Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Na kazdy temat...
Gemma,Gemmy,Gemme KUZWA! Goto Page: [] [<] 1 2 3

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

co?
  gowno
  nico
  czesiu
View Results

Ufoloodeck

PostPosted: Wed Jul 11, 2007 12:11 pm

Hold mi bejbe, ar ju redi okej! ^^

xp ATAK LASEROWY!!! burning_eyes
PostPosted: Thu Jul 12, 2007 5:51 am

It came out >=3

(Puchiko is soooooo cuuute!!! heart )

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Yajo

PostPosted: Thu Jul 12, 2007 12:04 pm

Gem_ma
jako ze mnie krew zalewa jak widze jak piszczecie i odmieniacie mojego nicka, podaje poprawna odmiane:
ten Gemma
ide do Gemmy
kocham Gemme
pozatym piszcie bez tego dupnego _ miedzy Gem, a ma

prosze stare
ale masz kurde problem, mnie to dopiero śmiesznie odmieniają i przeinaczaja i wogole, mężczyzna a tak marudzi, jeeeny rolleyes
PostPosted: Fri Jul 13, 2007 6:49 pm

Yajo
ale masz kurde problem, mnie to dopiero śmiesznie odmieniają i przeinaczaja i wogole, mężczyzna a tak marudzi, jeeeny rolleyes

A nie denerwuje Cię to? mrgreen

BlackFriend

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Sat Jul 14, 2007 6:49 am

Weźcie się wszyscy wyluzujcie! ^^ Ja mam drugą ksywę, wsród kumpeli, która brzmi Mimoza [wbrew pozorom, chodzi o piosenkę Mimozami jesień się zaczyna i Panie Marku.... to wytłumaczyłam, tak? =P]. Kiedyś na imprezie kumpela przedstawiała mnie jakiemus wciętemu OSTRO chłopakowi... "Jak?! ŚLIMOZA?!"... Wbrew pozorom mnie to zwaliło z nóg =D
PostPosted: Sat Jul 14, 2007 9:24 am

Mylenka
Weźcie się wszyscy wyluzujcie! ^^ Ja mam drugą ksywę, wsród kumpeli, która brzmi Mimoza [wbrew pozorom, chodzi o piosenkę Mimozami jesień się zaczyna i Panie Marku.... to wytłumaczyłam, tak? =P]. Kiedyś na imprezie kumpela przedstawiała mnie jakiemus wciętemu OSTRO chłopakowi... "Jak?! ŚLIMOZA?!"... Wbrew pozorom mnie to zwaliło z nóg =D

Dobre!!! rofl rofl Jakby mi taki tekst koleś strzelił to bym padła ze śmiechu...

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

BlackFriend

PostPosted: Sat Jul 14, 2007 2:45 pm

kamilka3d
Mylenka

Dobre!!! rofl rofl Jakby mi taki tekst koleś strzelił to bym padła ze śmiechu...

JJa własnie padłam... rofl rofl rofl
PostPosted: Sun Jul 15, 2007 3:29 am

BlackFriend
kamilka3d
Mylenka

JJa własnie padłam... rofl rofl rofl

No, to widzę, że nie jestem sama. rofl rofl rofl rofl

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Yajo

PostPosted: Mon Jul 16, 2007 7:48 am

BlackFriend
Yajo

A nie denerwuje Cię to? mrgreen
Nie, bo sama tez tak robię xd
PostPosted: Wed Jul 18, 2007 7:12 am

Ale niektórzy to naprawdę potrafią. Mam starszą siostrę o imieniu Karolina, i na moje nieszczęście mam matmę z jej byłą wychowawczynią i kilkoma innymi nauczycielami z którymi ona miała lekcje. I też im się zdarz do mnie mówić nie Kamila, tylko Karolina. Ale to jeszcze nic. Dałam zwolnienie całościowe z w-f. I idę spojrzeć, czy wpisali mnie na listę zwolnionych z tego przedmiotu. No i patrzę, szukam... I znalazłam. Nazwisko, dla odmiany napisali dobrze, tylko o jednej rzeczy nie wiedziałam. Patrząc na tą listę, dowiedziałam się, że zmieniłam imię na Monika...

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
Reply
Na kazdy temat...

Goto Page: [] [<] 1 2 3

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items