos mi powie z kad ten człowiek sie urwał?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:14 pm
BeeWolf_san opcy Ridsu revcat no no no naturalnie ze kapitan Twisted sie szanuje bo i ma za co sie szanowac! widze ze anarchisci ostro dzialaja.... trzeba im bedzie nosa utrzec... a jak, pewno ze trzeba 3nodding jako tajny szpieg pragne poinformowac ze pomyslodawca owej rewolucji byl nie kto inny jak Autark 3nodding wize ze prywata panuje wszedzie....... Źle sie dzieje źle ... Napijmy sie bimberku. Ma pomysł, czytam i czytam wypowiedzi niejakiego endo, niech ktos mi powie z kad ten człowiek sie urwał? z choinki? a moze z jablonki? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 4:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:10 am
 bnrak jakich kolwiek sprzeciwow wiec zegnam 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:46 am
Twisted_Exile  bnrak jakich kolwiek sprzeciwow wiec zegnam 3nodding twisted ale o so chosi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:17 am
Kiray Twisted_Exile  bnrak jakich kolwiek sprzeciwow wiec zegnam 3nodding twisted ale o so chosi?
o cos bardzo waznego i smutnego....... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:18 am
revcat Kiray Twisted_Exile  bnrak jakich kolwiek sprzeciwow wiec zegnam 3nodding twisted ale o so chosi? o cos bardzo waznego i smutnego....... sad moze zostawmy juz ten temat chce zapomniec stressed twisted choc moje zdanie ostatnio sie nie liczy cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:23 am
Twisted_Exile moze zostawmy juz ten temat chce zapomniec stressed twisted choc moje zdanie ostatnio sie nie liczy cry pytanie może dziwne... ale... czy kiedykolwiek się liczyło?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|