|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 12:11 pm
Hold mi bejbe, ar ju redi okej! ^^
xp ATAK LASEROWY!!! burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 5:51 am
It came out >=3
(Puchiko is soooooo cuuute!!! heart )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 12:04 pm
Gem_ma jako ze mnie krew zalewa jak widze jak piszczecie i odmieniacie mojego nicka, podaje poprawna odmiane: ten Gemma ide do Gemmy kocham Gemme pozatym piszcie bez tego dupnego _ miedzy Gem, a ma prosze stare ale masz kurde problem, mnie to dopiero śmiesznie odmieniają i przeinaczaja i wogole, mężczyzna a tak marudzi, jeeeny rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 6:49 pm
Yajo ale masz kurde problem, mnie to dopiero śmiesznie odmieniają i przeinaczaja i wogole, mężczyzna a tak marudzi, jeeeny rolleyes A nie denerwuje Cię to? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 6:49 am
Weźcie się wszyscy wyluzujcie! ^^ Ja mam drugą ksywę, wsród kumpeli, która brzmi Mimoza [wbrew pozorom, chodzi o piosenkę Mimozami jesień się zaczyna i Panie Marku.... to wytłumaczyłam, tak? =P]. Kiedyś na imprezie kumpela przedstawiała mnie jakiemus wciętemu OSTRO chłopakowi... "Jak?! ŚLIMOZA?!"... Wbrew pozorom mnie to zwaliło z nóg =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 9:24 am
Mylenka Weźcie się wszyscy wyluzujcie! ^^ Ja mam drugą ksywę, wsród kumpeli, która brzmi Mimoza [wbrew pozorom, chodzi o piosenkę Mimozami jesień się zaczyna i Panie Marku.... to wytłumaczyłam, tak? =P]. Kiedyś na imprezie kumpela przedstawiała mnie jakiemus wciętemu OSTRO chłopakowi... "Jak?! ŚLIMOZA?!"... Wbrew pozorom mnie to zwaliło z nóg =D Dobre!!! rofl rofl Jakby mi taki tekst koleś strzelił to bym padła ze śmiechu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 2:45 pm
kamilka3d Mylenka Weźcie się wszyscy wyluzujcie! ^^ Ja mam drugą ksywę, wsród kumpeli, która brzmi Mimoza [wbrew pozorom, chodzi o piosenkę Mimozami jesień się zaczyna i Panie Marku.... to wytłumaczyłam, tak? =P]. Kiedyś na imprezie kumpela przedstawiała mnie jakiemus wciętemu OSTRO chłopakowi... "Jak?! ŚLIMOZA?!"... Wbrew pozorom mnie to zwaliło z nóg =D Dobre!!! rofl rofl Jakby mi taki tekst koleś strzelił to bym padła ze śmiechu... JJa własnie padłam... rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 3:29 am
BlackFriend kamilka3d Mylenka Weźcie się wszyscy wyluzujcie! ^^ Ja mam drugą ksywę, wsród kumpeli, która brzmi Mimoza [wbrew pozorom, chodzi o piosenkę Mimozami jesień się zaczyna i Panie Marku.... to wytłumaczyłam, tak? =P]. Kiedyś na imprezie kumpela przedstawiała mnie jakiemus wciętemu OSTRO chłopakowi... "Jak?! ŚLIMOZA?!"... Wbrew pozorom mnie to zwaliło z nóg =D Dobre!!! rofl rofl Jakby mi taki tekst koleś strzelił to bym padła ze śmiechu... JJa własnie padłam... rofl rofl rofl No, to widzę, że nie jestem sama. rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 7:48 am
BlackFriend Yajo ale masz kurde problem, mnie to dopiero śmiesznie odmieniają i przeinaczaja i wogole, mężczyzna a tak marudzi, jeeeny rolleyes A nie denerwuje Cię to? mrgreen Nie, bo sama tez tak robię xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 7:12 am
Ale niektórzy to naprawdę potrafią. Mam starszą siostrę o imieniu Karolina, i na moje nieszczęście mam matmę z jej byłą wychowawczynią i kilkoma innymi nauczycielami z którymi ona miała lekcje. I też im się zdarz do mnie mówić nie Kamila, tylko Karolina. Ale to jeszcze nic. Dałam zwolnienie całościowe z w-f. I idę spojrzeć, czy wpisali mnie na listę zwolnionych z tego przedmiotu. No i patrzę, szukam... I znalazłam. Nazwisko, dla odmiany napisali dobrze, tylko o jednej rzeczy nie wiedziałam. Patrząc na tą listę, dowiedziałam się, że zmieniłam imię na Monika...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|